חברה שלי כל הזמן פורקת אצלי תסכולים וזה כבר מציק!כרמלשאיןכמוה

חברה שלי מתוסכלת באופן קבוע!

כל היום מה שיש לה לדבר איתי זה על התסכולים ועל האי הצלחות בחייה!

בהתחלה חשבתי וואו יפה מצידי שאני מקשיבה ומייעצת אבל עכשיו זה כבר עובר את הגבול!

לא כיף לי להיות בחברתה כבר! אבל אני לא יכולה להגיד לה לא...זה יצטרף לחבורת התיסכולים שלה והיא תהיה ממורמרת וכעוסה!

תודה שנתתם לי או  נתתם לי בלי לרצות לפרוק עליכם את תסכולי!

בתור אחת שפורקת תסכולים אצל חברות... אני יכולהחסויה12

להגיד לך שלפחות לי זה כבר לא נעים. אבל זה קשה לא לפרוק. אולי תנסי להציע לה דרכים אחרות לפרוק? או שבעדינות תעבירי נושא?

טוב אני גם כזאת.. מקווה שלמי שאני פורקת עליהם לאcookie_monster

אכפת.. ולגבייך- או שהיא סתם דרמה קווין, ואז לא משנה מה תעשי היא לא תיהיה מרוצה.. ואו שבאמת יש לה הרבה תסכולים והיא צריכה לפרוק. אז תחליטי- או שהיא תסבול או שאת. כרגע זאת את. תחליטי אם את רוצה לשנות את זה וזהו.

חיבוקברוקולי

כל הכבוד לך על מה שאת כן נותנת ועל הרגישות!

נשמע שהחברות הזו לא כ"כ טובה לך

שימי לב אם החברות בניכן היא הדדית או אפילו גובלת בתלות וכן לפעמים צריך גם בזה להעמיד גבולות הטעם הטוב

בעייני גם בחברות שהיה הדדית מותר לפעמים להרפות ולהגיד שאת צריכה קצת מרווח נשימה.

אולי תראי לה גם את הנקודות הטובות שיש לה בחיים.

הרבה פעמיים אנשים שמקטרים הרבה מנסים לצעוק לעזרה, אולי תנסי לגשש אם קרה שם משהו? לא בהכרח משו דרסטי? אולי משו מציק? מפריע? לא נעים? ואולי ככה היא מנסה לשדר לך שהיא צריכה עזרה?

אולי תנסי לדרבן אותה לעשות דברים שהיא אוהבת ועושים לה טוב וככה היא תראה שיש גם טוב בחיים

בכל אופן תזכירי שחשוב מאוד לעזור לחברה, חשוב לתת וחשוב גם לתת לפעמים יותר ממה שטוב לנו.

אבל תזכרי את החבל הדק בין מה שטוב לי ולבין מה שחונק אותי.

ובלי קשר, 

אשריך! 

זה בקצרה, מוזמנת לאישי.

בהצלחה

לי לא אכפת ענבל
מוכר.הלל14

גם לי יש חברה (אל תדאגי ענאל... לא מדובר עלייך ) שתמיד מדברת איתי על הקשיים שלה. ולא סתם קשיים... זה מצד אחד מאוד קשה לי, אני יכולה ממש להכנס לעצבות מזה, אבל אני יודעת עד כמה זה חשוב לה שיש מישהו שמקשיב לה. בהצלחה!!!

לא דאגתי.. מי מספר לך בכלל?? <צ>cookie_monster
עודדתם ועזרתם, תודה!כרמלשאיןכמוה

נשיקהנשיקה

סליחה, אבל זה נשמע לי ממש שטויות. כאילו, לא. זה לאcookie_monster

נכון

תגידי לה בעדינות שמתולתלת=]

תגידי לה בעדינות שתשים לב לעצמה, לטובתה בלי קשר אליך ושזה לא כיף לחיות ככה תחיים עם כל כך הרבה תיסכולים 

וכדאי לה יותר להסתכל על הדברים החיוביים בחיים שלה ולא להתלונן כל הזמן..

ככה גם לה יהיה יותר טוב בעז"ה וגם לאחרים יהיה יותר כיף להיות לידה

גם אם זה בעצם פריקה אז זה לא צריך תשובהDiablo
בתור אחד שפורקים (ופורקות במקרה הצורך) אצלו הרבה אני יכול להבין אותך.
אבל תחשבי שאת באמת עוזרת לבנאדם וזאת מצווה שרואים שכר גם בעולם הזה (החבר/ה מתעודד בזכותך) וגם בעולם הבא.
תחשבי חיובי. או שתפרקי אצלה בחזרה. מה שבאלך
אולי אם היא תהיה מודעת להרגשה שלך היא תמתן אתדכאחרונה

הפריקה אצלך. זה יהיה חסד אמיתי מצדך. לי הייתה תקופה קשה ולא שמתי לב כמה אני נופלת על חברתי. יום אחד היא נתקה קשר ועד היום כואב לי שהיא לא הסבירה לי ואפשרה לי לשמר את החברות היפה שלנו. אני יודעת שזו הסיבה כי אחרי הרבה זמן  של נתק היא ספרה לי את מה שחשה אחרי שבררתי אצלה מה הסיבה לנתק. חבל שננו הפסדנו חברות נפש.

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך