אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ואני חייבת עזרה..
לפני זה אני אתחיל, אני בת 16 ואני גרה אי שם במרכז ולומדת בבית ספר דתי - 2\1 מעורב (כאילו הכיתות נפרדות אבל כיתה בנים ליד כיתה בנות, יעני הכל באותו מתחם...) לפני בערך כחודש הציע לי איזה אחד משם לצאת איתו לכזה ערב, אמרתי לו סבבה ויצאנו בערב, ואז התחילה הנפילה, פתאום כזה נגענו אחד בשני, ואני ישר נבהלתי ואמרתי לו שאני שומרת נגיעה!! והוא אמר לא, אנחנו חברים, אז לא צריך לשמור נגיעה. אני לא יודעת למה התפתתי ואמרתי לו וואלה צודק, סבבה. המשכנו כזה לדבר וזה, ופתאום הוא התחיל לגעת בי במקומות אינטימים ולא נעימים. בהתחלה היתי בשוק , אז לא אמרתי כלום, ושהוא המשיך עוד פעם לגעת במקומות מכוסים ואמר כמה דברים לא יפים, אז התחלתי לבכות וצעקתי עליו שיעוזוב אותי מיד. זה עזר והוא הלך.
זה הכניס אותי למשבר עמוק לאיזה חודש! היתי ממש בדיכאון, לא ידעתי מה עובר עלי. היה לי המון רגשי אשם, שבהתחלה הסכמתי שניגע סתם ואמרתי שבאמת בין חברים אין צורך לשמור נגיעה ואולי זה מה שגרם לו להמשיך לעשות דברים לא נעימים.
אתמול, הוא אמר לי שהוא מצטער על מה שהוא עשה והוא רוצה שנצא עוד פעם לערב. אני לא יודעת מה להגיד לו!! מצד אחד אני שונאת אותו ר-צ-ח על מה שהווא עשה לי, מצד שני אני מא-ו-הבת בו ת'חיים!! משו הזוי אני לא יודעת מה לעשות אני חייבת עזרה להסכים לצאת איתו? אני מפחדת שהוא עוד פעם לא יעמוד בזה.
ובהצלחה נשמה!!