אני מאוהבת במישהו כבר שנתיים (אני בת 14...)
ואני כל הזמן חושבת עליו וזה כבר מחרפן!!!
אני רוצה שהוא יידע אבל אני מתפדחת להגיד לו וגם להגיד לאנשים שיגידו לו....
יש לך הצעה מה אני יעשה???
תודה!
אני מאוהבת במישהו כבר שנתיים (אני בת 14...)
ואני כל הזמן חושבת עליו וזה כבר מחרפן!!!
אני רוצה שהוא יידע אבל אני מתפדחת להגיד לו וגם להגיד לאנשים שיגידו לו....
יש לך הצעה מה אני יעשה???
תודה!
אותו, זה יעבור.
פתרון יצירתי, לצאת מהקופסה קוראים לזה. אומרים שזה חשוב מאוד.
שמעת על "מי הזיז את הגבינה שלי"?
הרעיון שהוא מציע זה לפתור בעיות בסגנון הזה בדיוק.
לא לרצות אותו.. פשוט בשירשור אתבקשת רעיונות איך ליצור איתו אתהקשר ופה ענו לך איך להוציא אותו מהראש שלך...
היא צריכה להחליט שהיא לא רוצה לרצות אותו. לא להחליט אם וכו'.
בס"ד
אסור להיות בקשר עם בנות בגיל זה!
מכיר את המושג "אביזרייהו דעריות"?
שמע סיפור נחמד וידידותי- פעם היה יהודי, והיהודי הזה ראה אשה ו"נדלק" עליה.
אותו איש פתאום חלה מאוד, ובאו רופאים לבדוק אותו, ואמרו שזה תוצאה מהחשק שנוצר בו לאותה אשה, ואם לא תבעל לו-ימות. אמרו חכמים-ימות, ואל תבעל לו. אמרו הרופאים-יספר עמה מאחורי הגדר, ואולי בכך ירגע. אמרו חכמים ימות-ואל יספר עמה מאורי הגדר. ובגמ' יש מחלוקת האם מדובר באשת איש או בפנויה, והרמב"ם פוסק שזו ההלכה לגבי פנויה ג"כ.
וא"כ, אתה רוצה לומר, שיש ה"א שזה בסדר שמישהי פשוט תתחיל עם מישהו? (ועוד שהיום כל הרווקות נידות כידוע)
את כותבת- "אני רוצה שהוא ידע"- תחשבי, מה זה עוזר לך שהוא יודע מה זה תורם לך?
את רוצה להיות חברה שלו?
אני לא ככ מאמינה במילה- מאוהבת.. לכל אחד יש פירוש אחר למילה הזאת, תנסי לחשוב לעצמך מה בדיוק את מרגישה, ואיך את רואה את עצמך.. מה את רוצה שיקרה..
טיפ קטן- את רק בת 14- לא בטוח שכדאי לך להיכנס לכל הדברים האלו של חבר, זה רק משאיר שריטות, ואם הוא באמת רציני ואת ממש רואה את שניכם מתחת לחופה- הייתי ממליצה לך לחכות קצת ולאות מה קורה עוד כמה שנים.. השנים האלו דינאמיות ואנשים משתנים ומעצבים את האופי שלהם, אז תנהגי בחוכמה אחרי הרבה מחשב ושיקול דעת..
בהצלחה רבה 
סביר להניח שאם תגידי לו שאת אוהבת אותו, אתם תהיו חברים מתישהוא....
ממש לו מומוץ בגיל הזה, והיו על זה כבר המון שרושרים.....
אז שתחליט מה היא רוצה ושתדע שכולם פה רק ישכנעו אותה לרדת מזה..
נהוג לפרש שזה ענין של חיצוניות בלבד,אמנם האמת היא שאהבה נובעת מהכרה עמוקה של הבן אדם( כמובן בנוסף לחיצונית,אבל לא רק בגלל החיצוניות)
ואני מניח שאצלך זה לא כך... את לא יודעת מיהו הבן אדם,מהם מידותיו, איך הוא מתנהג, וייתכן שה"אהבה" שלך בו- היא חיצונית לגמרי ולכן אל תשלי את עצמך שאת מאוהבת בו,כי את לא...
נסי להחלליף את זה בקשר עם בנות אחרות, זה ההכנה הטובה ביותר לקראת חיים מושלמים בעז"ה בעתיד הנישואין.
אני לא רוצה חבר בגיל הזה...אני יודעת שזה לא טוב!
אני רק רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי...אם כן אני באמת ייחכה לגיל יותר מאוחר,
ואם לא אני ינסה לצאת מזה!
אני פשוט כל היום חושבת עליו..
מישהי=)אבל לפחות אני יידע לא לצפות! ואולי זה יישתנה בהמשך...
או שאת מנסה לשכנע את עצמך כי את לא באמת מאמינה בזה. נראלך את תהיי דלוקה עליו ,ותדעי שגם הוא בעניין אבל פשוט תשכחי מזה כל התיכון עד שתתחילי להיפגש?.. אין לי בעיה שתגידי שאת רוצה אותו רק שימי לב שאת לא עובדת על עצמך.
אני רוצה אותו ואני אמרתי את זה!
וזה לא שעד התיכון אני לא ייעשה כלום
סתם לדבר לא משו רציני...
ההיתי דלוקה על איזה אחד נראלי מכיתה ו' ונראלי שכולם ידעו שאני מאוהבת בו אפילו הוא. ההיתי אובססבית לגביו וזה היה נורא איך נאמר בשיר השירים.." חולת אהבה אני" ככה ההייתי כל דבר ההיתי חושבת עליו עברו כמר כמעט 5 שנים ויש לי עדיין איזשהו משו אליו בלב אבל לאט לאט זה יעבור זה שישכח, אני לא רציתי לשכוח אותו, אבל הזמן עשה את שלו.. אני חושבת שהכי עדיף לך לחכות..
ונראלי שהכי טוב שלא תגידי לו דבר..
וחוצמיזה תמיד שאוהבים מישו רוצים לדעת אם גם הוא, אז זה טבעי..
רק שיש גם הבדל בין אהבה להתאהבות..
הבדל גדול.
בסכה בהצלחה!!
את יכולה לכתוב על דף מה שאת מרגישה וכולי...
זה עוזר!
יום טוב!
ואני גם בגיל שלך...ואם את מוצאת עוד דרכים להעביר את זה..אשמח שתגידי לי באישי..
וכפרוני עלי בתור אחת שגם מרגישה את מה שנ*צ!ש מתארת ממש חזקת אותי..!!תודה
בהצלחה,נשיקות
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים