אני באמת מתכוונת לזה לעתים. לא אליכם אישית חלילה, אלא שפשוט נמאס לי מהם!
אני מרגישה לאחרונה שאנשים סביבי מחלקים לי דעות אישיות שפשוט קובעות לי את המצב כרגע, ואז אני מונעת מעצמי חופש ביטוי. סתם לדוגמא, מישהי זרקה לי משהו על זה ש"התבכיינתי" כביכול (בערך.. המקרה כבר זכור לי פחות) בין אם עשיתי את זה או לא, ומאז אני פשוט לא מבטאת את הקשיים שלי. אם מישהו זורק לי מילה על רחמים עצמיים אני באמת כבר חוששת להביע אמפתיה כלפיי. ואני בדר"כ לא פותחת בפני אנשים דברים, אבל עכשיו גם יש לי הצדקה לעניין. איך הגעתי למצב שאנשים קובעים לי מה קורה איתי??!
באמת שזה גורם לי לשמור מרחק מהם במצבים רציניים (למרות שבטבעי שלי אני הכי אעדיף להשתפך על מישהו חוץ מה') אבל הבנתם שהדעה שלהם לא פסגת שאיפותיי.
מצטערת על הנפילה הפתאומית, פשוט רציתי לומר את זה ו.. אתם דיי מאפשרים את זה ;) אשמח לתגובות.
שונאת אנשים. מה עושים?קוקניקית לעד!!
דבר ראשון רחמים,תסכולים,או סתם פריקותליק המדליק123
תמיד מתקבלות כאן בברכה
דבר שני זה מאד הגיוני לשנוא בני אדם (החתימה שלי)
אבל אני מתאר לעצמי שבמקרה כזה זה קיצוני מדי
כלומר מישי אמרה לך משו ומיד החלטת לא הגיד את זה שוב...
אל התייאש אדם!!!!!!!
תנסי שוב
ושוב!
(אולי לא תמיד אל אותם אנשים כי יש אנשים אנוכיים יותר וישנם גם פחות)
בהצלחה ממש!
קודם כל, עצם זה שזה כואב ומפריע לך-!רד*ת
זה כבר מראה שאת בדרך הנכונה...
יש ברכה שמוסיפים באלוקי נצור- "יהי רצון מלפניך.. שלא תעלה קנאת אדם עלי... שלא אכעס היום.."- פשוט להתכוון!! זה עוזר. בדוק ומנוסה. (לצערי הרב...
)
יש גם ברכה שאומרים לפני קריאת שמע- "הריני מוחל וסולח לכל מי שהכעיס אותי.."וכו וכו'. גם- פשוט להתכוון! יעזור לך להתחיל כל יום מחדש בצורה הכי טובה ונקיה שיש.
אחרי שתעבדי על עצמך ותצליחי להתכוון באמת באמת, תיראי שהכל כבר יראה פחות מציק ומעצבן. הנפש שלך תיהיה שונה..וכמובן!! בעזרתו יתברך!![]()
בהצלחה..
תנסי לרדת לעומק של הביקורת שהם נתנו לך,אני77
וככה תוכלי להפריד בין הביקורת הראויה, שבה את באמת צריכה להשתפר, וזה לא אמור לגרום לך להרגיש רע, לבין האופן שבו הם אמרו את זה שהרגיז אותך.
אני שורדת אותם, אבל..קוקניקית לעד!אחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים