אאררר!מתחרפנת

יש לי מישי בשבט עם ראש כחול!!!

זה פשוט משגע..

היא מתחיל לדון על דברים..

ואז גוררת לשיחה את מי שמסביבה.

איך מונעים את זה??!!

להשתיק אותה על ההתחלה שהיא מדברתמוראל 16

פשוט כל פעם שהיא באה לדבר פשוט תרימי את הקול חזק יותר ותשני תנושא.. ואם היא בכל זאת הצליחה לדבר תגידי לה שזה לא לעניין וזה מפריע לך..

אלימות מילולית.אבגדה
לסתום לה את הפה ולדרוש ממנה להפסיק להרוס כל שיחה.לך דומיה תהילה

אם צריך, להעלות את זה מול המדריכה.

תגידי למדריכה,היא (הילדה) צריכה עזרה בעצמהשואף לאור

ותבהירי לה באופן תקיף וחד משמעי שאתן לא מוכנות לשמוע דברים כאלו,ואל תתני לה להתחיל שיחה בזה(אך גם אין צורך לבזות או להשפיל,מדובר בילדה שנחשפה לדברים ברמה כזאת או אחרת שמבלבלים אותה ולכן תדברו עם המדריכה ושאם צריך תערב את ההורים של אותה ילדה ויעשו את ההתייעצויות בעניין הזה)

<צ>יוני

עכשיו פלונית הולכת לדבר על נושא אלמוניי.. (הגייה של ילדים קטנים) 

זה כבר יעשה את הפדיחה שלה והיא תשתוק

וואוו מכירה את זה מקרוב!!!(בכיתה שלי יש כזאת אבלateretfa

למזלי השנה אני עוברת אולפנה אז...)

מכירה מקרוב...בקבוצה שלי יש אחת כזאת...אביה!!!
וואי רק בריאות.רותם333

תסלחו לי אבל התגובות שלכן קיצוניות!לדבר עם המדריכה..לערב הורים...פשוט אל תהיו בחברתה ותתרחקו ממנה,פה זו כבר הבעיה שלכן שאתן בכלל לידה.אבל לערב הורים??מי שנגררת לשיחה,מלכתחילה לא אמורה להיות בקרבת אותה ילדה בכלל!ואם זה קורה,רק להתרחק באמת.לאט לאט היא תבין שזה לא בסדר.אבל לעשות את זה בצורה כזאת שלה לא אומרים ולהורים שלה אומרים?אם כבר שקודם יתחילו לדבר איתה ואחר כך אם לא הולך יערבו הורים..לא להפך,כי יכול להיות שאותה ילדה רגילה לדיבורים כאלה(גם אני הייתי רגילה לזה,לא בצורה נוראית אבל יש לי 'ניסיון' בזה לצערי.)ולא יודעת שזה לא בסדר ולא נכון,ואם היא יודעת שזה לא בסדר ולא נכון וממשיכה אין ממש מה לעשות,אי אפשר לצפות שזה יסתיים במילה אחת,בקיצור אחרי החפירה אני מציעה שתתרחקי מאותה ילדה ולא תעשי איתה דברים,היא יכולה גם להשפיע עלייך לרעה גם אם את לא בעד הדיבורים האלה במילא.(מניסיוני שוב)עד שהיא תבין ממש שמה שהיא עושה זה לא בסדר.אבל אל תבזו אותה בטעות בפני כולן או תצעקו עליה שתפסיק או כאלה דברים ,כי זה באמת לא נעים וזו לא הדרך הנכונה לדעתי.

למה שהיא תעזוב את השבט בגלל אחת שלא שומרת על הפה?לך דומיה תהילה

היא הבעיה ובה צריך לטפל.

פניה למדריכה זה בכלל לא מוגזם. זה קורה במסגרת הסניף, זה

מפריע לשבט, זה באחריות המדריכה - ראוי שהמדריכה תטפל.

חייבת לאמר - מסכימה עם רותם.שיראל.
קודם לפנות לילדה - לדבר איתה, להסביר, לבקש.
להזכיר לה כשהיא מתחילה לדבר שאתן לא רוצות לדבר על זה.

רק אם זה לא עוזר תפנו למדריכה,
ואם היא לא עושה כלום - להורים.
מה אתם נבהלים מפנייה למדריכה?ozd
עבר עריכה על ידי ozd בתאריך כ' באב תשע"ג 21:24
עבר עריכה על ידי ozd בתאריך כ' באב תשע"ג 21:23

המדריכה היא לא איזה שר חינוך או משהו ואפשר להגיד לה, זה בדיוק התפקיד שלה והיא הראשונה שצריך להגיד לה...

|מדריך|

מה נבהלתם?דאץ

ראש כחול אצל נוער או ילדים זה לא משהו חריג שמעיד על סטיה...

זה מראה שבנאדם צריך צומי.

כדאי לשבת עם כזה חניך, אולי לפעמים להעניש אותו בחומרה, לפעמים להתעלם, הכל בהתאם לחניך.

אבל לזכור שחינוך זה לא הוקוס פוקוס

חריג, סטייה או נורמה - לא כל דבר צריך להיאמר.לך דומיה תהילה
לפנות למדריכה- זה א',6576

אבל השלב הבא הוא לנסות להבין שהמדריכה פועלת בדרך שלה, וכמדריכה היא מבינה שיש דברים שצריך לעשות אותם לאט ובטוח.. אז רק לנסות להבין אותה, ולהפסיק לתקוף ולתלות את האשמה במדריכה.

אה, ובאמת שכחברה יש גם לך חלק בפיתרון.. הערות קטנות וקורצות, או אפילו הסבר שלקבוצה זה מפריע. יש אנשים שמקבלים ביקורת מחברה בצורה טובה יותר מאשר ממדריכה..

[בתור מדריכה שעברה משהו דומה..]

לתלות את האשמה במדריכה? המדריכה לימדה אותה לקלל?לך דומיה תהילה
איפה היא האשימה את המדריכה?ozd

לפנות למדריכה זה לעזרה, לא לביקורת...

בסדר, קראתי לא נכון.לך דומיה תהילה
גם חברה שלי הייתה כזאת ..יעלושש=]=]אחרונה

ודיברתי איתה כי פעם אחת היא באמת הגזימה והיינו ליד בית כנסת  והיה שם איזה אחד דוס שישב בספסל לידנו והיא דיבה ודיברה ובקול מאוד! ואז פשוט הדוס נהיה כולו אדום והלך...ואז דיברתי איתה ואמרתי לה שזה לא נעים וזה מגעיל ועוד במקום ציבורי והיא הפסיקה בהצלחה!!!

יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך