בקשת עזרה לעיצוב מודעה למען תושבי דרום תל אביביהודה מערד

20130705162713.docx

אנחנו סובלים כל הזמן מהמסתננים הרבים בשכונות.

כל שבוע יש רצח או אונס שמבוצע ע"י המסתננים.

פשוט פחד להסתובב ברחוב.

לצערנו היועץ המשפטי לממשלה לא מאפשר להחזיר את המסתננים לארצם ע"י הוראות מסורבלות שמקשות מאוד על ההחזרה של המסתננים למדינותיהם.

ניסחנו מודעה שברצוננו לפרסם אך אין לנו גרפיקאי מוכשר שיוכל לבצע את המשימה.

נשמח לקבל הצעות שיודפסו גם כ 10 אלף פליירים שיחולקו וגם כמודעות רחוב. (ניתן להציע שתי גירסאות אחת שמתאימה לרחוב ואחת לפלייר.

הקובץ שהכנו מצורף ואנו כבר רוצים לצאת להדפסה....

יש קבוצה בפייסבוק של מעצבים מקצועיים>>studiomc8

שעושים עבודות לעמותות וכו' בחינם תכתוב שם:

https://www.facebook.com/groups/116179485221279/

הם ממש אדיבים!! אני מאמין ששם תקבל עזרה!!

אין לי פייסבוק ואני מצפה שעזרה אני יקבל גם כאןיהודה מערד
בעז״ה אם יהיה לי זמן אעצב את זהממשיך לצעוד

אך יש לי כמה תנאים בנוגע לזכויות יוצרים...

תודה רבה על הרצוןיהודה מערד
רק הערה קטנהנפשי תערוג

אם מישהו מחליט לעצב והוא משתמש בתוכנה לא חוקית או בפונטים לא חוקיים (כל אחד יחליט לעצמו האם זה מוסרי בעיניו או לא)

שיעשה זאת בעילום שם מוחלט

הדבר האחרון שהוא רוצה זה להסתבך עם החברות הנ"ל

ישר כוח לעוסקים במלאכה

^^^^^^^^^studiomc8
סקיצה ראשונהממשיך לצעוד

זה ניאלי דחוס מידי

הפונט זה איריאנה והוא חינמי

עבודה מצויינת אבל איך מורידים את התמונה כקובץ????יהודה מערד
לחצן ימני על התמונה> שמירת תמונה בשםנפשי תערוג
ראיתי את בקשתך, ועיצבתי לך מודעה!lashlomo
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 00:25

מצורף בזה הקובץ (קובץ PDF) של הפלייר שעיצבתי, להתרשמותך. הפונטים שהשתמשתי איתם - חינמיים. להורדה למחשב: לחצן ימני על הקישור, ותלחץ על "שמירת יעד בשם".

מקווה שעזרתי!

20130708002337.pdf

אתה תותח זה ממש מדליקיהודה מערד
בשמחה...lashlomo

בשמחה! שמח לעזור במעט שיכולתי...

אשמח אם תתקן נוסח לפי מה שמסומן באדום בקובץ המצורףיהודה מערד

20130708144703.docx

כבר העיצוב שלך עורר גלים והרבה פעילות ישר כח

ראיתי את ההודעה שלך רק עכשיו...lashlomo
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 19:15
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 18:39

קודם כל, ראיתי את המודעה שלך רק עכשיו, אני יעבוד על זה בקרוב בעז"ה! (כל השבוע מ 8:30 ועד 17:00 אני לא זמין - קורס מד"א..) נ.ב - אני כותב מהפרופיל של אבא שלי, כי לי אין פרופיל באתר... וגם חיפשתי תמונות באיכות יותר טובה, ולא מצאתי. חבל מאוד, אבל לא נורא. אתם אתה רוצה פלייר מקצועי, צריך שגם התמונות יהיו מקצועיות. ניסיתי לערוך אותן קצת (חוץ מהאפקט של "גווני אפור"...) - כדי שזה יסתיר את האיכות הירודה של התמונות, אבל לה מצאתי אפקט מתאים. בכל מקרה, אם תמצא תמונות ברזולוציה יותר גבוהה, אני ישמח לראות, ואולי גם להשתמש בהן.

* ואתה בטוח שה"מסלאוי" הוא עם וו אחת ולא עם שתיים??

* הייתי ממליץ לך לשנות את הנוסח של הפלייר ליותר תקיף. במקום "להתחנן" לוינשטיין, לדרוש ממנו! ולא לדרוש שייפעל למען החזרת המסתננים, אלא לדרוש שייבטל את ההנחיות המכבידות שלו, כי הוא לא סתם גיבש אותן! הוא עשה את זה בכוונה, ועל זה צריכה להיות המחאה. הוא לא עשה את זה סתם כי בא לו! (ראיתי בוויקיפדיה מה הוא עשה...) הוא פועל בעד המסתתנים, ולא נגדם! כל עוד סודנים לא יאנסו את הבת שלו, הוא לא יבין מה זה! וגם אם יבין - לא בטוח שזה מה שישנה את דעתו! במקום לבקש רחמים מהאדם המושחת הזה, צריך להוכיח אותו! ולפרסם את כל ההנחיות שלו, כדי שאנשים יראו ויבינו על מה אתם (וועד הפעולה) מוחים! והפלייר הזה צריך להיות רק יריית פתיחה למאבק הגדול שצריך להיות, שהפליירים הבאים יהיו עם הפרטים של הקמפיין, (כתובות אימייל, פייסבוק וכו'...) שהמטרות שלו שכל המדינה תדע על זה! בנוסף, ממולץ לפתוח עצומה באתר "עצומה", ותראה שאלפי אנשים יחתמו עליה! כל חותם הוא תומך במאבק! את כתובת האינטרנט של העצומה צריך לפרסם בפליירים ובמודעות הרחוב!אם במחאת הקוטג' ובמחאת רוטשילד זה עבד - אין שום סיבה שעכשיו זה לא יעבוד! (רק אם מנהלים את הקמפיין כמו שצריך!) מודעות ופליירים לא יעשו את העבודה לבד! צריך להשקיע מאמץ - הפגנות ענק בכל הארץ, צעדות, שלטים עם המוטו: "וינשטיין! תן להם לחזור הביתה, תן לנו לצאת מהבית!" ובסוף רק תרוויחו מזה. זה בשבילכם! מחאה על מסתננים בת"א, באילת, וגם בירושלים יותר חשובה ממחירי קוטג'! אם יהיה לכם את האומץ לנהל מאבק גדול ורציני, שייעלה את הנושא על סדר היום יותר משהיה אי פעם, בדרישה להחזיר את כל המסתתנים, עד האחרון שבהם - זה יעבוד! כל המדינה תתצרף אליכם, ותמחה איתכם ביחד! אסור לתת למצב הזה להמשיך! רק נזקים המסתננים גורמים! אני גר באיזור ירושלים, אבל יצא לי לעבור באוטובוס בדרום ת"א, וחשכו עיני! (תרתי משמע..) אני מאוד נבהלתי, ואני לא יודע איך אתם, תושבי ת"א מתמודדים עם זה כל הזמן! דבר ראשון - אני מצדיע לכם על הנחישות במאבק הצודק שלכם, דבר שני - תיכנסו לזה בכל הכוח, דווקא עכשיו, כשהמדינה עסוקה בכל מיני נושאים אחרים, צריך להעלות את הנושא הזה, וזה מאוד חשוב. צריך להבהיר לכל אזרח במדינה שהבעייה לא חלפה, ויש עוד סכנה להסתובב חופשי ברחובות ת"א! יישר כח! ותודה על הסבלנות... חיוך

^^ זה יותר טובדג מחיר
הנה הפלייר המעודכן...lashlomo
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך א' באב תשע"ג 20:16

מצורף פה הפלייר המעודכן, לפי השינויים שביקשת. (עשיתי מעט שינויים בעיצוב - כדי שהיה יותר נוח לקריאה)

20130708200458.pdf

גדווווווול ב"ה כבר יש השפעה חיובית לענייןיהודה מערד
האם מדובר רק במודעות ופליירים, או בקמפיין של ממש?lashlomo
עבר עריכה על ידי lashlomo בתאריך ג' באב תשע"ג 22:02

האם מדובר רק במודעות ופליירים, או בקמפיין של ממש? (כי אם זה רק מודעות, אז חבל על הכסף... אחרי שבוע - שבועיים נגמר הכל, וזהו.) כי אם מדובר בקמפיין ארצי, בעל קנה מידה גדול - אז אני אשנה את העיצוב לעיצוב יותר מקצועי. (מה שגם ככה אני שוקל לעשות..)

גירסה סופית (באמת) לפלייר המדובר...lashlomoאחרונה

שיניתי לגמרי את כל העיצוב של הפלייר. הרגשתי שהפלייר הקודם היה יותר מדי צבעוני ולא מקצועי, לכן בחרתי בעיצוב חדש לגמרי: עיצוב נקי יותר, עיצוב בולט יותר, יותר קל לקריאה, ולא מבלבל את העיניים... הפעם השקעתי מאוד בעניין של הצבעים, וזה עשה את העבודה שלו. בקיצור - העיצוב החדש של הפלייר הוא הרבה יותר מקצועי ומכבד את הנאמר בו מאשר העיצוב הישן. אני מבקש ממך שתתייחס לסקיצות שעברות כטיוטה, ולפלייר בעיצוב החדש בתור עבודה מוגמרת. אם תרצה בכל זאת עוד קצת שינויים, רק תדבר.. (גם התייעצתי עם אחי, שהוא גרפיקאי יותר מקצועי ממני, וגם הוא חושב כמוני...)                        להתראות בינתיים! דוס (אשמח מאוד אם תוכל לעדכן שקיבלת את ההודעה הזאת..)

מצ"ב:

20130710215346.pdf

תמונה AI של אוטובוס עירוני בירושליםנ א

אשמח להמלצה לתוכנה קלה לאיור קומיקספלפלונת
אני מציירת ורציתי ליצור ספר כמו שיקופצקי. למדתי בפרוג אבל היו שם כאלה שהיו כבר עם ידע ולכן הרגשתי שהיה לי קשה כמתחילה להתקדם. פשוט לא יושב לי טוב כל ההסברים. אבל יש לי חלומות שתקועים במגירה וציורים מתוקים בסגנון קומי (דמויות מאויירות). גם לפעמים מרגישה שהמחשב מעיק על הקלילות והחופשיות אבל ככה יהיה יותר מעוצב וצבוע. זו תחושה מוכרת. או שאני לא ככ טכלונגית.. 
פעיל פה?פלפלונת
אני לא מקצועית, אבל אילוסטרייטור היא תוכנה גמישהמתואמת

לאיור, היא 'מחליקה' את הקווים של האיור.

ויש כמובן את קליפ סטודיו, שהיא תוכנה ייעודית לאיור.

בכל אופן, בשביל לצייר בצורה אינטיאוטיבית צריך לוח ציור. יש לך?

יש לי, כי פעם למדתי קצת. אבל לא באמת יודעת.פלפלונת
מה זה קליפ סטודיו, טוב לקומיקס גם?

ותודה על התגובה. כבר חשבתי להתייאש מהפורום הזה..

אני חושבת שאפשר לצייר בקליפ סטודיו קומיקסמתואמת

אבל נדמה לי שיש תוכנות טובות יותר בשביל זה. אולי פרוקרייט? לא מספיק מבינה בזה.

ממליצה לך להצטרף לפורומים של פרוג (לא חובה להיות תלמיד שלהם בשביל להצטרף) - יש שם פורום ייעודי לאיור ויש שם הרבה אנשים מקצועיים מאוד.

(הפורום הזה באמת לא פעיל כבר, במקרה ראיתי את השרשור שלך בעדכני...)

מעולה, תודה רבה!פלפלונתאחרונה
עזרה-התנדבותיתהמצפה לישועה

שלום לכולם!

מחפש מישהו  שיוכל לערוך תמונה.המטרה הכללית היא בע"ה ב"נ לקרב את הלבבות לבית המקדש....

אוכל להרחיב בפרטי.לכאורה נראה שלא מדובר במשהו מורכב. מי שרלוונטי לו אשמח מאוד שיפנה ואסביר לו.

הסבר קצר מה אני צריך לעשות בפועלהמצפה לישועהאחרונה

המטרה לקחת תמונה קיימת להעלים חלק ממה שמופיע בה ובמקום החלק הזה "להדביק" תמונה אחרת

יש פה כאלה שמציירים ציורים גיקים שווים על נעלים?תילי חורבות
יש פה כאלה שמציירים ציורים גיקים שווים על נעלים?
יש לי 2 זוגות כאלה... אשמח להמלצות ומחירים!️🙏

אשמח לעזרה בעריכת תמונה /פוטושופ...תודה רבה רבהdn5754

שלום לכולם,

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור בעריכת תמונה... אם מישהו יודע או יכול להוריד את העגלה ואת התינוק ואת האישה מאחורה.. תודה רבה רבה

כדאי לך לנסות בפייסבוק בקבוצותרננ.
שמתאימים לזה, כמו צריכים פוטושופ. פה פחות יהיה לך מענה
בהצלחה!
בפוטושופשושיאדית

אפשר גם לחתוך את התמונה...
אפשר להשתמש בכלי מסיר הכתמים, שהוא מטשטש דברים, פשוט לנסות

לא יותר פשוט להצטלם מחדש...?פשוט אני..אחרונה
זה לא שתפסת כאן איזה רגע נדיר ומיוחד שקשה מאוד לשחזר. פשוט ישבת בגינה, למה לא לצלם זאת שוב?
מי שיכול לתקן את החרפה הזאת,יו0י

וליצור דגל בנימין יותר קרוב לאמת,

תעב"ט

מה אתם רואים פה? | ערוץ 7

(על מנת שיהיה אפשר להחליף בויקיפדיה)יו0יאחרונה

הצבעים הם:

ראובן- אדום,

שמעון- ירוק, 

לוי- לבן-שחור-אדום,

יהודה- תכלת,

יששכר- כחול כהה כמעט שחור,

זבולון- לבן,

דן- כחול כהה

גד- שחור-לבן,

נפתלי- אדום נוטה לורוד,

אשר- צהוב,

אפרים ומנשה- שחור עמוק.

'בנימין- מפתו כלולה מכל הצבעים מצוייר בה זאב' (רבינו בחיי)

אשמח לעזרה בזיהוי פונטיש בזה משהו

תודה רבה
לא מזהה, רק אומרת מזכיר קצת את אלמוני צר אבלרננ.אחרונה
זה לא הוא אני חושבת..
הלוואי ויש פה מישהו שמבין ויוכל לעזור ליעלמא22
אני צריכה לאפס את תיקיית הפונטים במחשב שלי.
יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה הכי יעילה ומהירה שאפשר? אולי אם יש איפשהו את רשימת הפונטים הבסיסיים שיש במחשב? או שרק לחפש בגוגל פונט פונט?
אני אל סף יאוש
וואו אין לי מושג. אבל אולי בגוגל תהיה תושבה?רננ.
פייסבוק יש לך?
לא מצאתי רשימת פונטים מסודרתעלמא22
ומשהו אחר זה המון עבודה ומאוד מייאש..
הייתי מעתיק את רשימת הקבצים במשה

cwindows\fonts

במחשב נקי

ומשם ממשיך הלאה

רעיון.. תודהעלמא22אחרונה

אולי יעניין אותך