צכה עזרה
רעיונות לפעולת פתיחה שווה
לשבט ניצנים
(מתחילות כיתה ו')

תבורכו מפי עליון!!
צכה עזרה
רעיונות לפעולת פתיחה שווה
לשבט ניצנים
(מתחילות כיתה ו')

תבורכו מפי עליון!!
)במבה 805קודם כל בהתחלה משחק היכרות - שתזכרי את השמות שלהן בכל זאת..
יש מלא.. אני עשיתי משחק שכולן עומדות במעגל חוץ מבת אחת שהיא במרכז והיא מחזיקה דף והיא מכריזה שם של מישהי במעגל ועוזבת את הדף, אותה הבת שקראו בשמה צריכה לתפוס את הדף מהר לפני שהוא נוגע ברצפה, אם הוא נגע.. צריך לקרוע אותו לשניים, ואז משחקים את זה עם 2 חתיכות נייר.. וכל חתיכת נייר שנוגעת ברצפה קורעים אותה ל2.. וזה מצחיק כי בסוף יש מן קונפטי כזה וצריך לתפוס את כולו.. אצלי הן ממש אהבו את זה וזה עזר לי לזכור את השמות שלהן 
אח"כ פעילות מרכזית (שחובה חובה חובה עם אוכל! פעולת פתיחה בכל זאת
) שמה שאני עשיתי להן זה מן פונדו כזה שבהתחלה הן מבסוטות משפדות לעצמן וזה ואחרי שהן גומרות לשפד הן מגלות שעל כל מה שהן שיפדו יש משו שהן צריכות לספר על עצמן - לדו' מרשמלו - פדיחה שקרתה לי, נחש גומי - מה הייתי לוקחת איתי לאי בודד וכו'...
אפשר במקום להכין איתן כדורי שוקולד (ואז המסר זה הגיבוש של השבט שכל אחת היא מרכיב אחר...) - זאת גם אופציה לפעולת פתיחה.. אני אישית לא בחרתי בה כי אפשר לעשות את זה גם באמצע שנה..
ואז גם שיחקנו בים בם בום (המשחק הידוע..
אם את לא מכירה תגידי לי) והן ממש אהבו את זה... ולבסוף.. צ'ופרים
אני גם ממליצה להישאר איתן אחרי זה ולשחק איתן משחק כלשהו שהן אוהבות.. הן ממש אהבו את זה
ב"הצלחה רבה רבה רבה!
ניצנים ה - ![]()
תמיד אפשר לקחת אותם לטיול ביער לבניית מחנה וכל שאר הפעילויות ולפנק באיזה חבילות ספא ביום האחרון.
לפעולת פתיחה....תודה
יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??
מוקפת אורבכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!
נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..
יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..
תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.
בהצלוחה!!