שלושת השבעות, תשעת הימים, ומה שאני רואה פה זה שרשורים של-
"יאווו איזה מעצבן זה בלי שירים!!!"
"אוף, איך באלי ללכת לבריכה!"
"וואי איך אני שורד עכשיו שבוע וחצי???
"
אנשים!! הלואווווווו!!!!!!
לוידע אם שמעתם על זה, יש דבר כזה שנקרא בית המקדש!!!! הוא נחרב!! בתקופה הזאת, לפני 2000 שנה!!!
ומה שמציק לכם בשלושת השבועות זה השירים?? הבריכה???
אז סבבה, אני מבין, חופש והכל.. ובאמת היינו מעדיפים כולנו שבית המקדש לא יחרב, אבל מה עובר???
אז נכון, אף אחד מאיתנו לא היה בבית המקדש, ואף אחד לא יודע איך זה היה נראה, אבל בכל זאת, טיפה יהדות.. טיפה קשר לאבא שבשמיים...
תחשבו על זה, לה' אין בית!! הוא רחוק מאיתנו! בגמרא כתוב שמיום שחרב בית המקדש חומה של ברזל חוצצת ביננו לבין ה' יתברך...
קדימה- תתחילו להעלות פה את העיניין הזה.. אפשר להחליט להתחזק באיזה לימוד קטן ממסכת יומא בסדר עבודת כהן גדול, אפשר לחפש סרטונים על בית המקדש, אפשר גם לנסות לצייר את הכלים של המשכן [מי שמתחבר לזה], יש כאן המון המון חבר'ה על רמה גבוהה, אני יודע שאתם יכולים להרים פה עוד כמה אבנים בבית המקדש...
לא, אני לא מצפה שלא תתלוננו על זה שאין שירים, שאין בריכה, שאין ים. אני מבין את מי שמתוסכל מזה, אבל אל תשכחו מה העיקר.. אפשר לפתוח שרשורים, אפשר לדבר על זה בחדר ראשי, אפשר לפתוח דיונים, לא חסר דברים..
קדימה אנשים! כולנו יודעים איזה כוחות עצומים יש פה בערוץ, בואו נקרב את הגאולה ביחד!!
אשרייכם צדיקים...
[ולמי שתהה, אני כתבתי את השרשור הזה לעצמי באותה מידה, גם אני חושב שאני מנותק, בעוונות..
לא באתי להתנשאות ח"ו ואני מתנצל אם מישהו נפגע...]