-----הפגנה------ozd

מצטער אני בדרך כלל לא מפרסם דברים כאלה פה אבל זה ממש חשוב, אשמח אם המנהלים יתחשבו...

אז ככה, כנראה שכולנו ראינו את ההחלטה לשחרר כמאה מחבלים כהסכם מקדים להתחלת השיחות עם הפלסטינים, תנועות "ישראל שלי" "אם תרצו","הדור הצעיר בליכוד" וההנהגה הצעירה של הבית היהודי מארגנות הפגנה נגד המהלך ביום ראשון בשעות שבו יצביעו על החוק, ההפגנה תתקיים בירושלים מחר, יום ראשון בשעות 8:30-12:00 כדאי מאוד להגיע!

ההודעה של "ישראל שלי":

מיהם הרוצחים שישוחררו? הביטו בגודל האבסורד.
http://bit.ly/16bnMwl
====
לא שותקים, יוצאים מהבית. מחר, 8:30 מול ישיבת הממשלה בירושלים.

פרטים בדף האירוע: http://on.fb.me/13lFQPc
יוצאת הסעה מת"א: 7:15 רכבת מרכז, 10 ש"ח השתתפות עצמית. הרשמה חובה! ori_bilig@walla.com
====
ראש הממשלה והשרים שוברים כאן חומה מוסרית. ממשלה היא לא רק פוליטיקה. ממשלה היא בראש ובראשונה הנהגה מוסרית. ממשלה היא המובילה את האומה לניצחון או לאבדון. שחרור מחבלים רוצחים הוא אבדון.
====
בנימין נתניהו, גרסת 2008, על שחרור מחבלים: "הדבר הזה פסול ומשקף חולשה ואובדן דרך. הממשלה איבדה את הדרך":
http://bit.ly/16bwTxb
ראש הממשלה איבד את הדרך. אנחנו נהיה מול ישיבת הממשלה כדי להזכיר כי העם לא איבד את הדרך.

====
ישראל שלי
עושים ציונות

(מקור)

ופרטים מתוך הדף הרשמי של האירוע:

עצרת מחאה מול ישיבת הממשלה, תמיכה במשפחות השכולות, כנגד שחרור הרוצחים המתוכנן. הציבור לא השתגע. הציבור מתנגד לשחרור רוצחים.

יום ראשון הקרוב, 28.7, 8:30-12:00, מול משרד ראש הממשלה בירושלים. אנחנו נהיה שם לצד המשפחות השכולות ופעילי ארגון נפגעי הטרור "אלמגור".

כולנו נהיה שם: "ישראל שלי", "אם תרצו", "הדור הצעיר בליכוד" וההנהגה הצעירה של הבית היהודי.

הסעה תצא מתל-אביב. פרטים אצל רכז ההסעה, אורי, במייל:
ori_bilig@walla.com. ההסעה תלויה במינימום משתתפים- הרשמה מראש חובה!

(מקור)

יופי! חיפשתי!ASEP_1

סוף סוף שפויים

????שפויים??? אני יכול להגיד לך עכשיו מה יהיהי"ל

שם:שלטים של "דמינו לא הפקר"  "ביבי אל תתן יד לטרור"  נאום מרגש מפי כמה מהמארגנים על כך ש"השתגענו וזה ממש לא וסרי לשחרר רוצחים וכ'ו"   ו זהו!!!!

הם ילכו הביתה והרוצחים ילכו הביתה.

לא שווה לצאת מהמזגן בשביל זה!!!

לפחות לדעת שניסינו..מוראל 16
ניסינו...פפחחח...י"ל

בהפגנה יש שני ענינים:למנוע או לעורר דעת קהל.

אולי גם דרך אחרת לא תמנע אבל אם תאורטית בלבד כל המפגינים ישבו על הכביש היום ומחר ועוד יומיים זה יעורר הרבה יותר דעת קהל  הדרך של ההפגנה הנ"ל לא תועיל בכלל

בשביל מה?לעלות לנו ת'אגו?נעמי7
אז מה אתה מציע בדיוק??ozd

לך תחסום כבישים, ואתה יכול להמשיך לזלזל בישראל שלי אבל אתה בחיים לא תגיע לקרסול של מה שהם עושים, ומכיוון שהם גוף רשמי הם לא יכולים לעשות את העצות המועילות שלך

גוף רשמי יכול טוב מאד לעשות בלגן רק צריך את הרצוןי"ל

לדוגמה:אחרי ההפגנה יוצאים עצמאית 50 איש לחסום כבישים ה מה שקורה בהרבה בלגנים אחרי ההפגנה הרשמית.

העקרונות שלהם נגד התורה:הם שואפים לדו קיום אם הערבים שלא רצחו . מה הם כבר עושים חוץ מלפרסם תגובות בפייסבוק???

אני פשוט לא יענהozd

לא יורד לרמה הזאת (ושוב: היית מת להגיע לקרסוליים של מה שהם עשו)

תכלס מה הם עשו חוץ מסטטוסים בפייסבוק?ה' מלכנו
אוי אין לי מה להגיד כי ישראל שלי באמת לא עושיםי"ל

כלום חוץ מלכתוב בפייסבוקמבולבל איך אני יוצא מזה????

אולי במקום להתחמק תענה לענין???

יש לי הרבה מה להגידozd

נכון מה שהמארגנים עושים זה כותבים סטטוסים בפיסבוק בשעה שאתה מבלבל בשכל, אבל כשסטסוס עם בקשה קטנה מגיע ל100 אלף אנשים קורים דברים והיו מלא דברים קטנים שמשנים תודעה שהם עשו, במרמרה הם נכנסו בטורקים, המון פעמים הציפו קווים של אנשי שמאל, לפני שבוע אלפי אנשים שלחו סמסים ל5  שרים נגד שחרור מחבלים זה דברים שמשנים תודעה בציבור. אני אישית יצאתי להפגנות שהם ארגנו אחרי הרצח של פוגל (זה היה תחת הסיסמא "כולנו מתנחלים, כולנו ישראלים") והיה על זה סיקור בתקשורת, כל מיני ארגונים שכתבו פלסטין/ העלימו את הגולן/יש"ע דאגו מהר מאוד להחזיר את המצב לאיך שהוא צריך להיות, גם עכשיו עם מקדונלס הם קראו לאנשים להחרים אותם, ואחרי חרם האומנים באריאל הם נכנסו בזמרים וכו'...

עכשיו אתה יכול להסתכל ולהגיד: איזה שטוית זה אבל אין מה לעשות זה דברים שמשפיעים שנגיד רק 20 אלף אנשים מתוך המאה אלף חברים שלהם עושים משהו זה לגמרי משנה את התודעה

נ.ב מעניין שפעם ישראל שלי הייתה אחלה תנועה והכל אבל מאז שבנט ואיילת שקד נכנסו לפוליטיקה הם נהפכו לתנועה גרועה שלא עושה כלום באמת מעניין...

אה.. זה לא משפיע כמעט כלום..ה' מלכנו
ולחסום כבישים ממש מועילozd

בטח ככה גם יותר אוהבים אותנו...

אם אתה בא ועושה משהו גדול ומסודר (למשלף היו מפילים את הגדרות בכפר מימון) אז זה אולי משפיע אבל ללכת כמה אנשים ולחסום כביש? תהנה...

לכן לא דיברתי על כמה.י"ל

דיברתי על כל האנשים שיהיו מחר בעצרת הזאת ועל כל חברי ישראל שלי  שיכולים לחתום על העצומה מהבית אבל לא לבוא לשטח

למה לא?ה' מלכנו

בטח שזה עוזר, אם אנשים יודעים למה החסימה אז זה עוזר.

ובמדינה הזאת הפגנות לא משפיעות כלום ובטח שלא סטטוסים בפייסבוק,

אם לא עושים מעשה כלום לא קורה פה.

זה לא באמת משנה.י"ל

הם נצמדים לחוק וזה הבעיה שלהם

קפיץשוקו =)
עדכון על הסעה מתל אביבozd
פרטים לגבי ההסעה מת"א מחר:
ההסעה תצא בשעה 7:15 מרכבת מרכז ארלוזורוב. השתתפות עצמית של 10 ש"ח. הרשמה מראש חובה אצל אורי, רכז ההסעה: ori_bilig@walla.com

פרטים טלפוניים:
היום אצל תדהר: 052-3302180
מחר, אצל אורי: 054-2077234
די זה לא מספיק ההפגנה!!!לויה

איך משכנעים את כל השרים להצביע נגד?? איך מונעים את זה?? אי אפשר לתת לזה לקרות!!!!!!!!!!!!!

שידור חי מההפגנה בynetozdאחרונה
יש כאלה שערים עכשיו?אהבה 18
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

אולי יעניין אותך