באמת לפעמים - "אין חיבור"..
אבל נניח שאדם יודע שבגלל משהו בתוכו - כרגע הוא לא באמת "הוא". אז גם השני מרגיש שיש פה משהו-מעֵבר, אבל קצת חסום. ולכן הוא "בודק".
אז מרפים לרגע, לא מקבלים חלישות-הדעת, ובמקום זה -מנסים לאתר מה "יושב" עלי, אולי להיעזר לחזור למה שאני, כדי שהשני יוכל להכירני.
כמו כן, לפעמי אכן לוקח קצת זמן "להרגיש שיש חיבור" - אבל אחרי זמן מה, פתאום זה מופיע.
ועוד משהו - חשוב אולי: אמירות כמו זו שלך, הן לפעמים בלי משים מעין "ביטוח": נלחצים מזה שהוא בודק "אם יש חיבור", כי מרגישים "במבחן" על הדבר שהכי תלוי בתחושה טבעית, שכביכול כל השתדלות בו, רק מפריעה לו... ואז מנסים "להינצל" מזה ע"י אמירות של "יוצא לי החשק לנסות"...
צריך לעשות ההיפך: לומר לעצמך - הרי אם יווצר חיבור זה טוב. אם לא - אז ממילא לא שייך; אין מה להילחץ. וטוב שהוא כנה ואינו מנסה "להכריח" את עצמו להרגיש כבר.
ואז - ניגשים בנינוחות לגמרי. זו הדרך היחידה שיכולה לגרום לתחושת התאמה וחיבור. אם נמתחים - אז בוודאי קשה להרגיש כך.
לכן, תוציאי מהראש את התסכול, החשש והרתיעה הזאת. תהיי את , לגמרי בטבעיות, ותשמחי שיש לדברים אפשרות להתברר באופן אמיתי.
אל תנסי ליצור "תחושת חיבור" בכח - ואל תעשי ההיפך, "אין לי חשק".. להיפגש בנחת, לחייך לעצמך מזה שבודקים "אם יש חיבור" - ולהיות את.
הצלחה רבה.