-----הפגנה------ozd

מצטער אני בדרך כלל לא מפרסם דברים כאלה פה אבל זה ממש חשוב, אשמח אם המנהלים יתחשבו...

אז ככה, כנראה שכולנו ראינו את ההחלטה לשחרר כמאה מחבלים כהסכם מקדים להתחלת השיחות עם הפלסטינים, תנועות "ישראל שלי" "אם תרצו","הדור הצעיר בליכוד" וההנהגה הצעירה של הבית היהודי מארגנות הפגנה נגד המהלך ביום ראשון בשעות שבו יצביעו על החוק, ההפגנה תתקיים בירושלים מחר, יום ראשון בשעות 8:30-12:00 כדאי מאוד להגיע!

ההודעה של "ישראל שלי":

מיהם הרוצחים שישוחררו? הביטו בגודל האבסורד.
http://bit.ly/16bnMwl
====
לא שותקים, יוצאים מהבית. מחר, 8:30 מול ישיבת הממשלה בירושלים.

פרטים בדף האירוע: http://on.fb.me/13lFQPc
יוצאת הסעה מת"א: 7:15 רכבת מרכז, 10 ש"ח השתתפות עצמית. הרשמה חובה! ori_bilig@walla.com
====
ראש הממשלה והשרים שוברים כאן חומה מוסרית. ממשלה היא לא רק פוליטיקה. ממשלה היא בראש ובראשונה הנהגה מוסרית. ממשלה היא המובילה את האומה לניצחון או לאבדון. שחרור מחבלים רוצחים הוא אבדון.
====
בנימין נתניהו, גרסת 2008, על שחרור מחבלים: "הדבר הזה פסול ומשקף חולשה ואובדן דרך. הממשלה איבדה את הדרך":
http://bit.ly/16bwTxb
ראש הממשלה איבד את הדרך. אנחנו נהיה מול ישיבת הממשלה כדי להזכיר כי העם לא איבד את הדרך.

====
ישראל שלי
עושים ציונות

(מקור)

ופרטים מתוך הדף הרשמי של האירוע:

עצרת מחאה מול ישיבת הממשלה, תמיכה במשפחות השכולות, כנגד שחרור הרוצחים המתוכנן. הציבור לא השתגע. הציבור מתנגד לשחרור רוצחים.

יום ראשון הקרוב, 28.7, 8:30-12:00, מול משרד ראש הממשלה בירושלים. אנחנו נהיה שם לצד המשפחות השכולות ופעילי ארגון נפגעי הטרור "אלמגור".

כולנו נהיה שם: "ישראל שלי", "אם תרצו", "הדור הצעיר בליכוד" וההנהגה הצעירה של הבית היהודי.

הסעה תצא מתל-אביב. פרטים אצל רכז ההסעה, אורי, במייל:
ori_bilig@walla.com. ההסעה תלויה במינימום משתתפים- הרשמה מראש חובה!

(מקור)

יופי! חיפשתי!ASEP_1

סוף סוף שפויים

????שפויים??? אני יכול להגיד לך עכשיו מה יהיהי"ל

שם:שלטים של "דמינו לא הפקר"  "ביבי אל תתן יד לטרור"  נאום מרגש מפי כמה מהמארגנים על כך ש"השתגענו וזה ממש לא וסרי לשחרר רוצחים וכ'ו"   ו זהו!!!!

הם ילכו הביתה והרוצחים ילכו הביתה.

לא שווה לצאת מהמזגן בשביל זה!!!

לפחות לדעת שניסינו..מוראל 16
ניסינו...פפחחח...י"ל

בהפגנה יש שני ענינים:למנוע או לעורר דעת קהל.

אולי גם דרך אחרת לא תמנע אבל אם תאורטית בלבד כל המפגינים ישבו על הכביש היום ומחר ועוד יומיים זה יעורר הרבה יותר דעת קהל  הדרך של ההפגנה הנ"ל לא תועיל בכלל

בשביל מה?לעלות לנו ת'אגו?נעמי7
אז מה אתה מציע בדיוק??ozd

לך תחסום כבישים, ואתה יכול להמשיך לזלזל בישראל שלי אבל אתה בחיים לא תגיע לקרסול של מה שהם עושים, ומכיוון שהם גוף רשמי הם לא יכולים לעשות את העצות המועילות שלך

גוף רשמי יכול טוב מאד לעשות בלגן רק צריך את הרצוןי"ל

לדוגמה:אחרי ההפגנה יוצאים עצמאית 50 איש לחסום כבישים ה מה שקורה בהרבה בלגנים אחרי ההפגנה הרשמית.

העקרונות שלהם נגד התורה:הם שואפים לדו קיום אם הערבים שלא רצחו . מה הם כבר עושים חוץ מלפרסם תגובות בפייסבוק???

אני פשוט לא יענהozd

לא יורד לרמה הזאת (ושוב: היית מת להגיע לקרסוליים של מה שהם עשו)

תכלס מה הם עשו חוץ מסטטוסים בפייסבוק?ה' מלכנו
אוי אין לי מה להגיד כי ישראל שלי באמת לא עושיםי"ל

כלום חוץ מלכתוב בפייסבוקמבולבל איך אני יוצא מזה????

אולי במקום להתחמק תענה לענין???

יש לי הרבה מה להגידozd

נכון מה שהמארגנים עושים זה כותבים סטטוסים בפיסבוק בשעה שאתה מבלבל בשכל, אבל כשסטסוס עם בקשה קטנה מגיע ל100 אלף אנשים קורים דברים והיו מלא דברים קטנים שמשנים תודעה שהם עשו, במרמרה הם נכנסו בטורקים, המון פעמים הציפו קווים של אנשי שמאל, לפני שבוע אלפי אנשים שלחו סמסים ל5  שרים נגד שחרור מחבלים זה דברים שמשנים תודעה בציבור. אני אישית יצאתי להפגנות שהם ארגנו אחרי הרצח של פוגל (זה היה תחת הסיסמא "כולנו מתנחלים, כולנו ישראלים") והיה על זה סיקור בתקשורת, כל מיני ארגונים שכתבו פלסטין/ העלימו את הגולן/יש"ע דאגו מהר מאוד להחזיר את המצב לאיך שהוא צריך להיות, גם עכשיו עם מקדונלס הם קראו לאנשים להחרים אותם, ואחרי חרם האומנים באריאל הם נכנסו בזמרים וכו'...

עכשיו אתה יכול להסתכל ולהגיד: איזה שטוית זה אבל אין מה לעשות זה דברים שמשפיעים שנגיד רק 20 אלף אנשים מתוך המאה אלף חברים שלהם עושים משהו זה לגמרי משנה את התודעה

נ.ב מעניין שפעם ישראל שלי הייתה אחלה תנועה והכל אבל מאז שבנט ואיילת שקד נכנסו לפוליטיקה הם נהפכו לתנועה גרועה שלא עושה כלום באמת מעניין...

אה.. זה לא משפיע כמעט כלום..ה' מלכנו
ולחסום כבישים ממש מועילozd

בטח ככה גם יותר אוהבים אותנו...

אם אתה בא ועושה משהו גדול ומסודר (למשלף היו מפילים את הגדרות בכפר מימון) אז זה אולי משפיע אבל ללכת כמה אנשים ולחסום כביש? תהנה...

לכן לא דיברתי על כמה.י"ל

דיברתי על כל האנשים שיהיו מחר בעצרת הזאת ועל כל חברי ישראל שלי  שיכולים לחתום על העצומה מהבית אבל לא לבוא לשטח

למה לא?ה' מלכנו

בטח שזה עוזר, אם אנשים יודעים למה החסימה אז זה עוזר.

ובמדינה הזאת הפגנות לא משפיעות כלום ובטח שלא סטטוסים בפייסבוק,

אם לא עושים מעשה כלום לא קורה פה.

זה לא באמת משנה.י"ל

הם נצמדים לחוק וזה הבעיה שלהם

קפיץשוקו =)
עדכון על הסעה מתל אביבozd
פרטים לגבי ההסעה מת"א מחר:
ההסעה תצא בשעה 7:15 מרכבת מרכז ארלוזורוב. השתתפות עצמית של 10 ש"ח. הרשמה מראש חובה אצל אורי, רכז ההסעה: ori_bilig@walla.com

פרטים טלפוניים:
היום אצל תדהר: 052-3302180
מחר, אצל אורי: 054-2077234
די זה לא מספיק ההפגנה!!!לויה

איך משכנעים את כל השרים להצביע נגד?? איך מונעים את זה?? אי אפשר לתת לזה לקרות!!!!!!!!!!!!!

שידור חי מההפגנה בynetozdאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך