אם אתם יושבים עם כל החברה
ואז מישהו פותח נרגילה
ואתם לא כאלה שמעשנים בדרך כלל מה תעשו?
אם אתם יושבים עם כל החברה
ואז מישהו פותח נרגילה
ואתם לא כאלה שמעשנים בדרך כלל מה תעשו?
תאמין לי שגם לי יש חברות שמעשנות וגם לבנות זה סוג של פיתוי.. אומנם לא כמו בנים אבל יש באיזשהו מקום יש בלב.. "מה אני לא זורמ\ת?." אבל אתה יודע שזה לא לעניין ואתה מפגין נוכחות שאתה לא בעניין, החבר'ה האחרים יבינו ואפילו "יכבדו" אותך על זה שאתה לא כזה שנסחף ויש לך דעה בנושא..
אתה פשוט יכול לומר "לא באלי לדפוק את הריאות לי מעכשיו" או "לא באלי בטוב עכשיו ".
בס"ד
בדיוק כמו שאני לא הולכת לבריכה מעורבת למרות שכל החברות שלי הולכות
או שאני לא באה לערבי כיתה כי מה שהולך שם לא ממש מתאים לי..
ככה גם לא אעשן נרגילה ובטח לא אשב בחברה כזאת ככה.
אם היית שואלת לפני שלוש שנים בערך הייתי אומר לך שאם מישו
הביא נרגילה אז זה כנראה שאני הוא שהביא ת'נרגילה
עכשיו ב"ה אם מישו מוציא נרגילה אני ב"ה יודע שאני לא יעשן
אני אשב שם ואדר ויצחק ואני לא יעשן!!!!
ב"ה כמה התקדמתי
אני גאה בעצמי![]()
אז לא נראה לי שאני יעשן
swarleyזה ניראה כאילו אתה מתחנף לחברה כדי להיכנס אליה ולהראות כמה אתה cool ושווה
בשביל זה להרוס תחיים?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אחרי פעם אחת אתה שוב לוקח כדיח להיות בעננים ולאט לאט זה הופך להיות הרגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
אם ריח נרגילה מזיק כמו ריח סיגריות (שאם זה היה סיגריות הייתי הולך מייד נראלי).אבל לעשן בטוח שלא.
זה ממש כיף לראות שרב החברה כאן באמת לא יעשנו, ומצבנו בתור החברה כאן היא נראלי ממש טובה יחסית למקומות אחרים.....
להבה=)סכנה לשאוף את העשן ובכלל זה מגעיל. שלא נדע!
מישו יעשן לידי ואני פשוט יגיד לו או לכבות את הסיגריה או ללכת לעשן במקום אחר זה רעלים שאת/ה מכניס/ה לגוף
אפשר לקרוא לנרגילה יותר אדים מאשר עשן. נרגילה זה לא מסריח
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t561247#6245618
http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t561247#6244901
אני הייתי מעירה לו אם הוא יכול לעשות את זה לא לידנו, הייתי מדברת איתו על זה,
בדרך כלל לא תמיד שמישהו עושה משהו שהוא לא רגיל זה בדרך כלל סימן שהוא עבר משהו לא טוב לו...
נ.ב
קרה לי את זה בשבט...(כך פתרנו את הבעיה)!!!!
לא נרגילה
קראתי על זה מחקר( לא.. אני לא כזאת חננה- היתה לנו עבודה בלשון וזה הטקסט שנתנו לנו...
)
וחוצמיזה אני באמת לא מבינה למה לעשן? למה להתחיל עם זה בכלל. ואל תגידו לי זה ממכר וזה.. אם לא הייתם מתחילים לא הייתם מתמכרים! מה העניין?! לחקות את החילונים? להראות שגם אנחנו קולים?! ומה עם "ונשמרתם לנפשותיכם?!" כן זה נכלל בתוך זה. ברגע שאמרו שסיגריות מסוכנות לבריאות אם אתם מעשנים אתם עוברים על זה!!!!
גם קולה זה לא בריא ואנשים שותים את זנה.. זה נכון שזה טיפשי להתחיל עם זה.. אבל להגיד שזה עברה, זה לא נראה לי כזה נכון.. מפני שיש הרבה דברים שאנחנו עושים והם לא בריאים..
בקשר לשאלה אם אני אקח קצת מהנרגילה , אז לא. ממש לא! אני אתגבר על החבר'ה ויגיד שאני לא מעשן..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים