האייפון 4 המזדקן שלי כבר ממש לא זז, ובפירוש הוא כבר לא עומד בדרישות של מכור שכמוני, ויש לו גם כל מיני תקלות שצצות למכשיר בן שנתיים(נצח בחיי סמארטפון...). אני תוהה עם תיקון הבעיה שיש לו(מיקרופון רעשים ככל הנראה...) היא הפיתרון ושחבל על הכסף אבל לא פה ההתלבטות.
ובכן, ההתלבטות היא מה יהיה הסמארטפון החדש. הבעיה - הדרישות גבוהות אבל התקציב לא כל כך, כלומר יש כסף שלא בא לי להוציא על סמארטפון, ולכן האייפונים יוצאים מהתמונה, המחיר שלהם מוגזם כל כך.
לפי המחירים ואיכות החנויות אני מאמין שאקנה ברמי לוי, 1500 שקל גלקסי 2, 2000 לנקסוס 4 ו2300 לגלקסי 3, וחנות גדולה ומוכרת.
למה גלקסי 2 - זול משמעותית מהמתחרים, נכנס לכיס(האחרים פשוט ענקיים.) ובת'כלס אמור לעמוד בכל הדרישות. למה לא גלקסי 2 - טיפה מיושן, ואולי כבר לא יעמוד בדרישות של בחור כמוני, שמפעיל הרבה אפליקציות ומשתמש במכשיר הרבה.
למה נקסוס 4 - מכשיר חדיש ומצוין, טס, אנדרואיד נקי. למה לא נקסוס 4 - אני קונה אותו בארץ כך שאני מרגיש "שעושים עלי קופה", ואין דרך להחליף בו כלום למעשה, מה שאני קונה אני מקבל.
למה גלקסי 3 - מכשיר מדהים מדהים מדהים, אולי פסגת הטכנולוגיה(הגלקסי 4 הוא סתם הרחבה כי צריך להוציא גלקסי מתקדם כל שנה), ירוץ, יטוס, הכל. למה לא גלקסי 3 - הכי יקר ואולי גם מיותר וראוותני מדי.
יש למישהו המלצות אחרות? החלטה בשבילי? אוף.