בס"ד
אהלן 
אני אספר לך קצת על עצמי, לפני הכל-
יש לי חור שני, אני הולכת עם צמיד ברגל, ויש לי אורך חיים שונה יחסית מההורים שלי.
א-ב-ל! 
את החור השני עשיתי לפני 4 שנים (פוי! אני זקנה!)- ולפני שעשיתי ביקשתי רשות הורי- והם אישרו לי.
כנ"ל לגבי הצמיד לרגל (גם לאמא שלי יש, אז לא הייתה לי בכלל בעיה...)
אני וההורים שלי לא מסכימים על כל מיני דברים מסוימים- אבל הם ואני מקבלים את הדברים של אחד השני.
מה זאת אומרת?
צורה מסוימת שאני ההולכת ההורים שלי לא מסכימה איתה- אבל שאני בבית או בחברת המשפחה אני מכבדת מאוד.
כנ"ל שהייתי באולפנה (איזה מוזר זה להגיד...הייתי
)
פעם רציתי לעשות נזם, ושאלתי את דעתם של הורי- שניהם, באותה תגובה שלא הייתה מפתיעה במיוחד- "איכס...אבל זה הגוף שלך, תעשי מה שבא לך..." . באותה תקופה לא עשיתי נזם כי חשבתי שזה דבילי לשם פלסטר על האף במשך 3 שנים עד סוף האולפנה, ואמרתי שאני אתאפק. עברו 3 שנים ואני עושה עדיין את הדיון הזה עם עצמי- לעשות או לא לעשות?
אבל במשך 3 שנים כיבדתי את האולפנה- שום סיבה אחרת.
אז זהו, אני מאמינה שאת לא חייבת להסכים עם הדעות של ההורים שלך, אבל את חייבת לכבד אותם.
חור שני אפשר לעשות בכל גיל ובכל זמן, שאלה אמתית- את לא יכולה להתאפק עד שתהיי יותר גדולה?!
אותה דבר עם הצמיד ברגל...
לפני חודש רציתי ללכת עם חברה לאירוע של הגיוס שלה, וההורים שלי ביקשו ממני שלא ללכת, כי לדעתם זה לא מתאים לי. אחרי מחשבה של 5 דק' החלטתי לכבד אותם ולא ללכת.
כי אני הסכמתי איתם? לא. כי אני מכבדת אותם. כי אני עדיין גרה איתם בבית וכי הם עדיין יותר מבוגרים ממני ועדיין יודעים קצת יותר ממני.
*סתם נקודה למחשבה....