כבר לא מוצ"ש... ובכל זאת.. שבוע טוב!סתם אחת

כל יהודי צריך לדעת שהוא מאוד מאוד חשוב בעיני ה' יתברך כמו שנאמר בתורה הקדושה בחומש דברים ''בנים אתם לה' אלוקיכם''..

וכמו שתמיד הבן חביב אצל אביו,ואביו משתעשע עימו,כך נשמות ישראל חביבין לפניו יתברך והקב''ה משתעשע מכל דבר שבקדושה שבר ישראל מקיים..

וכמו שבן שנתרחק מאביו אזי אביו מחפשו ומבקשו ולעולם לא נרגע ושוקט עד אשר ישוב בנו אליו כך גם ה' יתברך יושב ומחכה ומתגעגע מאוד לכל יהודי שהתרחק ממנו יתברך מתי ישוב אליו..

ולכן צריך לדעת שאפילו שנתרחקת מאוד ממנו יתברך על ידי עוונותיך וחטאיך המרובים,עם כל זאת אסור לך לעולם להתייאש..וצריך להאמין חזק ובכל תוקף שלא משנה לאיזה מצב נפלת עדיין ה' יתברך אוהב אותך ומחכה מתי תפנה ותשוב אליו יתברך..

ואמרה הגמרא במסכת פסחים:
''אפילו מחיצה של ברזל אינה מפסקת בין ישראל לאביהם שבשמיים!''..

כי ה' יתברך אוהב כל יהודי ומשתוקק מאוד אחר בניו ובנותיו שהתרחקו ממנו..

ולכן אין לך להאמין לטענות היצר הרע שמכניסות בך ייאוש ודיכאון כאילו חלילה אבדה תקוה ואין ה' יתברך חפץ בהתקרבותך אליו..זה שקר גמור! 

ה' יתברך מונה וסופר כל מצווה ודבר קל שבקלים שבקדושה שעושה יהודי ואפילו הגרוע שבגרועים ויש לו מכך שעשועים גדולים..וכאשר היהודי לעולם לא מתייאש ותמיד פונה אל ה' יתברך ומספר לו כל מה שעובר עליו וממש מתחנן מאביו שבשמיים שירחם עליו ויחזירו בתשובה אליו יתברך אזי מתעוררים רחמים גדולים ומופלאים על אותו יהודי וה' יתברך מסבב סיבות לאין שיעור וחקר כדי להושיע ולהוציא את אותו יהודי מהפח יקוש שנפל אליו..

לכן ראה אחי אהובי לעולם לא להתייאש ולעשות תמיד כל מה שבאפשרותך בעבודת ה' יתברך..וכל מצווה שתוכל לקיים-תקיים!..

כי כל מצווה ומצווה ואפילו מחשבה טובה של היהודי נספרת ונמדדת אצלו יתברך ואין שום דבר שבקדושה שהולך לאיבוד חלילה..ואמרה הגמרא במסכת עבודה זרה:
''אמר הקב''ה אפילו אין ישראל עושין מצוה לפני כי אם מעט אני מצרפן לחשבון גדול''

ולכן צריך כל יהודי לדעת ולהעריך כל מצווה שעושה ולא לוותר על שום דבר שבקדושה שהוא יכול לקיים..כי הכל נאגר ונאסף לחשבון גדול ועם ריבוי המעשים והתפילות בוודאי יזכה בסופו של דבר שה' יתברך יושיעו ויעזור לו לשוב בתשובה שלימה..רק העיקר יהיה חזק בדבר זה לעולם לא להתייאש ולעזוב את הרצון לשוב אל ה' יתברך!..

מתוך דבריו הקדושים של הצדיק מיבנאל-הרב אליעזר שלמה שיק שליט''א, בשיחת חיזוק לתלמידיו..ה' יזכנו

(לקוח מזף הפייסבוק "רבינו נחמן מברסלב")

מהמם!!שִׁירָה
מדהים! כל הכבווווד (:אפרת..=]
וואו, ממש יפה!!אמונה..
יפה ממשלולית10אחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך