"מה אתם אומרים על בנות שמעשנות בשקט בלי שרואים...?
ומה הבעיה בכלל בסיגריות?"
מוזמנים לפרט ולנמק. זה ממש יעזור לה 
טובי =][="מה אתם אומרים על בנות שמעשנות בשקט בלי שרואים...?
ומה הבעיה בכלל בסיגריות?"
מוזמנים לפרט ולנמק. זה ממש יעזור לה 
אבל לא את כולם.. ואם כבר לעשן אז לא הבנתי למה בשקט?
ע"פ ההלכה אסור לאכול אכילה גסה, מכיון שזה תאוותנות בלבד, ללא תועלת, ומזיק לבריאות.
נראלי שסיגריות לא במעמד טוב יותר.
מפחדת מה יגידו? אז למה בכלל?
ברור שזה לא בריא.. זה לא שאלה בכלל.. היא שאלה מה אנשים מהצד חושבים על כאלה שמעשנים.. ( ככה אני הבנתי..) ודרך אגב אני בעבר עשנתי ואני משתדל לא לעשן בגלל הקטע הבראותי.. אבל זה בכלל לא הקטע פה..
חבל על הכסף הכל מתחיל מלחץ חברתי.והבעיה הכי גדולה שזה ממכר! ממתקים אפשר להפסיק לאכול אבל סיגריות זה מאד קשה
יש ציווי בתורה ונשמרתם אוד על נפשותיכם- והסיגריה היא בדיוק ההפך. נקודה. שלא תעשן- היא הורגת את עצמה. זה לא בסדר לגוף, וזה גם לא בסדר מבחינה הלכתית. מה, זה לא מספיק בשביל להבין שצריך להפסיק?
אל תדבר הרבה בפלאפון - מלא קרינה.. רשום נשמרתם מאוד לנפשותיכם.. אז מה יש הרבה דברים שאנחנו עושים והם לא בריאים! אז במקום לצטט פסוקים תיהיה הגיוני.. יש המון רבנים שמעשנים אז מה הם חוטאים? לא. זה ידוע שזה לא בריא אבל מפה ועד להגיד שהתורה אוסרת זה נראה לי רחוק מאוד..
ב'. יש הבדל בין לאכול ממתקים ללעשן-cookie_monsterאם אתה אוכל ממתקים במידה, זה לא יפגע בך. לעות עישון- שכל סיגריה מוסיפה על הנזק.
ג': עובדה שיש רבנים שאוסרים.
ד': למה לעשן? זה ברור שכל אחד שמעשן צריך להפסיק אלא אם הוא בעל רצונות התאבדות. אז אז מה אם היא עושה את זה בסתר? זה לא משנה הנזק אותו נזק ואישית אני חושבת שכל מי שמעשן צריך להפסיק כמה שיותר מהר.
(יש לי דעות קצת יותר חריפות על זה, בתור בת של רופאים
)
אוכל זבל לא מוכח ולא באותה רמה! ואין כמעט רבנים שמתירים היום לעשן לכתחילה
מה ניראה לכם שאתם אומרים שיש הבדל בין בן או בת שעשנים? זה אותו דבר- מסריח. אבל זה לא נכון שבת שמעשנת היא לא יותר מגעילה מבן. אל תחיו בסרט המצ'ואיסטי הזה!!

-עכשיו נרגעתי-

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים