~~פינת הסקר~~מילקי וניל

בנים: היה מפריע לכם אם המדוייטת היתה צובעת את אצבעותייה בלק?

ואני לא מדברת על לק עדין (שקוף וכו') וגם לא לק מחריד (שחור, כחול, ירוק וכו')

אלא לק - ורוד, אדום, סגול - שכן מורגש...

הייתם פוסלים?

כן, מאד מפריע!-משה ר-
לא הייתי פוסלמנחם123

אבל כן קצת יפריע....

אם זה יפה אז זה פלוסאיש השקים
לקמנחם חפץ

זה ענין של טעם, דרך למשוך תשומת לב 

למעשה היא יכולה להיות אשה מדהימה עם לב זהב המתמסרת לבעלה ולמשפחתה ללא גבול

ואומר לך בשקט בלי שאף אחד ישמע: הבנות מאוד גמישות נפשית וכשיש קשר טוב עם האישה  היא אינה צריכה [כ"כ] למשוך ולקבל תשומת לב מאחרים, וכל דבר שהיא תתקשט בו זה יהיה בשביל בעלה כך שאם אינך מרוצה מהלק אפשר יהיה לומר זאת בעדינות. למשל לא תאמר שינך אוהב לק זה אלא שהינך אוהב יותר לק אחר

זה לא דווקא למשוך תשומת לבשוברת גלים

זה יותר טיפוח, להרגיש טוב עם איך שאני נראית.

אני אישית חולה על זה שהלק תואם כל יום את הבגדים..  

אולי לא תבינו את זה, זה עושה טוב לנפש האשה. באמת.

מה שכן אתה צודק, שבעז"ה יהיה לי את בעלי שלי הצדיק
 ואני אוהב אותו, ואתקשט בשבילו. אם הוא פחות יתחבר למשהו מסוים אני אשתדל בעזרת ה'  בעזרת ה' בלי נדר ( זה קשה!) להתאים את עצמי אליו. בלי שזה יפגע בי או ידכא אותי כמובן.. כי אז הוא גם בטוח לא יהיה מרוצה

אותו הדבר כמו עם הנזם, שהוא קישוט ולא יותר מזה.. משתדלת שיהיה כמה שיותר עדין ואם זה יפריע לבעלי אוריד אותו..בעזרת ה'.. הכל רק עם מלא סייעתא דישמייא למה לדברים שהורגלנו אליהם לא פשוט כלל לשנות בשביל מישהו.

אבל האהבה תנצח..

(יאללה רק שיבוא כבר!)

שטויותnaergel

אישה אינה חיה בשביל בעלה יותר משהוא חי בשבילה. זה כמו להגיד שהוא ישים דאודורנט בשבילה. אישה מתקשטת עוד מימי חכמים מכיוון שהיא אישה, ברואה של הקב"ה וזכותה להראות יפה. אם בחור באמת "צדיק"

א) עליו לשמור על עצמו ממחשבות - זהו תפקיד שלו ולא שלה, אנו לא ביייבי סיטר

2) אם הוא באמת "צדיק" הוא צריך לדעת שאם מופיעה לפניו מישהי שחשבו שהיא מתאימה בשבילו, מסתבר שהוא צריך לחשוב יותר ולא לפסול על דבר דבילי שכזה, , הרי הוא לא היה רוצה שיפסלו אותו על "זוטות" גם כן.

3)אנשים משתנים, מתפקחים ומגיעים לפשרות בחיי נישואין. לבוא בדרישה מלכתחילה זה ילדותי. אני מוכנה לצאת איתך רק אם תגלח את הזקן מכיוון שזה דורש צומת לב ומתייג אותך.

הגבר אינו בעל שליטה במערכת יחסים והיא אינה חיה בשבילו. זוג בר קיימה הוא זוג הלומד ביחד, עובד על הקשר ביחד ולמסתכל קודם כל על הפנימיות. כל בחור שמפריע לו לק או שחושב שזכותו "לחנך" את האישה גם בעדינות שיזכור כי היא היא כוח הבריאה, בה נוצרת הנשמה האלוקית, הקב"ה ברא אותה יותר יפה מהגבר כבריאה שווה וטובה, ולא סתם נאמר "על כן יעזוב איש את אביו ואת אימו" ולא ההפך. היא עזר כנגדו ולא עזר לפי דבריו. אם אתם רוצים להיות זוג אמיתי, בעל ואישה, עליכם לזכור כי פניכם השמיימה, לקב"ה ולא לכל דבר שטותי שאתם בוחרים "להעיף" עליו דייט טוב. הרי אחרי 2 דייטים אם הבחורה תמצא חן היא תמצא חן למרות ואולי בגלל הלק, אז תפסיקו לקשקש בבקשה ותתבגרו- ובעיקר אתה אדון יעוץ זוגות. תחנכו אנשים ליותר מבחוץ ואז לא תעלה שאלה כזאת. נשים תמיש זקוקות לתשומת לב ולא, הן אינן גמישות בנושא. אתה יכול לדבר על בנים, אבל רק אישה יכולה לדבר על נשים. אישה תתגמש בשביל בעלה אם הוא יתגמש בשבילה. האישה אינה צריכה להיות גמישה לבד, ואתם כאלה צדיקים?

אם היא נאה בעיניכם, ומדברת בשפה שאתם מבינים ומייצגת ערכים שטובים, אבל יש את הלק, היא לא מגיעה לכם. אישה תשקיע בדייט כשעתיים של התכוננות שלא לדבר על התכוננות נפשית, כאשר אתם אמורים לרדוף אחריה. נאה היא, טובה היא, זה נפלא. תשאפו להיות כמוה ותתנו לה תשומת לב וכבוד ללא סוף. ואז היא תקריב את נשמתה בשבילכם.

קצת קשה להכליל את העם הגברינפשי תערוג

יש לי חברים שמאוד ירתעו אם היא תצבע את האצבעות בלק, יש אפילו כאלה שלא ירצו שהיא תתאפר בכלל וכו'

ומנגד 

יש לי חברים שמאוד יאהבו את זה, ויראו בזה טפוח אישי יפה ובריא.

לא נכון להכליל את העם הגברים כאן

ובכל דבר

לכל אחד מתאים משהו אחר

אל תנסי לעשות סקר מה כל אחד אוהב או רוצה

תעשי משה את אוהבת

תהיי מי שאת

תשדרי טבעיות

והבחור יבחר בך לאישה יבחר אותך בלב שלם 

וישמח כך עם כל הלקים שאת אוהבת

בהצלחה

תודה מילקי וניל

ו..רק להבהיר: הרעיון של הסקר לא היה מבחינת האם לשנות את מה שאני עושה או לא (כי אני לא מתכננת לשנות...)

אלא סתם, כדי לדעת מה אחרים חושבים

יפה מאודnaergel

אני עשיתי טעות- שנים הקשבתי לכל עצה של שדכנים, יועצים וכו איך להיות מה שהגבר רוצה. תהיי את וסוג הגברים הנכון יימשך אליך. תהיי בררנית, הרי את בת ישראל! מגיע לך לא פחות מהטוב והנפלא ביותר בעולם. אל תלכי על בעל צדיק- אין כזה. מי שמעיר על הלק מסתכל על הלק. שישקיע יותר מאמץ על מה ומי שאת. את שווה את זה.

לא. תלוי בבחורה.ותן טל
עבר עריכה על ידי ותן טל בתאריך כ"ו באב תשע"ג 16:33

אם במכלול הדברים שאני רואה אצל הבחורה אבחין בהתנהגת/אישיות שלא לטעמי, אז ייתכן שהלק גם יהיה חלק ממה שמעיד על כל האופי שלה וכו' - ואז אולי אפסול אבל ממש לא בגלל הלק, אלא בכללי בגלל האישיות וכו' שלא מתאים לי, שהלק הוא רק אחד מאותם דברים שמחצינים את זה ספציפית אצלה.

אבל אם הבחורה טובת לב, צדיקה, צנועה, אוהבת ה' ורוצה בקרבתו, יודעת להכיל, ויודעת להיות רצינית ועמוקה כשצריך - אזי ברור שאם אראה שיש לה לק, זה לא יגרע ממנה חלילה, אלא יהיה רק עוד מוטיב אחד בתוך מכלול האישיות שלה, דרך שלה לבטא את הנשיות שלה (כמובן שהכל צריך להיות בטוב טעם ודעת, והבת יודעת על עצמה מה טוב לה ומה לא. אתה צריך לדעת שהיא אחת שאמיתית עם עצמה ועם דרכה, ואז להחליט על פי זה - לא על פי הלק שיש או אין לה...

בקיצור - בערך כל דבר חיצוני של האישה, לא עומד בפני עצמו כמעט אף פעם, אלא בכפוף למכלול, ואת זה אני כבן צריך לבדוק, לשקול ולהחליט האם זה מתאים לי או לא.

זה כמו לשאול האם הייתי פוסל אם לאישה יש 2 חורים באוזן...  - יכולות להיות בחורות ממש ממש טובות שיש להן מסיבה כזאת או אחרת הופעות חיצוניות שונות, שממש לא בהכרח אומרות עליהן משהו לשלילה, רק צריך לבדוק ולהבין בופו של דבר מאיפה המקור, מה העניין...

שבת שלום!

רק שניה כדי להסביר למה א-ני שמה לק בצבעים הזויים..מרב.

[ואני שמה בצבעים הזויים. כחול, טורקיז, בורדו, צהוב, ורוד.. ישלי גם כסף, ירוק, שחור (אותם אני פחות שמה..) ]

אני פשוט אוהבת את החוסר שגרתיות שיש בזה..

אני נהנית למרוח את הלק, להוריד אותו, לחכות שהוא יתייבש.. זה סוג של תרפיה, ואני מוציאה את המצברוח שלי על הציפרניים..

לק שקוף/ורוד עדין/כל דבר כזה מרגיש לי שאין לי כלום על הציפרניים וזה מפריע לי.

[אולי בגלל שפעם שמתי לק שחור בקביעות..?]

זה לא אומר על הרמה הדתית שלי.

אני מעידה על עצמי, וגם אחרים מעידים שאני דוסית למהדרין כמעט..

שישלי קטע עם לקים..

זהו

אני איתך!עוגת גבינה.

גם לי יש קטע עם לקים בכל מיני צבעים,

ואני לא חושבת שיש קשר בין שני הדברים. האישיות שלי וצבעי הלקים שאני שמה.

אוהו, זותי! ^דינה ל.

דוסית-צמרת,

אבל מבהילה אותי כל פעם עם הלקים שלה!

רציתי לכתוב, ודינה תעיד אהבת חינם

המ"ה

ותודי שאתמול הגדלתי לעשות

אישה פסולה לעדות!! נפשי תערוג
עלי יש גם גברים שיכולים להעיד..מרב.
קחו את דוד שלי..
קרוב פסול לעדות!!!ותן טל

שטן

בייני"ש שכמוני!!!

אז טוב שלא כתבתי אהבת חינם
כבר אמרתי לך שביינישים והלכות זה רע בשבילי מרב.
אני לא מבינה בזה כלום.
חוצמזה, שיש מישו שהוא לא קרוב שלי שטוען שאני צדיקה. (אמנם בפורים, כל שנה.. אבל אני בטוחה שהוא יסכים להודות בזה גם כפיקח )
ויש עוד מישו לא קרוב שטוען ככה.
בנדוד מאומץ נחשב קרוב?
כי אם לא, אז יש עוד שניים
בן דוד מאומץ זה לא קרוב.ותן טל

קרוב זה עד דור חמישי. מסופר על הרב אלישיב זצ"ל שכאשר נולד לו דור שישי (נכד של נין או נין של נכד, תסתכלו על זה איך שבא לכם) ראשון, אז כשהודיעו לו את זה הדבר הראשון שאמר לאחר מחשבה קצרה, היה: "אז הוא יכול להעיד עלי ואני עליו"!!!

ונראה לי שיש עוד מישו שטוען שאת צדיקה - אני טועה?קורץ

מעולה. אז עוד שני עדים התווספו.מרב.
רגע, זה אומר שהם יכולים גם להעיד בחתונה שלי?
תקשיבו, זה מגניב.
יהיו לי 3 בנידודים שיכולים להעיד בחתונה שלי. אלא אם אני אתחתן עוד 4-5 שנים בערך ואז יהיו 4 בנידודים. משפחה מגניבה רצח!!!

המישו הזה סתם מקשקש בשכל
ככה: |בייניש לעד...| ותן טל

עקרונית כן, הם יכולים,בהנחה שהם באמת לא קרובים בדם שלך, ולא קרובים אחד של השני...ושומרי שבת וכו' וכו'...

רק שכחת משהו אחד: לרוב, החתן הוא זה שבוחר את העדים והם חברים שלו... כי תכל'ס המעשה עצמו הוא מעשה שלו והם מעידים עליו...א אולי זה לא תמיד ככה אבל רוב המקרים זה חבר'ה שהחתן ממנה (מלבד חתונות של חילונים שאז הרבה פעמים הרב מביא איתו בעצמו 2 בחורים שהוא סומך עליהם).

אבל איך הגיעו 3 - כולם מאומצים? ויותר מזה - למה עוד 4 שנים (לא שנראה לי שאת רוצה להתחתן רק עוד ארבע שנים לשון אדומה) יהיה עוד אחד? עוד אחד שיאמצו??? מוזרים...

ואני בעצמי יכול להעיד מהיכרות אישית של המישו הזה שהוא ממש אבל ממש לא מקשקש בשכל...את רוצה שאני אלשין עלייך אצלו?המום

חושף שיניים

אז ככה אחר:מרב.
עבר עריכה על ידי רוג'ר בתאריך כ"ח באב תשע"ג 01:04
אויש. אסור שהם יהיו גם קרובי דם אחד של השני?? טוב, אז כרגע יש שניים, ועוד 4 שנים יהיו 3. שניים מהם הם אחים ביולוגיים.
ולתהייתך, ישלי 4 בנידודים מאומצים. כולם אצל אותה משפחה. שניים מהם אחים ביולוגיים, ועוד שניים לא. מהאלה שלא ביולוגיים- אחד עבר ברמצווה ואחד לא. אז רק אחד יכול להעיד. (ועכשיו תבוא אלי ביציאה שמותר להעיד מגיל 6 או משו..)
אה, גם לא ממש אכפת לי מהחתן כל עוד הוא לא חתן. כל עוד אני רווקה מזדקנת אני יכולה להחליט לעצמי מי העדים שלי.
ו--החתן כ"כ יאהב את הבנידודים האלה (כי הם פשוט נסיכים!!! התאהבתי בעיראקים בזכותם. ובברזילאיים. ובפיליפינים) שהוא בעצמו ירצה שהם יהיו העדים.
אתה יכול להלשין. בכיף. אבל הוא ממששש מקשקש
טוב...ותן טל

אז כן, עדים לחתונה צריכים לא להיות קרובים של אף צד בחתונה, לא להיות קרובים אחד של השני, ולהיות שומרי תורה ומצוות ושבת שמיוחד.

ולא, באמת ככל שאני יודע אפשר להעיד רק מגיל 13 ומעלה...

ומגניב, הבנדודים האלה שלך...מוציא לשון

וסתם שתדעי - לא באמת עניין אותי אם את מסכימה שאלשין או לא, וכבר הלשנתי קודם והוא ממש אבל ממש כועס עלייך ודורש שתחזרי בך ותודי שהוא צודק, והוא אפילו אמר לי שיש מצב שהוא ייקח אותך לדין תורה אם לא תסכימי.

לשיקולךחושף שיניים

שבוע טוב!!!

טוב נו,מרב.

אז ישלי שני בנידודים שיכולים להעיד, ובעז"ה יהיה עוד אחד

בהחלט מגניב אצלנו.. שמח

תיארתי לעצמי שהלשנת לפני שקיבלת אישור. פעור המום אני. לא. חוזרת. בי.

ככה:ותן טל

דבבר ראשון, שוב - לפעמים החתן כבר בונה מראש על חברים שלו ויש מקרים שבהם הוא אפילו כבר ממנה אותם שנים קודםהמוםהיית מאמינה שיש פעורים כאלה?!צוחק

וברור שאני אלשין לפני - מה את חושבת לעצמך???פעורה את בעצמך. 

אבל אחרי שאת לא חוזרת בך, דיינתי איתו שיחה זריזה והוא החליט שהולכים לדין תורה. תחליטי בעצמך איזה רב, ככה הוא היה נדיב מספיק לתת לך לבחור.

סבבה?חושף שיניים

אז יש עדים לפני שיש כלה??מרב.
זה נפלא!
ואם העד זה בדיוק האקס של הכלה????

שהוא יבחר. אבל אני צריכה באיזור שלי, לא שלו.. אינלי זמן לנסיעות על השטויות האלה..
הוא אומרותן טל

שבירושליים יש המון רבנים, והוא מבולבל כבר מכל ההיצע...אז שאת תבחרי ותעבירי דרכי...

וכן, ברור שעדים יש לפני כלה - בדיוק כמו שלכלות יש מפיות+עיצוב כסא כלה+שמלה, לפני שיש את החתן...

ולגבי עד אקס של כלה - אני בטוח שההסתברות להתרחשות כזאת היא קטנה מאד

מי ביקש רב ירושלמי?מרב.
יש בישוב שניים. ואני הולכת רק לפי אחד מהם

לי עוד אין שמלה. ואין אולם. ואין כסא כלה. אז גם לו לא צריכים להיות עדיין עדים

לא כ-זה.. במקרה שלי זה לפעמים יכול להיות מאוד הגיוני.. (את זה אתה לא תבין.. עזוב..)
סבב"ה...ותן טל

הוא מוכן להתפשר גם על רב ביישוב שלך (אבל בחייאת תפסיקי לעשות אותי נער שליחויות דברי איתו בעצמך)

ואת זה תגידי לארוסך, לא לי...

ואני דורש הסבר ומייד!!!גם אם אני קשה הבנה...לאישי, עכשיו!!!שטן חושף שיניים

נו בחייאת..מרב.
אני לא מדברת איתו :O
ותפסיק לצחוק על זה. זה לא מצחיק אותי בכלל.

ממ אממ טחחח זה לא קשור אליך
טוב.ותן טל

הוא הודיע רשמית שהוא נפגע ובוכה בכללך ושהוא שוקל להגיש נגדך בג"ץ

את רוצה להסתבך עם בג"ץ  חושף שיניים

ומה שלא מצחיק, לא מצחיק. סבבה

ואת רואה פה חבל? (אז מה אני קשור...חחחח ניסיון לא מוצלח לבדיחה)

:Oמרב.
בוכה בגללי?
אוי לא!!! לזה לא התכוונתי..
בג"ץ לא מרגשים אותי, החבורת שמאלנים האלה..
בהחלט ניסיון לא מוצלח
טוב...ותן טל

(מותש)

ניסיון אחרון - הוא יפנה לבית דין של מעלה שישפוט ביניכם!!!שטן אם את רואה את הרב מרדכי אליהו זצוק"ל מגיע אלייך בחלום הלילה בסבר פנים חמורות - תדעי מאיפה זה הגיע לך!!!מוציא לשון

והוא לא באמת בוכה...סתם מתבכיין קצת, את יודעת...ואני כמו טמבל צריך לנחם אותו... דמי טיפול ומשלוח אליי בתום העסק, כן?חושף שיניים

כשאני סופסוף אשן..מרב.
ובבי"ד של מעלה לא נשפטים רק אחרי המוות? (ועכשיו ישלי הרגשה שיצאתי ממש סתומה וכופרת אבל לא נורא. אני בדיוק מנסה להוכיח למישו שהוא מקשקש בשכל שאני צדיקה, אז..)

אתה לוקח כמו פסיכולוג? כי אינלי כסף לשטויות האלה.. שידאג לעצמו!!!!!

ואיך הפכנו את השרשור הזה לשרשור של עצמנו?? :O
ככה:ותן טל

בגדול אפשר לבקש ג'סטה מיוחדת שיעשו למישהו שפיטה בחיים כדי ליישר אותו קצת - זה רק תלוי עד כמה יש לך קשרים אצל ריבונו, ול-ו, כידוע יש הרבה קשריםחושף שיניים

דבר שני - ממש לא יצאת סתומה וכופרת, אז...

דבר שלישי - אני ללא לוקח כמו פסיכולוג, הכי הרבה כמו נערת בייביסיטר מסכנה...

דבר רביעי - זאת אשמתך!לשון אדומה

הוא סתם עף על עצמו..מרב.
לפי הטענה שלו, שאני צדיקה, לי יש יותר קשרים מלו..
ישש לפחות סתומה אני לא

טוב. נראה. אולי נשלם לך.. (אולי בכלל דמי שדכנות? נראה את המצב ונחליט מה עדיף )
חחח נראלי כדאי שאני אלך לישון. ודחוף.
הכנפיים שלו נשברו מזמן...ותן טל

מאז הוא רק מדדה על הרצפה כמו תינוק

ולא אומר שאין לך יותר - פשוט הוא זה שהיה צריך לארגן את המשפט, אז הוא ארגן..אולי תצליחי לארגן לו משפט נגדי, מי יודע...

ונושא התשלום יידון במלואו רק בסוף התהליך, רק היה צורך ליידע אותך מראש, תודה ולהתראות, מוקד שירות הלקוחות של...חושף שיניים

וכן, לישון זה רעיון טוב! אחרי הכל הרב אליהו לא פנוי אליך כל הלילה...

מי שבר לו אותם?? |תוהה|מרב.
יאללה לילה טוב!!!
פרשתי לטובת הרב אליהו זצ"ל (עכשיו אני בא-מת אחלום עליו. תודה לך.)
זה פשוט מי...ותן טל

אבל זה לא קשור אלייך...פחחחחחחחחחחח

ולחלום על הרב זה דווקא זכות גדולה

גם אני פורש מכאן להפעם.

מה זה היה הנצלו"ש המחריד הזה???מילקי וניל

הפכתם לי את הסקר לשרשורפלצת ועוד בקושי הגיבו לעניין

|לא באמת כועסת|

לפחות..מרב.
זה נראה שיש דיון מעמיק
ואז יותר אנשים יכנסו,
ועוד אנשים יגיבו..
זה הכל עניין של שיווק
[נעל לכיוונך- זהירות!]דינה ל.

סליחה, זאת השעה...

היית צריך לראות את הלק שלה ביום חמישי!
כל הפארק יבוא להעיד על הזרקורים האלה!
באמת שמעתי איזה חלון שהתנפץ באמצע הלילהאהבת חינם

המ"ה

טוב שנחשוני לא התעורר

דומני שחשוב שכתבתן..ד.

לא בשביל שמי חושב שזה לא בשבילו יחשוב דווקא אחרת...

ולא בשביל שמי שחושבת שזה ממש "לא שייך" תתנהג אחרת..

אבל כדי שמי שחושב שזה בהכרח "מעיד" על מיני עניינים רמים, יראה שיש גם כאלה ששמות - ואין להן בראש מה שבן מצוי יכול לחשוב שיש...

אני לא מבין בזהalon822

כמו רוב הגברים, ואני גם לא יודע על מה זה מעיד מבחינה נפשית/התנהגותית.

ולכן אם זה יפה אז סבבה, ואם לא אז, כמו שמנחם חפץ אמר בצורה יפה, להעיר שהוא לא מתאים.

מה שבטוח לא הייתי פוסל על זה(כדבר בפני עצמו) כי לכול אחד יש את השטויות שלו וזה מדד כול כך טיפשי שלא הייתי פוסל עליו.

ואוו.. נתת בול את ההגדרה.. ככה גמאני..מוראל 16
אפשר להבין את מי שנרתעיטבתה

למרות שלא תמיד זה מעיד על רמת הדתיות של הבחורה.

לא צריך להתמקד בלק,

לפעמים יש מספר דברים שמפריעים והלק יכול לתת לזה עוד הוכחה שאתה צודק במה שחשבת.

נראה ליבת מלך אבודה

שמבחינת צניעות מותר לשים לק אבל בצבעים עדינים ולא בולטים מדיי כמו אדום וצריך להזהר שלא יהיה חוצץ בנטילת ידיים(כשזה מתקלף).

רק תגובה מבחינה הלכתית...מילקי וניל

הבעיה של "חוצץ" בלק מקולף הוא רק אם זה מפריע לך ואת מתכננת להוריד אותו בקרוב. אם את מסתובבת כל הזמן עם לק מקולף וזה לא מפריע לך, אין בעיה גם בנטילת ידיים

נכון!!דניאל55
ממש ממש לא!!!הוגה דעות
לא פוסל, אבל לא מרגיש בנח עם זה...המצב חסה
שריטה שלי, לא יכול לראות את זה.לך דומיה תהילה
ברוסית יש ביטוי שאומר...shaulreznik

"מקבלים את האדם לפי מראהו, נפרדים ממנו לפי שכלו", הווה אומר שהופעה חיצונית אכן יוצרת רושם ראשוני כזה או אחר, אך כדי לעמוד על טיבו של האדם יש לשוחח איתו, להבין האם הוא חכם או לא וכו' וכו'. במקרה הנ"ל ייתכן שהרושם הראשוני שייווצר אצל המדויט לא יהיה חיובי ("בחורה קלת דעת", "מוחצנת" וכיו"ב), אך גם ייתכן מאוד שבהמשך הדייט הרושם ישתנה לטובה, משום שלא כל בחורה שאוהבת איפור צעקני היא פרחה

להיפך, אני יוצא עם מישהי, צנועה וחסודהאביתרלז

ושמה לקים חמודים יפים וצבעוניים. זה נחמד ונותן צבע ואוירה נחמדה.

מי שזה מפריע לו - כל הבעסה!

אני חושבת שזה רק עניין שלשריתת

נשיות...אני  כשאני לא שמה לאק אני מרגיה פחות נשית...פחות מטופחת...ואני חושבת שאין שום פסול בלאק...

לדעתי, בתור בת..שירת ה'

אמנם זה לא מעיד על הבחורה באופן גורף אם היא שמה לק שהיא בחורה פחות 'דוסה',

אבל בוודאי שיש הבדל בין לק סולידי או סתם מתקתק לבין לק אדום או שחור.

אין מה לעשות, זה אכן משדר משהו ואכן יש סיבה מוצדקת למה שזה משדר.

לפני ממש שנים אחדות זה היה נחשב לא ראוי לקים שכאלו, מה קרה שפתאום זה בסדר? שוב, מתכוונת ללק אדום.

האם תופעת החצאיות שמתקצרות ולא מעידות על הפנים של הבת חוזרת?

בואו נהיה ישרים עם עצמינו

שוב, בתור אחת שהולכת ר-ק עם לקים משוגעיםמרב.אחרונה

אני לא יכולה לשים משו סולידי כמעט ואף פעם.

שם אני מוציאה את המצברוח שלי.

באלי קצת חיים- אני שמה לק ירוק זורח [עכשיו אני עם הלק הזה. הוא נותן הרבה השראה. ואני רצינית לגמרי!]

שברתי ציפורן? אני שמה חום משעמם [בהיר, כי כהה זה באמת מכוער (מת)]

בטעות יצא לי קוקו פנסי כזה של ליידי? אני שמה לק בורדו כי זה מגניב אותי.

זה מה שלק משדר.

מה עבר על הבחורה ברגע שהיא שמה אותו..

או,

שזה משדר שהבחורה קצת מחוץ למה שפעם לא היה ראוי [לא ראוי זה לא אומר נוגד ת'הלכה, ואפילו לא את רוח ההלכה. גם נזם היה נחשב לא ראוי לפני כמה שנים, וגם לא חור שני. היום חור שני יש בערך לכל בחורה שני, ונזם לכל בחורה רביעית..]

|ישר עם עצמו מאוד|

מה דעתכן על מישהו שמתחיל בקינוח?זכרושיצאנולרקוד
וזה הצחיק אותי ממש😂

סביר להניח שהפערים בהשקפה הדתית היו צפים די בהתחלהפ.א.
גם אם לא היה נופל בסינון הראשוני הזה, די מהר היו מתגלים פערים בינהם בדברים אחרים 
אולי מתחכם מידי בתור הכנה לדייטנקדימון

אבל בעיקרון היא צודקת, לא?

הבעיה כאן היא חוסר האמון במי שהציע לה.. 

יש סיפור על הרב אליהואחד איש

פעם מישהו שאל אותו אם מותר להתגלח בספירת העומר לצורך פגישות

הרב אליהו שאל אותו אתה רוצה להתחתן עם מישהי שלא מפריע לה שבן אדם מתגלח בספירת העומר?;)

אז הנה משהו הפוךנחלת

אדם אמין סיפר לי שכשהוא (או חבר שלו, לא זוכרת במדויק) שאל

את הרב מרדכי אליהו זצ"ל, איך לבחון יראת שמים של בחורה,

הוא ענה לו: אם היא מברכת על מה שאוכלת. 

ולא הוסיף יותר.

למה זה הפוך?אחד איש
….פ.א.אחרונה
חח למה לא?Lavender

אני בעד, 

לפעמים אני גם מתקילה בשאלות(:

לענ"דנחלת

1.  היא לא חוקרת משטרה שמנסה ל"התקיל" עבריין.  

2.  זה לא כן, זה לא ישיר, ואם הייתי בחור, לא הייתי שמח עם בחורה כזו.

3  הוא אמר שהוא מעדיף חצאית. למה להמשיך לחפור ולהתעקש?!

אתם רוצים לפרגן?advfb

תפרגנו על מעשה טוב ואז ממנו תדברו על התכונה שאתם אוהבים בה/ו באישיות.

דוגמא - 

תודה שאתה מפרגן לי כל הזמן, ממש אני רואה בזה את העין הטובה שלך

אתה אחד הניקים האהובים עליי בפורומיםקעלעברימבאר
הניק האהוב עליי...חתול זמני
אני מעריך שגם אתה תהיה הניק האהוב עליי בבוא הזמן,קעלעברימבאר

פשוט עדיין לא הכרתי אותך מספיק זמן בפרום  

אני מזמין אותך לַפּרוֹם.חתול זמני
התרקוד איתי?חתול זמני
וודאי. בוא לשטו"ל. אני לא רוצה לשגע כאן את הניקיםקעלעברימבאר

עם שטויות

למה שטויות?חתול זמני
לא שטויות. שטויות שאני ממלמל. ניקיםקעלעברימבאר

פה לא אוהבים שמשגעים פה את הפורום עם דיבורים לא קשורים🙃

מה הכוונה בו במי, על מי מדובר?הפי
באדם שאת רוצה לפרגן לוadvfb

זאת אומרת להתחיל לפרגן על המעשה הטוב שהאדם עשה - "איזה מעשה X טוב עשית"

ואז להגיד לו שזה לא רק המעשה אלא המעשה נובע מתכונה טובה שלו - "זה שעשית ככה זה מראה שאתה X Y Z"

למה בעצם?ריבוזום
מה עומד מאחורי ההצעה?

אני שואלת כי ספציפית לגבי מחמאות לילדים, דווקא הבנתי שעדיף להחמיא על מעשים, ועל מאמצים. ולהימנע מלהדביק תוויות של תכונות אופי (חיוביות, כמובן. שליליות זה מובן מאליו)

למה עדיף להמנע?advfb

את מציגה את זה כהנחת יסוד שאני לא כל כך מבין.

אדרבה, אם מדברים על ילדים - אדם תופס את עצמו עם תכונות חיוביות שהן מהותיות בשבילו, זה בונה לו תדמית טובה. 

והסיבה שאליה כיוונתי - ברגע שאת מפרגנת רק על מעשה יש בזה משהו שיטחי. אבל כאשר את מפרגנת על עצם האישיות בזה משהו הרבה יותר אישי והרבה יותר מחמיא. זה לראות את מי שמולך ממש ולא רק בתועלת שהוא עושה. כל אחד רוצה ש"יראו אותו".

כחתול זמני,חתול זמני

רצוני הוא להיות סמוי מן־העין.

אסבירריבוזום
לגבי ילדים, יש מחקרים בנושא. לדוגמא: נתנו לכמה ילדים לצייר ציור, לחלק החמיאו שהציור מקסים ושהם "ממש ציירים", ולחלק החמיאו על דברים ספציפיים בציור: "אני רואה שהשתמשת בהרבה צבעים. עבדת ממש קשה על הציור הזה!". משהו בסגנון. אחר כך הציעו לילדים לנסות משימת ציור מסובכת יותר. הילדים שהחמיאו להם המחמאה מהסוג הראשון נטו יותר להימנע, לעומת הילדים מסגנון המחמאה השניה שיותר קידמו בברכה אתגר חדש. 
המשךריבוזום

יש עוד מחקרים דומים.

הרעיון הוא שאם ילד מתרגל להתיחס לעצמו כ"חכם", "צייר", "מוכשר", "יפה", ורואה בזה את עצמו ואת הערך שלו - מה יקרה כשזה כבר לא יעבוד? אם הוא ינסה לפתור תרגיל ולא יצליח? הוא כבר לא יהיה חכם? אבל אם הוא לא יהיה חכם אז מה הוא בכלל? הוא ינסה לצייר ציור ולא יצליח - אז הוא כבר לא צייר, אבל אם כך, מה הוא שווה?

ולכן עדיף להחמיא על מאמץ, לחזק מסוגלות שמגיעה על ידי ניסיון, ולא להחמיא על כשרונות.

זה קצת שונה מהדוגמא הספציפית שנתת, לגבי עין טובה, כי בדוגמאות שלי מדובר על כשרונות ולא מידות. ושוב - גם מדובר על ילדים. אני צריכה לחשוב על ההבדל בין הדוגמא שלך לדוגמאות היותר ברורות של כשרונות, וגם כמובן על השוני בין הקשר חינוכי לקשר בין מבוגרים. 

אני רוצה לפרגן למישהו עם צרכים מיוחדיםהפי
למה? לא יודעת מלא אור אהבה חמלה רק להיות לידו זה עוזר לי להיות טובה יותר ולראות מה חשוב באמת בחיים

הוא כמובן לא קשור לכאן

יש הרבה, זה בעיהאני:)))))
תודה רבה. מאמצת. בעזרת השם.נחלתאחרונה
קבוצות שידוכים לדתי תורני/ חרדלניקיsh121234

שלום

האם קיים קבוצת ווצאפ עם הצעות של בחורים דתי לאומי תורני או חרדלניקים בגיליי 20-29?

קורס קצינים בשנה הראשונהמסיבת ישרים

היי לכולם,

בעז"ה אנחנו נתחתן בחודש אב, ובאזור חנוכה שאחרי אני מתחיל תפקיד ג'וב בתור קצין פרוייקט דרך עתודה (עדיין אין שיבוץ לאיפה נהיה בארץ)

כל הזמן מדברים איתנו על קורס קצינים וואלה בא לי לצאת כי אי אפשר להתקדם בצהל בפיקודי אם אתה לא קצין

הקטע זה שאם נגיד אצא בתחילת התפקיד כלומר 3 חודש אחרי שנתחתן, אז זה אומר שכשאהיה בבהד אחד 3 חודש אחזור רק לשישי-שבת

ודיברתי איתה על זה והיא מוכנה ודוחפת אותי שאני אצא כדי שדלתות בצבא יפתחו.

אבל לאחרונה גיליתי שגם ההכשרה החילית היא שבועיות ואז זה יוצא חצי שנה של רק שישי-שבת, זה לא יותר מידי?

מה שאר החיילים הנשואים עושים?

אם קבעתם תאריך - לוקחים בחשבון שיהיה קשה בחודשיםפ.א.

הראשונים.

לא דוחים חתונה בגלל זה, ובוודאי לא לוותר על קורס הקצינים וההכשרה החיילית. ממש חשוב לטובת פיתוח הקריירה שלך בצבא ובהמשך באזרחות, עפ"י הניסיון שתצבור בצבא.  

מה שכן, ממליץ לתכנן בינכם מניעה בחודשים הראשונים. עד שתכנס למסלול שירות צבאי נוח מבחינת הבית.  

לא כל כך מסכימה. אבל לא כדאי להיכנס לויכוח.נחלת

רק חושבת שלאשתך יהיה קשה. שנה ראשונה יעשה לביתו....

חושבת שהקשר בין בני הזוג בתחילת דרכם, הוא החשוב ביותר.

נניח שזו היתה קרירה אחרת, לא צבאית?

הוא ציין שהתכנון לצאת לקורס 3 חודשים אחרי החתונהפ.א.אחרונה
כל שאת החוויות הראשונות של החודשים הראשונים של תחילת הנישואים, הם יעברו בנעימים.  
מחפשת המלצה לבתי מלון עם אוכל טוב/ צימר עם א. בוקרעינב66

באזור כייפי, ויפה עם מגוון אפשרויות לטייל ולכייף באזור..

חשבנו על אזור גוש עציון/עמק האלה/סובב ירושלים..

מתכננים חופשה חלומית לרגל יום נישואין ואחרי תקופה אינטנסיבית...

פנקו אותי בהמלצות מנסיון

תודה רבה!

להעביר לפורום המתאיםברוקוליאחרונה
נראלי זמן טוב לספרמבולבלת מאדדדד
ב"ה התארסתי לא מזמן

ותודה לכל מי שידע כבר ולא סיפר

בקרוב אצל כולם בע"ה!

מזל טוב!! שיהיה לכם הרבה טוב ביחד!!יעל מהדרום
דיי באמת(;?הפי
חח אין עליך 
מזל טוב!אנונימי 14
וואו מזל טובבברקאני

איזה מרגש

שתבנו בית קדוש ושמח ביחד

מבולבלתתתת!!!! מזזזלללל טווובבב!!!🤩🥰❤הרמוניה
מרגש ממשארץ השוקולד

מזל טוב,

שיתמלאו כל משאלות ליבכם לטובה בבית הנפלא שתקימו יחד באהבה, בריאות, שמחה ואושר לאורך שנים רבות

תודה רבה לכולם!🤗מבולבלת מאדדדד
מזל טוב!חדשכאן

איזה יופי!

שתזכו לבנות בית נאמן בישראל מתוך אהבה, שמחה, נחת ורווח!

איזה יופי, בשעה טובה!! הרבה נחת ושמחה!נפש חיה.
כיף לשמוע, מזל טוב!advfb
מזל טוב! איזה יופי ב"הוהוא ישמיענו
ברוך השם!נחלת

המון המון מזל טוב! כן תרבינה הודעות משמחות כאלו!

וואו יקרה! מזל טוב ענקי 🥳❤️נגמרו לי השמותאחרונה

איזו בשורה משמחת ומרגשת

בשעה טובה ומבורכת ממש

שתזכו לבניין עדי עד בשמחת עולם ובאהבה גדולה ❤️🌟🥳

אתם מרגישיםהרמוניה

את ההשגחה של הקב"ה בכל התהליך של הפגישות?

תשתפו

כןאדם פרו+אחרונה
זה מדהיםהפי

איך מעניין בו,  טעות אחת שלו

והוא לא רלוונטי

אם מישהו מאכזב אותי באמת פעם אחת

אני כבר לא רוצה אותו

גם אצלכן זה ככה? 

( שאלתי את הנשים בקהל ולא את הגברים ..

כי לא מעניינת אותי כאן הדעה שלכם)

אמןהפי

אולי יעניין אותך