מחר בירושלים - צעדת "אהבת ישראל".שמוליק פיין

אי"ה מחר תתקיים 'תהלוכת אהבת ישראל' ברחובות ירושלים.

מטרות הצעדה הינם; לעורר אותנו ואת אחינו לחזון היהודי האמיתי, להגביר את המודעות לערבות והדאגה הקיימת בין היהודים.

לו"ז הצעדה:

12:00 -  מתכנסים בחצר ישיבת תום ודעת, רחוב כנפי נשרים 12 גבעת שאול.
             משם, כהקדמה לצעדה, נצא למבצע חלוקת סטיקרים (סטיקרים "יהודים אוהבים יהודים") בצמתים בעיר.
14:30 - חוזרים לישיבה ושם תתקיים: 
          התועדות שמחה עם הרב יצחק גינזבורג שליט"א.
15:30 - יציאה לצעדה בשמחה ובריקודים. 
18:30 - סיום משוער.

מסלול התהלוכה:
התהלוכה תתחיל בישיבת 'תום ודעת', משם נצא לרחוב 'כנפי נשרים' ונלך לכיון רחוב הרב צבי יהודה. הצעדה תמשיך דרך שדרות הרצל (גשר המיתרים), שדרות ויצמן, הרחובות שרי ישראל, ירמיהו, בר אילן, שמואל הנביא, עד לסיומה בפארק הסנהדרין (על יד צומת בר אילן).
כמובן, ניתן להצטרף בכל שלב לצעדה (צרו קשר לפני לודא היכן הציבור נמצא..).

המארגנים מבטיחים צעדה רבת משתתפים ומלאת חיות, והיא תלווה במוזיקה מקפיצה, דגלי המקדש, וריקודי שמחה.

איכות הצעדה וכמות המשתתפים תלויה בכולנו,

אז בואו! יהיה שמח. 

לפרטים ועזרה: 052-4295171 (נריה).

הערה חשובה: הצעדה מיועדת אך ורק לבנים.

לעוד פרטים אפשר לשאול פה/באישי..

יש הסעה מיצהר..שמוליק פיין

אם מישהו רוצה שנאסוף אותו מציר 60 שיגיד לי ואבדוק אם יש עוד מקום.

כבר שקלתי לבוא ענבל

בס"ד

ואז ראיתי שזה רק לבנים...

כן גמאניאזמרה
גם אני..מישהי=)
טוב אז בשביל שבנות לא יתבאסו - הצעדה לבנים בלבד.שמוליק פיין
אם אני לא טועה-בדיוק בגלל זה הן 'התבאסו'.בחורצ'יק
אז בדיוק בשביל זה רשמתי שלא יתבאסו עוד בנות שמוליק פיין
חח ממש נשמה טובה אתה...ענבל
אומרים שהיה ממש שווה..כשיעלו כתבה אעלה לפה..שמוליק פיין
ועכשיו בכלל אף בת לא התבאסה.. ;)מרב.
^^^^^ קרציות ענבל

בס"ד

ועוד בסוף הייתי בירושלים!!!

הבטחתי וקיימתי:שמוליק פיין

צעדת "יהודים אוהבים יהודים" ברחובות בירושלים

יהודה פרל | י״ד באב ה׳תשע״ג (21/07/2013)

כמאה איש השתתפו ביום חמישי האחרון בצעדה שמחה שקיימה תנועת 'דרך חיים' בירושלים  בסימן "יהודים אוהבים יהודים" ובציפייה למקדש. הצועדים חילקו סוכריות וחמרי הסברה לעוברים ושבים 

הרב גינזבורג בצעדת 'אהבת ישראל'

ביום חמישי האחרון נערכה ברחובות ירושלים "צעדת אהבת ישראל" שערכה תנועת דרך חיים. את הצעדה יזם נריה אופן, פעיל בתנועה, דווקא בימים שלאחר תשעה באב, מתוך רצון להרבות באהבת ישראל ומתוך צפייה למקדש.

הצעדה, בה השתתפו כמאה איש שלבשו חולצות עם הכיתוב "יהודים אוהבים יהודים", יצאה משכונת גבעת שאול, ונפתחה בדברי עידוד וברכה של הרב יצחק גינזבורג שדיבר על שלוש רמות באהבת ישראל".

"יש את הרובד  הכי פשוט – "ואהבת לרעך כמוך" –  כל הזמן לדאוג לחבר שלך, כמו שאתה דואג לעצמך", פתח הרב גינזבורג.  "יותר גבוה מזה, השרש של הדאגה בפועל לחבר שלך היהודי, הוא רגש בלב, אפשר להגיע לכך שאתה ממש רוצה לחבק ולנשק את היהודי. והמדרגה הגבוה מזו היא שיש דבקות ממש אחד בשני. האריז"ל אומר שמה שמעכב את ביאת משיח הוא דיבוק חברים".

"לכן, כשעושים את המצעד שלנו היום של "יהודים אוהבים יהודים" צריך לחשוב שעלינו לבטא את האהבה בכל שלש הרמות", הוסיף הרב וסיים בברכה, " שנזכה בע"ה לכל הרמות של אהבת ישראל, לעשות חיל, לעשות "ופרצת", לכבוש את כל הרחובות של ירושלים עיר הקדש ואת כל הלבבות של עם ישראל קדושים בירושלים עיר הקדש ובכל ארץ ישראל ובכל העולם כולו".

"הגענו לשפל בתשעה באב, וכתוב שאחר כך העלייה היא במהירות, מהכי שפל עד להכי גבוה. כעת אנחנו בתהליך של העליה במהירות. זה המסר של התהלוכה, שבמהירות ממש נזכה לביאת משיח – הכל מתוך אהבת ישראל בפועל, בלב ובדבקות של דעת – "דעת [של אהבת ישראל] קנית [לשון קנין ולשון תיקון] מה חסרת".

מחלקים סטיקרים במהלך הצעדה

אחרי הדברים יצאה התהלוכה בשירה וריקודים דרך בנייני האומה אל רחוב ירמיהו ובר אילן, והסתיימה בפארק קברות הסנהדרין.

בצעדה חולקו מאות סטיקרים "יהודים אוהבים יהודים" וחומרי הסברה. הצועדים לבשו חולצות וכובעים עם הכיתוב "יהודים אוהבים יהודים" הניפו דגלי המקדש ובנוסף וחילקו לעוברים ושבים סוכריות. "האווירה הייתה מאד שמחה, אנשים התלהבו וצפרו לנו צפירות עידוד", סיפר אחד המארגנים והוסיף כי גם השוטרים שליוו את הצעדה נהנו.

בשביל אהבת ישראל בבקשה תמחק את החתימה שלך~מישי~

זה נגיד ממש פוגע וברור שרק פוגע באהבת ישראל (כמובן לא מדובר על ה-באלי מנהיג צדיק)....

בסופו של דבר כל יהודי שלא מוחזק כאפיקורוס מצווה לאהוב ובניהם אותם יהודים המוזכרים בחתימתך.

בתקווה לאהבת ישראל אמיתית ותודה על השיתוף.

זה ארוך..בקצרה - לא מדובר על אנשים פרטיים..שמוליק פיין

חוץ מכמה שהם באמת רשעים..הכוונה היא רוח הציונות..

בזכות 'רוח הציונות' אתה איפה שאתה..בחורצ'יק

לולא היא,מסתבר שהיית היום באחת מארצות אירופה\ארצות ערב (תלוי במוצא אבי\סבי המשפחה..)..

זה לא אומר שהיא לא רעה.י"ל

לשיטתו זה דבר רע אבל הגיעה לו תועלת מזה חוץ מזה שההשקפה שלו ושל רבותיו אומרת(משהו בסגנון) פעם המדינה הייתה נצרכת עכשיו צריכים להתנער ממנה ולהתקדם הלאה לשלטון של מלך ישראל

מאיפה החתימה שלך?האחד
שטויותיוני

"שכנעת אותי"בחורצ'יק
זה עדיין בעייתי.. אם אתה חושב שכקבוצה הם עמלק אין~מישי~

לך סיכוי לאהבת ישראל. מעבר לזה שאני לא מבינה איך יהודים כשרים גם אדם רכם לא נכונה וטועים בדברים מסוימים גם ברוחם אך מנסים לקיים דברי ה', שומרים תו"מ, פשוט אולי לדעתך טועים וגם עושים דברים בעייתיים - הם עמלק. 

זה שאנשים עושים גם עבירות ושדרכם לדעתך בעייתית זה לא הופך אותם לא לאפיקורסים ואלצ לעמלק ולא לכל מה שכתבת.. כי בסה"כ הם מנסים לעשות רצון ה' (אלה מהם הדתיים..) הם עובדי ה' לא פחות ממך אז מה עם הם טועים זה לא אומר שאתה יכול להגדיר את דרכם כעמלק!!~ זה נורא ואיום! כך אתה מגדיר קבוצה (לא אנשים פרטיים, קבוצה) של אנשים שומרי תורה ומצוות??????...

הקדמת הנצי"ב לספר בראשיתדתי לאומי

כל פעם מחדש צריך להביא אותה. לקרוא ולהפנים:

".. ופירשנו שהיו צדיקים וחסידים ועמלי תורה אך לא היו ישרים בהליכות עולמים, על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה', שהוא צדוקי ואפיקורס, ובאו על ידי זה לידי שפיכות דמים בדרך ההפלגה, ולכל הרעות שבעולם, עד שחרב הבית "

אז תציין רוח הציונותפייגליניזית

ואתה גם לא צריך לכתוב "עמלקים" אתה יכול להשתמש במשהו פחות סיסמאתי וסופרלטיבי על מנת לכבד את באי הפורום...

וגם את עצמך...הסטלן הקטן
קליפה -שמוליק פיין

קליפה - כמו פרי וקליפה..אמנם הקליפה נצרכת אך מתי שהו היא רק מונעת מהפרי להתפתח.

מי שזה באמת מעניין אותו מוזמן בשמחה לאישי.

או ללמוד את "וממנה יוושע" של הרב גינזבורגה' מלכנו
אם כן לפי דבריך:בחורצ'יק

הם קליפת המן עמלק.זאת אומרת שהם רק מונעים מהמן עמלק להתפתח..ולכן זה כ"כ כואב לכם...אתם רוצים להסיר את הקליפה כדי שהמן עמלק-שיש סוברים שאלו הם שונאי ישראל,להתפתח.

לא..ה' מלכנו

ישנם 4 קליפות על האגוז, כל אחת מסוג שונה..

3 רעות וקליפת נוגה שהיא טובה לאכילה,

הציונות נגד ע"ז

מערכת המשפט כנגד גילוי עריות

הכנסת והממשלה כנגד שפיכות דמים

קליפת נוגה שהיא הטובה היא הצבא, שהיא ניתנת לאכילה..

(זה קצת על קצה המזלג אם תרצה להעמיק, פנה לשמוליק)

לא רוצה להעמיק בשטויות עכשיו..יש דברים חשובים יותרבחורצ'יק
אם תורה מפי רב גדול נחשבת שטויות בעיניך..ה' מלכנו

אוקיידתי לאומי

אז הציונות, למה לכתוב הציוינים??

כי,ה' מלכנו

כי בעצם הקליפות נדרשות החל מיצירת הפרי על לאכילתו אבל אי אפשר לאכול את הפרי כאשר הקליפות עליו.

בשעה שהוא גדל הוא חייב אותם ע"מ לגדול שלא יפגעו בו מזיקים וכו' אבל כאשר הוא מוכן הם רק מפריעות לאכילתו,

ולכן בעצם הציונים מפריעים לאכילתו, במקום להבין שהיא מפריעה הם משאירים אותה על כנה ולא נותנים לעמ"י לאכול את האגוז.

נראה לי שהגישה שלך היא הקליפה של הציונות..האחד

היא היתה נצרכת כדי שהציונות לא תסטה, אבל עכשיו היא רק מפריעה.. תצאו מזה!

ה' הוא ציוני, כי בחר ה' בציון..

אפשר להכנס לקטנות תמיד..בפועל הציונות מנוגדת לדת..שמוליק פיין

וזה שציון זה ירושלים לא אומר שהקב"ה הוא ציוני..

בחר ה' בציון.הציונים בוחרים בציון.לכן הם נקראובחורצ'יק

ציונים.ולכן ה' הוא ציוני "כי בחר ה' בציון"

ציוני לא ציוניסט.ה' מלכנו

גם אני יכול להיות "מתוחכם".

ספר לי איך ציונות מנוגדת לדת? שלושת השבועות?דתי לאומי
ממש לא! אבל חבל לפתוח את זה פה..מוזמן בשמחה לאישי.שמוליק פיין
אני יודע שלא, אם ככה אסור לבנות מאחזים דתי לאומי
בקיצור:ה' מלכנו

"לציונות, דבר אין לה עם הדת" שמחה זידפלד ממנהיגי הציונות בראשיתה

איזה כיף ששמחה זידפלד לא יקבע לי ציונות מהי!דתי לאומי

אלא תורתינו הקדושה, שמצווה להקים מלכות ושלטון של עם ישראל בארץ ישראל.

יש!

זה כבר לא הציונות המדוברת פהה' מלכנו

מתי שהוא אתם מתחילים לקלוט קצת הא?

יש ציונות שקיימת כיום שהיא של שמחה וחבר מרעיו,

ויש ציונות ע"פ התורה שהיא לא המצב כיום.

התכוונתי ברצינות גמורה.האחד

הציונות היתה דבר שה' יתברך בחר להוביל, ושומרי המצוות לא זרמו איתו, ולכן זה בא על ידי משהו טמא..

מכיר את הגמרא על השרקרק? אם הבנים שמחה מסביר שזה בדיוק זה.

כדי שהיא לא תיסחף למקומות שהיא לא אמורה להגיע אליהם, ה' יתברך גרם לחלק משלומי אמוני ישראל להתנגד לה.

זה התפקיד שלכם.

הערה: אתם לא היחידים שמבינים בקבלה וזה, כל הרב קוק בנוי על הבנות בקבלה..

חסידות זה לא בהכרח קבלה..והרב קוק לא היה חוסיד..שמוליק פייןאחרונה

כמו שהרבה מ"תלמידיו" מנסים לצייר אותו..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך