צנוע? יפה? שווה לראות?
תודה 
צנוע? יפה? שווה לראות?
תודה 
צריך להעביר רק חלק אחד פצפון...
להעביר זה אומר קודם כל להתקל בו ולראות אותו
יש חלק לא צנוע לפי הדברים שאומרים שם..
אני חושב שהרוב בכל זאת לא יעבירו עד שיראו ממש שזה מה שמתרחש(רמז זה רמז,אם אוהבים את הסרט יכולים לחשוב שלא הבנת נכון,הרי יש נטייה לאדם לרצות לראות את כל התוכן,ועד שלא ידע בודאות כנראה שלא יסתמך על רמזים),מה גם שאותו אדם לא ידע לאן להעביר הלאה וסביר להניח שיעביר מעט ויתקל בזה בכל זאת.
אבל יותר מזה,מה עם להכנס למציאות שלילית בה נרמזים דברים שליליים ?,ואדרבא הידיעה שעוד רגע אתה תראה את הדברים ויזואלית ?(עצם התודעה שיש סיכוי כזה או עצם התודעה שגיבורי העלילה שהזדהת איתם עושים דברים שאינם ראויים,מחלחלת לנפש) כל דבר משפיע על הנפש,על כן אין כאן מדד של גרוע יותר או פחות,אלא הפרדה בין טוב ורע.
יראו סרט כזה מדהים?
וזה לא מבחינת אולי יכנס לתודעה,אלא שזה ישפיע בהכרח,על הנפש..
וככלל לא ראיתי שגויים יודעים לביים סרט שיתאר יהודים שומרי מצוות בצורה נאמנה למקור ולא מבישה,שבעצם מתארת הלך רוח נכרי ולא יהודי,כנראה שזה נובע מכך שזה מה שהם מכירים וזו התודעה שלהם.ולמעלה מזה, אם בסרט כזה שבמציאות ליהודים לא היה מה לאכול ומה לשתות,ובכל השואה היו בזעזוע מתמשך בכל זאת מוצאים מקום להכניס קטע לא צנוע בלי שום קשר למאורעות השואה והצרה הגדולה שהייתה ליהודים זה דווקא סרט גרוע(מבחינה כוללת),שלא יודע (או אפילו מעוות) לתאר בצורה נאמנה את השואה והיהודים בתוכה,וחשוב לא להכתים את זכרון השואה והיהודים הקדושים בעלילות כאלו.
לישראלית גאה,לא באתי לומר שאין בהכרח קטעים מרגשים כאלו ואחרים בסרט,אלא שאם הסרט בכל זאת מוצא לעצמו מקום להכניס עלילה כזו לתוכן השואה,הוא לא סרט טוב מבחינה כוללת.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים