עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 19:15
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 18:39
קודם כל, ראיתי את המודעה שלך רק עכשיו, אני יעבוד על זה בקרוב בעז"ה! (כל השבוע מ 8:30 ועד 17:00 אני לא זמין - קורס מד"א..) נ.ב - אני כותב מהפרופיל של אבא שלי, כי לי אין פרופיל באתר... וגם חיפשתי תמונות באיכות יותר טובה, ולא מצאתי. חבל מאוד, אבל לא נורא. אתם אתה רוצה פלייר מקצועי, צריך שגם התמונות יהיו מקצועיות. ניסיתי לערוך אותן קצת (חוץ מהאפקט של "גווני אפור"...) - כדי שזה יסתיר את האיכות הירודה של התמונות, אבל לה מצאתי אפקט מתאים. בכל מקרה, אם תמצא תמונות ברזולוציה יותר גבוהה, אני ישמח לראות, ואולי גם להשתמש בהן.
* ואתה בטוח שה"מסלאוי" הוא עם וו אחת ולא עם שתיים??
* הייתי ממליץ לך לשנות את הנוסח של הפלייר ליותר תקיף. במקום "להתחנן" לוינשטיין, לדרוש ממנו! ולא לדרוש שייפעל למען החזרת המסתננים, אלא לדרוש שייבטל את ההנחיות המכבידות שלו, כי הוא לא סתם גיבש אותן! הוא עשה את זה בכוונה, ועל זה צריכה להיות המחאה. הוא לא עשה את זה סתם כי בא לו! (ראיתי בוויקיפדיה מה הוא עשה...) הוא פועל בעד המסתתנים, ולא נגדם! כל עוד סודנים לא יאנסו את הבת שלו, הוא לא יבין מה זה! וגם אם יבין - לא בטוח שזה מה שישנה את דעתו! במקום לבקש רחמים מהאדם המושחת הזה, צריך להוכיח אותו! ולפרסם את כל ההנחיות שלו, כדי שאנשים יראו ויבינו על מה אתם (וועד הפעולה) מוחים! והפלייר הזה צריך להיות רק יריית פתיחה למאבק הגדול שצריך להיות, שהפליירים הבאים יהיו עם הפרטים של הקמפיין, (כתובות אימייל, פייסבוק וכו'...) שהמטרות שלו שכל המדינה תדע על זה! בנוסף, ממולץ לפתוח עצומה באתר "עצומה", ותראה שאלפי אנשים יחתמו עליה! כל חותם הוא תומך במאבק! את כתובת האינטרנט של העצומה צריך לפרסם בפליירים ובמודעות הרחוב!אם במחאת הקוטג' ובמחאת רוטשילד זה עבד - אין שום סיבה שעכשיו זה לא יעבוד! (רק אם מנהלים את הקמפיין כמו שצריך!) מודעות ופליירים לא יעשו את העבודה לבד! צריך להשקיע מאמץ - הפגנות ענק בכל הארץ, צעדות, שלטים עם המוטו: "וינשטיין! תן להם לחזור הביתה, תן לנו לצאת מהבית!" ובסוף רק תרוויחו מזה. זה בשבילכם! מחאה על מסתננים בת"א, באילת, וגם בירושלים יותר חשובה ממחירי קוטג'! אם יהיה לכם את האומץ לנהל מאבק גדול ורציני, שייעלה את הנושא על סדר היום יותר משהיה אי פעם, בדרישה להחזיר את כל המסתתנים, עד האחרון שבהם - זה יעבוד! כל המדינה תתצרף אליכם, ותמחה איתכם ביחד! אסור לתת למצב הזה להמשיך! רק נזקים המסתננים גורמים! אני גר באיזור ירושלים, אבל יצא לי לעבור באוטובוס בדרום ת"א, וחשכו עיני! (תרתי משמע..) אני מאוד נבהלתי, ואני לא יודע איך אתם, תושבי ת"א מתמודדים עם זה כל הזמן! דבר ראשון - אני מצדיע לכם על הנחישות במאבק הצודק שלכם, דבר שני - תיכנסו לזה בכל הכוח, דווקא עכשיו, כשהמדינה עסוקה בכל מיני נושאים אחרים, צריך להעלות את הנושא הזה, וזה מאוד חשוב. צריך להבהיר לכל אזרח במדינה שהבעייה לא חלפה, ויש עוד סכנה להסתובב חופשי ברחובות ת"א! יישר כח! ותודה על הסבלנות...