יש כאן מישהו שהיה בחמש יחידות מתמטיקה וירד לארבע?
פשוט אני ממש מתלבטת אם לרדת (אני עולה לי"א
)
ואני רוצה לדעת עד כמה הפער משמעותי, עד כמה יותר קל בארבע.. או ששווה להתאמץ בחמש..
תודה! 
יש כאן מישהו שהיה בחמש יחידות מתמטיקה וירד לארבע?
פשוט אני ממש מתלבטת אם לרדת (אני עולה לי"א
)
ואני רוצה לדעת עד כמה הפער משמעותי, עד כמה יותר קל בארבע.. או ששווה להתאמץ בחמש..
תודה! 
אבל יודע שהפער משמעותי והרבה מהחברים שלי ירדו ונשארו מרוצים.
תלוי כמה שיעורים יש וכמה מזה עבודה עצמית....
אבל יש הבדל בין 4 ל5...
נגיד את זה ככה (באופן מאוד כללי, אל תתפסו אותי במילה): ב3 לומדים נוסחאות ומה עושים איתם
ב4 לומדים מעבר - לומדים להפעיל את הראש ולפעמים לייצר את הנוסחאות, לחשוב בכיוונים שונים וכו'
ב5 לומדים את מה שמעבר לנוסחאות, איך הגיעו אליהן ואיך הן עוזרות (כל זה רק בנושאים מסויימים, יש עוד הבדלים כמובן, אבל אלו המשמעותיים בעיני)
לדעתי לא שווה לך לרדת ל4, כמובן שהכל תלוי בכמה את מתכוונת להשקיע וכמובן הרמה שלך... את לא אמורה למות בסוף...
אם תראי שזה באמת יותר מדי בשבילך, את תמיד יכולה לרדת, אז אם את לא בטוחה - תדחי את ההחלטה...
כל זה עצה שלי ולעניות דעתי בלבד, ברור לי שיהיו כאלה שיחלקו עליי...
העיקר שיהיה בהצלחה!
הפער מאוד מאוד משמעותי.
ושווה להתאמץ להיות בחמש, אם את יכולה לקבל ציון סביר. 5 יחידות מתמטיקה נחשב הרבה יותר מאשר 4... דווקא בגלל גודל הפער.
אבל אם נראה לך שזה יעשה לך רע, אז סתם חבל...

אם תקבל ב-5 יותר מ-70 עדיף לך להשאר
ואם תקבל מתחת ל-70 כדאי לך לרדת ל-4
חנונית 
חח כפרעליך. 
אני חושבת שיראה יותר יפה בתעודת בגרות שלך אם יהיה כתוב 4 יח'-90
במקום 5יח'-70
אני לא יודעת מה בידוק השליטה שלך בחומר אבל אם את מתקשה אל תכבידי על עצמך..
אבל אם לא - אז בגלל מה שציינתי קודם - לענ"ד כדאי לרדת...
אובז'יי!!תלוי באיזה כיתה את .. אם את קרובה לבגרות אז תראי את הציונים שלך אם זה עובר תשארי אבל אם זה לא עובר אז תרדי..
אובז'יי!!עזרתם!
תאמת אני לא דוגמא כי אני גם ירדתי מ-5ל-4ול-3 בסוף כי הפסקתי ללמוד אז אני חושב שעדיף לעשות ארבע אלא אם כן זה ממש קל לך לעשות 5 בעיקרון זה הולך ככה 5 זה גם לחרוש וגם להיות חכם 4 זה או לחרוש או להיות חכם ו3 זה כלום...
כרוב כבושאחרונהת'כלס-הייתי יכולה להשאר,להשקיע ולהוציא גם ציון טוב.
אבל במבט כולל על חברות שלי שנשארו ועלי-אני מבינה שעשיתי בשכל שירדתי.
אז נכון-לא יהיה לי את הבונוס של 5, ואולי 4 פחות נחשב,
אבל הרווחתי את השנה הזאת.
בגלל שירדתי ל4 לא הייתי צריכה יותר מידי להתאמץ, ויכולתי להשקיע את הכוחות שלי בדברים שהיו יותר חשובים לי באותה תק', בניגוד לבנות שנשארו וכל רגע פנוי שהיה להם-הם למדו מתמטיקה..
ואם אני ירצה ביום מהימים להשלים ל5-אני יוכל לעשות את זה.
מה שאת השנים של התיכון אני לעולם לא יוכל להשלים..
אז אם תשאלי אותי היום מה אני חושבת על זה שירדתי-אגיד לך שזה היה הצעד הכי חכם שעשיתי באותה שנה
אבל כל אחד והשיקולים שלו..
עד כאן נאומי להיום![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים