איזה באסה זה להגיע למסקנה אחרי חצי שנה של הדרכה שהחניכות שלך פשוט לא אוהבות סיפורים בפעולה...
כשהייתי חניכה-פעולה בלי סיפור זה לא פעולה! היינו מחכות לחלק של הסיפור.
אוף![]()
עורי עוריאיזה באסה זה להגיע למסקנה אחרי חצי שנה של הדרכה שהחניכות שלך פשוט לא אוהבות סיפורים בפעולה...
כשהייתי חניכה-פעולה בלי סיפור זה לא פעולה! היינו מחכות לחלק של הסיפור.
אוף![]()
גם אצלי הן לא מתות על סיפורים וזה בסדר.. תמצאי פשוט דרכים להעביר להן את הסיפור בצורה מעניינת.. יש כל מיני שיטות, השיטה הכי טובה (לטעמי, מה שהכי מתאים לחניכות שלי..) זה הצגה, ככה הן גם קולטות את הסיפור ואפילו יותר טוב כי זה מומחש להן וגם נהנות
אם הסיפור ארוך מידי\ סתם קשה להציג אותו אפשר לחלק לכל בת את הדף עם הסיפור ובכל דף כמה שורות מודגשות ואז כל בת שרואה שהמילים שלה מודגשות צריכה להקריא.. יש עוד מלא שיטות תחפשי את מה שהכי מתאים להן.. ב"הצלחה!! 
יש סיפורים מייאשים ויש מעניינים. נסי לבחור את המעניינים יותר, לא לקרוא רק מהדף אלא להיות איתם בקשר עין ואפילו לפעמים לעצור ולבדוק אם כולן איתך ומבינות מה שהולך ;)
איזה גיל את בכל מקרה??
בדיוק דיברתי עם מישהי והיא הציעה לי את זה
וזה באמת יותר חוויתי..לא דרך הדף , ואז המדריך נכנס לזה יותר , כיף יותר להקשיב לו ..
חשוב גם שהמדריך ידבר בקול יחסית גבוה , להכניס קצת מטח לסיפור...
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!