שלום,
רציתי לעבור שנה הבאה לישיבה התיכונית של מכון לב,
מישהו היה שם, יכול להמליץ לי \ לא להמליץ לי?
אני מאד מתעניין במחשבים ובתכנות (בלשון המעטה).
חושבים יתאים?
תודה רבה לעונים 
שלום,
רציתי לעבור שנה הבאה לישיבה התיכונית של מכון לב,
מישהו היה שם, יכול להמליץ לי \ לא להמליץ לי?
אני מאד מתעניין במחשבים ובתכנות (בלשון המעטה).
חושבים יתאים?
תודה רבה לעונים 
שמעתי מכמה אנשים שלמדו שם שהמקום הזה הוא בית חרושת לציונים ולא יותר מזה
אם כל מה שמעניין אותך בתיכון זה ציונים גבוהים ותואר ישר אחרי התיכון אז לך על זה....
אבל עם מעניין אותך עוד דברים כגון החברה הרמ"ים וכו' הייתי ממליץ לך לפרוש...
אחי למד שם והיה לו מאוד טוב. היה לו שם ממש את המקום הרוחני ולא רק רדיפה אחרי ציונים..גם במקצועות קודש היתה שם השקעה. דף יומי וכו'. גם קשר עם הרמ"ים שחשוב להם שיצאו לא רק עם תעודת בגרות טובה.. גם מבחינה חברתית יש שם את זה ברמה גבוהה למי שבסגנון הזה. יש קשר טוב בין השכבות.. גם חברים טובים מאוד משכבות אחרות וגם באותה השכבה כמובן.. קשר מאוד חזק עם הרמ"ים. שוב למי שזה מתאים לו. אם אתה רוצה אני יכולה להגיד לך מההתרשמות שלי בתור אחות של מישהו שלמד שם. הוא בצבא לכן לא אוכל לבקש ממנו להגיד לי אז זי יהיה פחות מהימן אבל זה מה יש..
)לך דומיה תהילהלדעתי, המקום הזה טוב מבחינה אובייקטיבית כיוון שהוא נוטע באנשים שאיפה למצוינות ולא לבטלה ובזבוז זמן.
יש כאלה שאומרים "המקום הזה הוא בית חרושת לציונים" "הוא מתאים רק לאנשים לא חברתיים" וכ', אך מה רע בבית חרושת לציונים? לצערנו, קשיים חברתיים שמתפתחים בימינו בד"כ אינם על רקע של "עודף חרשנות", אלא בעיקר מתכנים רעים שמקבלים או מחוסר ניצול זמן שמונע ממך להשקיע בכישורים חברתיים.
בנוסף לכך, ציינת שאתה מתעניין בתכנות, כך שזה יהווה כלי שיביא לך מוטיבציה להשקיע.
בקיצור, לך על זה.
לומדים שם המון ועושים תואר עם אתה יכול להתקבל שלם ואתה חושב שאת מאתים ללמוד הרב ותתחבר לחבר'ה לך על זה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים