אווף.פסיכיתוש

אני כבר שנה אצל פסיכולוגית..ורק עכשיו אני מתחילה להיפתח אליה. ונשאר לי רק שתי פגישות.ואני מבואסת. לא ניצלתי את הכלי המטורף שהיה לי בידים.

ואני רוצה להמשיך שנה הבאה. אבל אני עוברת לפנימיה.

לא נורא... מן הסתם זה עזר לךbatsheva100
אולי זה אפשרי בכל זאת?דתי לאומי

את יודעת, מהפנימייה חוזרים מידי פעם (בדרך כלל)

אווף.אבל זה לא פסיכולוגית פרטית..פסיכיתוש

והיא לא עובדת בשעות הצהריים. ואני חוזרת בשלישי וחמישי בצהריים.

אולי אולי אולי אם הקב"ה ירצה ויאמין שזה הדבר הנכון בשבילי ,אז אני אלך אליה בראשון בבוקר.

אווף..אני מפחדת שאני תלותית כלפיה.

אני חושב שהכי טוב זה להגיד לה את זה..דתי לאומי

בטוח תהיה לה תשובה, היא פסיכולוגית!

איך להגיד לה את זה?פסיכיתוש

טוב תשמעי *** פיתחתי כלפייך תלות. ?

אני לא אהיה מסוגלת לה להגיד לה דבר כזה..ולא נראה לי שהיא תגיד לי להמשיך בטיפול.להפך..

אני לא בטוחה שאני באמת תלותית כלפיה. כי עובדה שרק בזמן האחרון הצלחתי להיפתח אליה,ורק בזמן האחרון הפגישות השבועיות איתה היו ממש חסרות לי משבוע לשבוע. ולחשוב שנשארו לי רק שתי פגישות איתה..ושלא ניצלתי מספיק..עצוב

נראלי זה די בגלל הפחד שלי להתמודד לבד עם בעיות החיים.אני לא מרגישה מספיק חזקה..במיוחד בחופש.שאין לי במי להיעזר.אין אולפנא וצוות תומך ומדהים שקשוב לי כל הזמן..החברות גם יצאו קצת מהשוונג. והמשפחה תמיד עוזרת..עד כמה שהם יכולים.

אולי "אני חושבת שיהיה לי קשה להמשיך שנה הבאה בלי הדתי לאומי

בלי הפגישות, מה נעשה? "

אווף.אבל מה עם החופש?!היא יוצאת לחופש עוד שניה..פסיכיתוש

גם אם אני אמשיך איתה זה יהיה מה1 בספטמבר.. 

תגידי לה לפני החופש אם תספיקידתי לאומי

שאת חוששת שגם בחופש יהיה לך קשה..

זה לא קל להגיד את זה אבל יעזור לך

אבל מה היא כבר יכולה לעשות!?פסיכיתוש

יש לה משפחה וחיים מעבור למטופלים שלה..

תחכי לתשובה ממנה, נראה מה היא תגידדתי לאומי

תנסי להסביר לה באיזה מצב את נמצאת, ותהיי אמיתית, תשאלי אותה מה היא חושבת שכדאי שתעשי במצב שלך?

אל תחשבי שהמפגשים הקודמים לא עזרוNamy

את תרגישי בהמשך את ההבדל כי תהליכים נפשיים לוקחים הרבה זמן ולפעמים שנים.

אין לך מה לדאוג.

לא אמרתי שהם לא עזרו..פסיכיתוש

הם עזרו מאוד. ועכשיו אני מרגישה את השינוי המשמעותי לאחר שנה. ברור לי שזה תהליך וזה לא מגיע בקלות..וכנראה שזה גם לא הולך בקלות

למה שלא תתחילי לעבוד עכשיו במשלום לxxxx
אתה בטוח שהגבת לשרשור הנכון?!פסיכיתוש
מצוין!איזבלה

ה' נותן לך הזדמנות לחיות חיים משל עצמך בלי צורך באנשים אחרים שיעשו אותך שמחה.

פסיכולוגים זה דבר לא נצרך ומטומטם שרק הורס חיים של בני אדם.אז עכשיו ה' נותן לך להיפטר מהדבר המגעיל הזה.תשמחי!תתחילי לחיות חיים משל עצמך ותראי לעצמך שאת מסוגלת.

ועוד יותר נוראי אם את באמת תלותית בה,אם ככה את צריכה גם ל2 הפגישות שעוד נשארו לא ללכת..אלא להגיד לה שלום יפה ולברוח ממנה.איכסה!!

אוווףףף.איזה חיים מגעילים.איכסה פסיכולוגים.חבורת אנשים מטומטמים ובלי שכל.שעושים את עצמם כאילו אכפת להם מהבנאדם ובפועל לא עושים כלום.

תתפללי לה' שיעזור לך.לא צריך אנשים בשביל זה,כל עוד יש לך את עצמך.זה הכי טוב וזהו.

אולי לך פסיכולגים לא עשו טוב..פסיכיתוש

לי כן!! אם את מרגישה שזה רע לך אל תמשיכי איתה..אבל אולי לא שמת לב למה שכתבתי.כתבתי שאני מתה להמשיך איתה..

היא עובדת עליך בעיניים.איזבלה

פסיכולוגים גורמים לאנשים לחשוב שטוב להם ושהפסיכולוגים הם אנשים טובים שעוזרים.

סה"כ הם סתם חארטות.

תפסיקי את זה ורק אז תרגישי כמה שזה עושה לך הכי טוב.

למה את אומרת דברים כאלה? על סמך מה?דתי לאומי
על סמך ניסיון שלי מהעבר.איזבלה

ושל עוד אנשים שאני מכירה.

פסיכולוגים הם זבל!!

את מכלילה.פסיכיתוש
הדיבור שלך לא מתאים בכלל ואני מצפה מהמנהלים לשים לדתי לאומי

לשים לב..

בכל מקרה, האשמות כאלה חמורות (ולא מנוקמות אפילו טפשיות וילדותיות) שנאמרות על סמך ניסיון כושל אחד לא יכולות לומר כלום. מה זה המבט הילדותי? לך לא הלך טוב אז זהו? הם "זבל" ? חוצפה שכזאת..

אני עדיין מחכה לתשובה, כשכואב לך משהו בגוף את הולכת לרופא או מסתפקת בתפילות וטוענת ש"לא צריך אנשים, וכל עוד יש לך את עצמך זה הכי טוב וזהו" ?

אתה שטויות בעצמך.איזבלה

אתה לא יכול לשפוט אנשים ולהגיד שמה שהם אומרים זה תינוקי. אתה לא יודע מה קרה ולמה הם אומרים את הדברים האלה.

ואני עדיין בדעה שלי. פסיכולוגים זה חארטות. אפשר להצליח בחיים יפה מאוד גם בלעדיהם. להחזיק את עצמך. להצליח זכות עצמך. ליפול, ליפול, ליפול, ולקום. לבד. רק אתה. כאן בשביל עצמך.

ולא, אני לא הולכת לרופאים. סתם כי אני מפחדת ולא אוהבת שנוגעי לי בגוף. אוהבת לשמור אותי לעצמי. אבל ברופאים אני מאמינה. מאוד. רפואה זה מדע מדויק. פסיכולוגיה זה שטויות. זה לכל אחת הם מחרטטים תמצברוח שהם קמו איתו הבוקר.

וואי וואי ממש לא.צבי-ליזציה

הם אנשים שהלכו ולמדו על הנפש של האדם!!! והם מלאים בנסיון ויש להם הרבה יותר כלים מלבנאדם רגיל שרוצה לעזור. הם לא מתאימים לכל אחד אבל ברור שהם מסוגלים לעזור בדברים!!!

וואוו, הם ממש לארחובות...
כל הפסיכולוגיה התחילה מכפירה!!רחובות...

יש לנו נפש אלוקית! וא"א לטפל בה עם כלים שכופרים בקב"ה.. לכו לפסיכולוגיה היהודית ותבינו מה באמת הנפש שלכם ומי אתם באמת..

מה זה פסיכולוגיה יהודית?דתי לאומי
אולי זה באמת מה שהם מנסים לעשות.פסיכיתוש
עבר עריכה על ידי פסיכיתוש בתאריך כ"ב בתמוז תשע"ג 10:26

כל עוד זה עוזר לי,מה אכפת לי?! אני בטוחה שבנאדם לא ישקיע כמעט 7 שנים בחייו ללמוד מקצוע רק כדי להוסיף רוע בעולם.ורק בשביל לגרום לאנשים לחשוב שהוא בנאדם טוב.

לא לכל אחד מתאים פסיכולוג.כנראה שלך לא מתאים..

^^^ נראה מהתג' שהם בהחלט לא עשו לו\ה טוב...לולית10

ואני מסכימה איתך שהם באמת יכולים לעזור...

כל מקרה לגופו...

בהצלחה!

איזבלה חמודה, זה נשמע שהיתה לך התנסות גרועה מאד.DvorW

אבל לא כל הפסיכולוגים מטומטמים. מבטיחה לך!!!

חבל לסגור אופציות שיכולות להעשיר ולתרום לנו בהכללות גורפות כל כך.

אין כמו ה', זה ברור.

אבל בגלל שהוא ברא אותנו בני אדם, הוא ברא אותנו עם צורך בקשר בבני אדם אחרים.

קשקוש במיץ בטטה רקובהדתי לאומי

מה את בכלל יודעת על פסיכולוגים, פסיכולוגיה, יהדות, הקשר בינהם.

אין לך מושג כמה חיים פסיכולוגים הצילו.

בכללי אני לא הייתי מדבר ככה על אנשים שלמדו שנים.. טיפשות..

אני אשאל את זה ככה:

שכואב לך הגוף את הולכת לרופא? או מתפללת לה' שיעזור לך. ו"לא צריך אנשים בשביל זה כל עוד יש לך את עצמך זה הכי טוב וזהו". ?!?!?!?! למה יש לי תחושה שאת כן תלכי לרופא?

אז אותו דבר לגבי הנפש שלה, גם לה מגיע טיפול מקצועי וגם היא צריכה רופא. 

מי אתה שתגיד שמה שאני אומרת זה שטויות?איזבלה

מי את שתוציאי לעז ושם רע על ציבור אנשים מדהימים ומדתי לאומי

ומסור?

לא משנה מה עברת בחייך, זהו המקרה הפרטי שלך ולא מלמד על הכלל. אני אבכה איתך עד מחר על מה שעולל לך אותו פסיכולוג ארור, אני לא אסכים לשמוע דברי בלע על ציבור שלם של אנשים שמוסרים את נפשם למען עם ישראל (נו טוב, הם גם מביאים פרנסה הביתה

אז עם כל הצער שבדבר, אין לך רשות לדבר ככה, גם לי היה מורה רע, אני לא אכתוב שכל המורים הם זבלים. 

תנסה להבין אותה.מצפה אביחי

נשמע שהיה לה התקלות לא כ''כ נעימה בלשון המעטה עם פסיכולוגים למיניהם.

כמובן שזה לא נותן אישור להכללה כזאת אבל בכל זאת, אל תשפוט אותה. אתה לא יודע מה היא עברה בדיוק.

צודק, ובכל זאת לא מסוגל לשמוע כאלה עלבונות ולשתוק.דתי לאומי

ואני גם לא יודע כמה זה נכון לשתוק, כשעשרות אחרים יקראו את דבריה שנשארו ללא תגובה?

אוקי. אז יכול להיות שזה לא נכון לשתוק אבלמצפה אביחי

לדעתי התגובה צריכה להאמר בצורה טיפה יותר שונה.

ושוב..אל תשפוט אותה!!! אתה באמת אבל באמת לא יודע מה זה! תאמין לי שכשמשגעים אותך ללכת לפסיכולוג ובסוף אתה משתכנע והולך ומקבל כזאתי כאפה אדירה לפרצוף מהפסיכולוג זה קשה ככ!!

(ואל תשכח שכשבנאדם הולך לפסיכולוג כנראה שהוא כבר חטף איזה כמה כאפות לפני זה/עבר כל מיני דברים..)

אולי היה לה ניסיון מר עם פסיכולוגים.פסיכיתושאחרונה

ואני יכולה להבין את זה. באמת יש פסיכולוגים לא מוצלחים. אולי אותה זה הרס..אבל למה להוציא שם רע על כל הפסיכולוגים?!

אי אפשר להכלילשואף לאור

אני מניח שלא כל פסיכולוג הוא זהה לפסיכולוג אחר,ולא לכל אדם מתאים אותו טיפול,ולכן אי אפשר לומר שזה פשוט לא טוב.

אינני יכול לייעץ כי אני לא מכיר אותך ובודאי לא מבין בתחום הזה,עליך להתייעץ עם דמות מבוגרת ויראת שמים בסביבה שלך.

דברי איתה על זה.DvorW
דברי איתה על זה (המשך)DvorW

לא בגלל שאני חושבת שלפסיכולוגים יש תשובות קסם להכל, ממש ממש לא.

בגלל שאני יודעת ומכירה שהרבה פעמים לוקח הרבה זמן להסיר את המחסומים, ואז מגלים שכבר נהיה מאוחר עצוב...

אז אולי כן תמצאו דרך להמשיך, וגם אם לא - אולי תקבלי כח להמשיך עם משהי אחרת.

שנה זה לא הרבה לטיפול. לוקח זמן להיפתח, וזה נורמלי.

היא בטח מכירה את זה, ויהיה לה מה לומר לך.

לגבי תלות - 

זה לא נשמע כמו תלות, אלא כמו קשר טבעי ועמוק.

מותר לנו לאהוב מישהו בלי לקרוא לזה תלות חיוך

בהצלחה!!!

תבקשי מינה להתקשר איתה בהמשך..אולפניסטית 1
וואי כתבת בדיוק מה שאני מרגישה..פסיכיתוש

הרבה פעמים לוקח הרבה זמן להסיר את המחסומים, ואז מגלים שכבר נהיה מאוחר עצוב...

לא נראלי שאני אתחיל עם מישהי אחרת.קודם כל פסיכולוגים זה דבר שיא היקר..ובנתיים אני אצלה דרך השירות הפסיכולוגי החינוכי. משמע-העיריה מספספדת את כל הדברים האלה..

וחוץ מזה.היא כבר מכירה אותי..אין לי כח לפתוח מחדש דברים שכבר פתחתי איתה. וגם המקום שהייתי אז זה לא המקום שאני נמצאת בו היום.. אנחנו במהלך הטיפול ואי אפשר פשוט לקום ולעבור למישהי אחרת.זה יהיה ממש לא אפקטיבי.

תראי, את תמיד יכולה לשמור על קשר טלפוני.cookie_monster

את יכולה ליהיות איתה בקשר אחר, לא רק של מטופל-מטפל..

ולדעתי זה לא תלות, זה קשר עמוק שהתפתח.. ברור שייווצר קשר כשאת ספרת למישו דברים אישיים בד"כ..

בהצלחה שנה הבאה!

(ואישית אני לא מאמינה בפסיכולוגים.. בטוחה שתצליחי גם בלעדיה )

אני לא בטוחה שזה אפשריפסיכיתוש

זה לא יועצת מהביה"ס.. זה פסיכולוגית.אני לא יודעת עליה כלום מעבר ל45 דק' שאני יושבת אצלה מידי שבוע.

אני גם קצת בישנית. אני לא אעז להתקשר..מילא לשלוח סמס.אבל כמה כבר אפשר לפרט בסמס?!

גם בשתי פגישות אפשר להספיק המון!!!צבי-ליזציה
ופסיכולוג זה דבר שלא מודדים את ההשפעה שלו אחרי שבוע! וגם לא אחרי שנה. זו השפעה ארוכת טווח!!!! את עוד תראי מה הפסיכולוגית נתנה לך ותביני שגם אם התהליך לא הושלם, לפחות זכית להתקדם כברת דרך ארוכה. עכשיו אחרי שעברת את הפסיכולוגית, יש לך עוד כלים, ולדעתי השלב הבא שלך זה למצוא חברות אמת. כאלה שיוכלו לתמוך בך בדברים שאת צריכה. ואולי שלב נוסף, לתת ממה שיש לך לאחרים. לא להשאיר את הטוב הזה רק אצלך.
אתה צודק לגמרי. אני מרגישה את השינוי כבר עכשיו.פסיכיתוש

יש לי חברות אמת!חברות מדהימות. ועד כמה שזה ישמע מוזר אני נורמטיבית לגמרי. יש לי חברות,וב"ה אני במעמד מעולה בחברה. ואני לא שונה. אולי בדבר קטן שבגללו אני הולכת אליה..אבל מעבר לזה אני נורמאלית. |נראלי לפחות..קורץ|

זה פשוט עניין שחברות באמת לא יכלו לעזור..עם כמה הרצון הטוב שיש להן!ויש להן! הן פשוט לא יכולות..רק בנאדם מקצועי.

וזה גם לא עניין של הקשבה. זה פשוט משהו שהולך איתי הרבה שנים..והשנה החליטו שהכי יעיל יהיה להצמיד לי פסיכולוגית. 

ואני משתדלת כמה שאני יכולה לתת מעצמי לאחרים. |בגלל שזה רק פצל"ש שלי אז אני מרגישה בנוח לומר את זה..|  

אני מקשיבה ותומכת בחברות שלי. זה שלי יש בעיות משלי זה לא אומר שאני לא יכולה לתת מעצמי לאחרים..וזה לא אומר שאני לא עושה את זה. אני כן עושה. ומלא חברות שלי תמיד אומרות לי שאני הפסיכולגית שלהן.. היה על זה שרשור בפורום לענ"ד

לפני שנה בערך.כל פסיכולוג צריך פסיכולוג..|בגלל שזה רק פצל"ש שלי אז אני מרגישה בנוח לומר את זה. ולהעריך דברים שאני אוהבת בעצמי,אני מצטערת אם זה נתפס כגאווה,זה ממש לא הכוונה שלי,..| 

והקשבתי להן גם לפני שהלכתי לפסיכולוגית. 

ילדה, זה לא גאווה! להפך טובי =][=

גם אם זה היה ברגיל שלך, ולא בפצל"ש - מותר לך לדעת מה התכונות והמעלות הטובות שלך. 

זה לא רע. להפך. זה טוב

אשרייך שאת מצליחה לעזור לחברות שלך. ולהיות שם בשבילם. 

ובאמת, אם בגלל צרות שלנו לא נעזור לאחרים - אז העולם היה נשאר בלי עזרה. כי אין אדם שאין לו צרות.. 

ואולי שנה הבאה תהיה לך יועצת נחמדה איפה שתלמדי? 

ותדברי איתה. אולי יהיה לה רעיון איך תהיה אופציה שבכל זאת תשמרו על קשר.

בהצלחה רבה! 

לא נעיםדוד2001
בעז"ה אני אמשיך איתה עד אוקטובר..פסיכיתוש

דיברתי איתה היום..והיא אמרה שמשרד החינוך מאשר רק שנה למטופל ..ואם המצב ממש חמור אז נותנים להמשיך.אבל המצב לא ממש חמור אצלי.. והתחלתי רק באוקטובר השנה לכן סוף השנה בטיפול יהיה באוקטובר.. ב"ה!! חיוך

בכל זאת..אין הנחתום מעיד על עיסתו. ודרך פצל"ש אני מרגישה בנוח להעריך יותר את עצמי..קורץ

אז יש לך עוד המון זמן!!!צבי-ליזציה

תנצלי אותו . אני בטוח שתראי את ההתקדמות רק הרבה אחרי שתסיימו. כשנמצאים בתהליך לא כ"כ רואים את מה שכבר קרה, רק אחרי שהתהליך מסתיים.

לא עוד הרבה זמן..בדיוק חודשיים..פסיכיתוש

היא יוצאת לחופש באוגוסט..

אבל זה גם משהו,ב"ה!!

אני שמחה בשבילך.DvorW

תהני ותצליחי!

תודה מותק..פסיכיתוש
זה חלק מהטיפולאמאיקרהלי

החשש מסיום הטיפול מובן והרבה אנשים מרגישים אותו.

היה לך משהו טוב, בטוח, נעים, נעזרת זו - זה לא פשוט לסיים את זה.

לא בטוח שפיתחת בזה תלות, אלא יש חשש מסויים "להיזרק למים".

אבל ממה שקראתי עד כאן, את נשמעת בחורה מדהימה עם כוחות, עם יכולת להתבונן בעצמך, עם יכולת לעשות עבודה עם עצמך וזה הכי חשוב!!1

בטוח הטיפול נתן לך משהו - ולפעמים מרגישים ומבינים את זה רק הרבה זמן אחרי.... זה כמו מאכל שמשתבח אם משרים אותו קצת במקרר... ועכשיו את תשחי בכוחות שיש לך ותשתמשי באותם כלים שקיבלת.

מטפל לא אמור לפתור את הבעיות, הוא אמור לתת לך כלים לפתור בעצמך את הקשיים.

בקיצור - אני מבינה לליבך, אבל נשמע לי שיהיה בסדר.

בהצלחה!!!!!!

את צודקת..זה יותר פחד ל"היזרק למים" מאשר תלות..פסיכיתוש

תודה רבה חיוך 

אין בפנימיה פסיכולוגית אחרת?cyma
ישמצב שיש..אני לא כ"כ יודעת..פסיכיתוש

כתבתי כבר בתגובות הקודמות -זה פשוט לא יהיה אפקטיבי, לפתוח מחדש עם פסיכולוגית אחרת.. 

כל הכבוד לך שאת נפתחת לבן אדם שיכול לעזור לך......תללה...

לי אישית זה שיא הקשה.

זה קשה לי. מאוד.פסיכיתוש

אני שיא המובכת מולה..אבל לאט לאט למדתי להיפתח אליה. 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך