שלנו מפעם פעם.. אז הנה שלי, אם אני זוכרת נכון אחים שלי הוסיפו פה דברים שלא קשורים, אז סורי מראש, ובכוונה לא שיניתי כלום..
ובחייאת תזרמו!!
avid">הכלה ואז הם אמרו לי בבקשה או סליחה כי הם לא זוכרים איך לדבר שבאת לחתונה שלנו ותודה על העוגה של הביצים והעוגה עם הביצים
![]() |
avid">
avid">זמן הכל ילדה ילדה ילדה ילדה ילדה קטנה מאוד ואחרי המון זמן הילדה גדלה
avid">ועכשו היא בכיתה א' .לילה אחד התעוררה הילדה משנתה וטסה
avid">הנוצצים ללבנה .
avid">
![]() |
avid">
avid">ובבוקר הכם קמה הילדה וטסה לביתה בחזרה וההורים דאגו לה
avid">מאוד ואז הם אמרו לה: איפה היית חמודתנו החביבה ?
avid">ואז היא אמרה: טסתי לירח! וגם ישנתי שם!
avid">ואחר ארוחת הצהרים
avid">מיהרה תהילה למכולת כדי לקנות לאבא שלה מתנה ליום הולדתו ה23. לקנות מתנה מיוחדת מאוד
![]() |
avid">. וגם לקנות גלידה ועוד בלונים, וממתקים.
avid">
avid">ביום הולדת נתנו הרבה מתנות נפלאות.
avid">לאחר היום הולדת הבת אמרה לאבא שלה מזל טוב. אחר כך ירדה תהילה לחצר וקטפה את כל הקוצים כדי לעשות הפתעה לאבא שלה כי הוא רצה לנקות את החצר
avid">ואחר כך ירדה אל המכולת לעשות את רצון האם
avid">והיא רצתה אחר כך לאכול תפו צ'יפס שנשאר מהיום הולדת של אביה
avid">ואחר כך הלכה אל אהובה חברתה האהובה ושחקה אתה בגן שעשועים שאבא של אהובה בנה.
avid">"אהובה את הבת שלי" אמר האבא של אהובה" ולא של תהילה.
avid">ואז תהילה אמרה אני צריכה ללכת הביתה אל ההורים שאני הכי אוהבת .
avid">ואז אהובה אמרה כל ילד אוהב את ההורים שלו הכי למשל כמו שאת הכי אוהבת את ההורים שלך. ואז אמרה תהילה לאהובה חברתה אני מאחרת כבר אני צריכה לאכול ארוחת ערב.ואז בדיוק ההורים של תהילה באו ואמרו אנחנו נוסעים לסבא וסבתא .
avid">ואז תהילה צעקה ... יש! ואמרה להיתראות!!! אהובה.
avid">הי שככנו להגיד איך קוראים להורי לאבא ישראל ואמא רחל.
avid">
avid">ואז ניכנסתי לאוטו והתחלתי לשיר את השיר מקהלה עליזה. ובנתיים.......... הגענו
avid">לסבא וסבתא.ואז שאלתי את אמא. אמא בכלל למה באנו לכאן? ואז אמא אמרה כי יש לסבתא
avid">יום הולדת ואז שאלתי אמא למה אמרת לי בשקט את זה?
avid">כי היא שכחה שיש לה יום הולדת ואנחנו סכמנו שיהיה לה מסיבת הפתעה.,
avid">למה? שאלתי. אמא אמרה שסבתא תמיד מכינה הכל בשבילנו אז הפעם .... סבתא אמרה:
avid">"מה אתן מתלחשות ומסתירות ממני סוד?" לא רק דברנו על משהו אחד.
![]() |
avid">ופתאם התחילו לשיר שירי יום הולדת.
avid">
avid">סבתא היתה מאד מופתעת , וגם סבתא היתה שמחה עד מאוד , וגם אנחנו שמחנו בשמחתה של סבתא . אחרי שנה אמה של תהילה ילדה תינוק קטן ומתוק , תהילה שמחה עד מאוד.......
avid">אחרי המון שנים......... כשתהילה ואחיה התחתנו היא ילדה 5 ילדים. ואישתו של אחיה ילדה כ-7 ילדים . ועכשיו תהילה אמא ויש לה אחיינים והיא דודה.
avid">פעם היתה מסיבה משפחתית, ותהילה עשתה חידון עם בעלה. ואז בנה של תהילה התחתן,ותהילה
avid">נהיתה סבתא !
avid">
avid">
avid"> איך?
זה מוזר קצת, לא יודעת למה.. תתמודדו..