אז ככה, אני מכינה עם ילדים בקייטנה (בערך 15) עוגיות,
ויש לי 2 מתכונים, אחד שכבר עשיתי כמה פעמים ואחד שחברה שלי הביאה לי,
אם תוכלו לעזור לי מה יותר טוב , אני אשמח.
בא לי לעשות עוגיות פריכות כאלה, שחותכים את הבצק עם חתכני עוגיות, ואפשר גם לשלב לבן ושחור(להוסיף לחצי מהתערובת קקאו נגיד).
מתכון א':
2\1 ק"ג קמח מנופה
1 כוס סוכר
1 שקית אבקת אפיה
1 שקית סוכר וניל
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים ( אין לנו לא מיץ תפוזים, לא תפוזים ואפילו לא לימון בבית, יהיה אפשר להמיר למים בלי שהטעם יפגם?)
1 ביצה
מתכון ב':
2.5 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 ביצה
(כתוב שאפשר להוסיף גרידת לימון.. אבל אין לנו לימונים ...=( )
כמובן שמתכון א' יותר בריא, אבל מה יותר טוב?
תודה רבה,
מוזמנות להשתמש במתכונים, שתיהם מעולים.
)
)

