אני מודה ומתוודה- לא אגיד מכורה (כי אני יכולה להפסיק את זה אם ארצה...
))
נעזרת המון בפונקציה במכונה- סמסים (מסרונים- בעברית).
א. לנו בהוט מובייל יש אחלה חבילה - 90 ש"ח לחודש והכל חופשי- סמסים ושיחות
ב. אני מעדיפה לשלוח סמס מאשר להתקשר (אלא אם כן זה לא שייך ועדיף לדבר ממש) זה חוסך המון זמן, שימו לב כמה זמן לוקח לדבר- אפילו שאלה קטנה (בצירוף כל המה נשמע וכיו"ב) וכמה זמן לוקח בסמס לשאול את השאלה ולקבל תשובה.
ובכן- השאלה שלי היא כזאת- מתוך מחשבה שכל אחד יכול לראות שקיבל סמס, מתוך הנחה שלא כולם כל רגע נמצאים ליד הפלא',
ומתוך הנחה נוספת שיש זמנים שאדם כן בודק מה חדש (נניח לפני השינה בסופו של יום או ב-00)
למה קורה לי המון פעמים שאני שולחת סמסים לאנשים ולא זוכה לתגובה?? זאת כזאת בעייה לשלוח סמס בחזרה?? לפעמים אני זוכה למענה רק אם אני שולחת שוב ומרגישה נודניקית.
אני מעלה בדעתי אפשרות של "חסכנות", דהיינו- אנשים שמשלמים סכום על כל סמס ששולחים לא רוצים סתם לבזבז...
מה אתן עושות? מתי בודקות מה הצטבר?
מסכימות שזה כלי יעיל מאוד? אני ממש מרגישה שזה כלי טוב-מעבירים ומקבלים מידע על דברים שקורים,
מתקשרים אחד עם השני, זורקים מילה טובה או מאחלים מזל טוב למי ששייך דווקא בסמס ולאו דווקא בשיחה...
וגם במייל- תקראו לי רכלנית,יכנע ועוד- אני אוהבת להיות מחוברת לעניינים, לדעת מה קורה,לפעמים נעזרים בי אנשים חסרי מייל/מחשב לצורך קבלת מידע על דברים...
אז אני "עקרת בית" וזמינה למחשב כמה פעמים ביום- מה איתכן?
מה ההשקפה שלכן לגבי סמסים, לגבי מייל...עד כמה אתן נעזרות, משתמשות מכורות או לא...

תגובה נפלאה