~~פינת הסקר~~מילקי וניל

בנים: היה מפריע לכם אם המדוייטת היתה צובעת את אצבעותייה בלק?

ואני לא מדברת על לק עדין (שקוף וכו') וגם לא לק מחריד (שחור, כחול, ירוק וכו')

אלא לק - ורוד, אדום, סגול - שכן מורגש...

הייתם פוסלים?

כן, מאד מפריע!-משה ר-
לא הייתי פוסלמנחם123

אבל כן קצת יפריע....

אם זה יפה אז זה פלוסאיש השקים
לקמנחם חפץ

זה ענין של טעם, דרך למשוך תשומת לב 

למעשה היא יכולה להיות אשה מדהימה עם לב זהב המתמסרת לבעלה ולמשפחתה ללא גבול

ואומר לך בשקט בלי שאף אחד ישמע: הבנות מאוד גמישות נפשית וכשיש קשר טוב עם האישה  היא אינה צריכה [כ"כ] למשוך ולקבל תשומת לב מאחרים, וכל דבר שהיא תתקשט בו זה יהיה בשביל בעלה כך שאם אינך מרוצה מהלק אפשר יהיה לומר זאת בעדינות. למשל לא תאמר שינך אוהב לק זה אלא שהינך אוהב יותר לק אחר

זה לא דווקא למשוך תשומת לבשוברת גלים

זה יותר טיפוח, להרגיש טוב עם איך שאני נראית.

אני אישית חולה על זה שהלק תואם כל יום את הבגדים..  

אולי לא תבינו את זה, זה עושה טוב לנפש האשה. באמת.

מה שכן אתה צודק, שבעז"ה יהיה לי את בעלי שלי הצדיק
 ואני אוהב אותו, ואתקשט בשבילו. אם הוא פחות יתחבר למשהו מסוים אני אשתדל בעזרת ה'  בעזרת ה' בלי נדר ( זה קשה!) להתאים את עצמי אליו. בלי שזה יפגע בי או ידכא אותי כמובן.. כי אז הוא גם בטוח לא יהיה מרוצה

אותו הדבר כמו עם הנזם, שהוא קישוט ולא יותר מזה.. משתדלת שיהיה כמה שיותר עדין ואם זה יפריע לבעלי אוריד אותו..בעזרת ה'.. הכל רק עם מלא סייעתא דישמייא למה לדברים שהורגלנו אליהם לא פשוט כלל לשנות בשביל מישהו.

אבל האהבה תנצח..

(יאללה רק שיבוא כבר!)

שטויותnaergel

אישה אינה חיה בשביל בעלה יותר משהוא חי בשבילה. זה כמו להגיד שהוא ישים דאודורנט בשבילה. אישה מתקשטת עוד מימי חכמים מכיוון שהיא אישה, ברואה של הקב"ה וזכותה להראות יפה. אם בחור באמת "צדיק"

א) עליו לשמור על עצמו ממחשבות - זהו תפקיד שלו ולא שלה, אנו לא ביייבי סיטר

2) אם הוא באמת "צדיק" הוא צריך לדעת שאם מופיעה לפניו מישהי שחשבו שהיא מתאימה בשבילו, מסתבר שהוא צריך לחשוב יותר ולא לפסול על דבר דבילי שכזה, , הרי הוא לא היה רוצה שיפסלו אותו על "זוטות" גם כן.

3)אנשים משתנים, מתפקחים ומגיעים לפשרות בחיי נישואין. לבוא בדרישה מלכתחילה זה ילדותי. אני מוכנה לצאת איתך רק אם תגלח את הזקן מכיוון שזה דורש צומת לב ומתייג אותך.

הגבר אינו בעל שליטה במערכת יחסים והיא אינה חיה בשבילו. זוג בר קיימה הוא זוג הלומד ביחד, עובד על הקשר ביחד ולמסתכל קודם כל על הפנימיות. כל בחור שמפריע לו לק או שחושב שזכותו "לחנך" את האישה גם בעדינות שיזכור כי היא היא כוח הבריאה, בה נוצרת הנשמה האלוקית, הקב"ה ברא אותה יותר יפה מהגבר כבריאה שווה וטובה, ולא סתם נאמר "על כן יעזוב איש את אביו ואת אימו" ולא ההפך. היא עזר כנגדו ולא עזר לפי דבריו. אם אתם רוצים להיות זוג אמיתי, בעל ואישה, עליכם לזכור כי פניכם השמיימה, לקב"ה ולא לכל דבר שטותי שאתם בוחרים "להעיף" עליו דייט טוב. הרי אחרי 2 דייטים אם הבחורה תמצא חן היא תמצא חן למרות ואולי בגלל הלק, אז תפסיקו לקשקש בבקשה ותתבגרו- ובעיקר אתה אדון יעוץ זוגות. תחנכו אנשים ליותר מבחוץ ואז לא תעלה שאלה כזאת. נשים תמיש זקוקות לתשומת לב ולא, הן אינן גמישות בנושא. אתה יכול לדבר על בנים, אבל רק אישה יכולה לדבר על נשים. אישה תתגמש בשביל בעלה אם הוא יתגמש בשבילה. האישה אינה צריכה להיות גמישה לבד, ואתם כאלה צדיקים?

אם היא נאה בעיניכם, ומדברת בשפה שאתם מבינים ומייצגת ערכים שטובים, אבל יש את הלק, היא לא מגיעה לכם. אישה תשקיע בדייט כשעתיים של התכוננות שלא לדבר על התכוננות נפשית, כאשר אתם אמורים לרדוף אחריה. נאה היא, טובה היא, זה נפלא. תשאפו להיות כמוה ותתנו לה תשומת לב וכבוד ללא סוף. ואז היא תקריב את נשמתה בשבילכם.

קצת קשה להכליל את העם הגברינפשי תערוג

יש לי חברים שמאוד ירתעו אם היא תצבע את האצבעות בלק, יש אפילו כאלה שלא ירצו שהיא תתאפר בכלל וכו'

ומנגד 

יש לי חברים שמאוד יאהבו את זה, ויראו בזה טפוח אישי יפה ובריא.

לא נכון להכליל את העם הגברים כאן

ובכל דבר

לכל אחד מתאים משהו אחר

אל תנסי לעשות סקר מה כל אחד אוהב או רוצה

תעשי משה את אוהבת

תהיי מי שאת

תשדרי טבעיות

והבחור יבחר בך לאישה יבחר אותך בלב שלם 

וישמח כך עם כל הלקים שאת אוהבת

בהצלחה

תודה מילקי וניל

ו..רק להבהיר: הרעיון של הסקר לא היה מבחינת האם לשנות את מה שאני עושה או לא (כי אני לא מתכננת לשנות...)

אלא סתם, כדי לדעת מה אחרים חושבים

יפה מאודnaergel

אני עשיתי טעות- שנים הקשבתי לכל עצה של שדכנים, יועצים וכו איך להיות מה שהגבר רוצה. תהיי את וסוג הגברים הנכון יימשך אליך. תהיי בררנית, הרי את בת ישראל! מגיע לך לא פחות מהטוב והנפלא ביותר בעולם. אל תלכי על בעל צדיק- אין כזה. מי שמעיר על הלק מסתכל על הלק. שישקיע יותר מאמץ על מה ומי שאת. את שווה את זה.

לא. תלוי בבחורה.ותן טל
עבר עריכה על ידי ותן טל בתאריך כ"ו באב תשע"ג 16:33

אם במכלול הדברים שאני רואה אצל הבחורה אבחין בהתנהגת/אישיות שלא לטעמי, אז ייתכן שהלק גם יהיה חלק ממה שמעיד על כל האופי שלה וכו' - ואז אולי אפסול אבל ממש לא בגלל הלק, אלא בכללי בגלל האישיות וכו' שלא מתאים לי, שהלק הוא רק אחד מאותם דברים שמחצינים את זה ספציפית אצלה.

אבל אם הבחורה טובת לב, צדיקה, צנועה, אוהבת ה' ורוצה בקרבתו, יודעת להכיל, ויודעת להיות רצינית ועמוקה כשצריך - אזי ברור שאם אראה שיש לה לק, זה לא יגרע ממנה חלילה, אלא יהיה רק עוד מוטיב אחד בתוך מכלול האישיות שלה, דרך שלה לבטא את הנשיות שלה (כמובן שהכל צריך להיות בטוב טעם ודעת, והבת יודעת על עצמה מה טוב לה ומה לא. אתה צריך לדעת שהיא אחת שאמיתית עם עצמה ועם דרכה, ואז להחליט על פי זה - לא על פי הלק שיש או אין לה...

בקיצור - בערך כל דבר חיצוני של האישה, לא עומד בפני עצמו כמעט אף פעם, אלא בכפוף למכלול, ואת זה אני כבן צריך לבדוק, לשקול ולהחליט האם זה מתאים לי או לא.

זה כמו לשאול האם הייתי פוסל אם לאישה יש 2 חורים באוזן...  - יכולות להיות בחורות ממש ממש טובות שיש להן מסיבה כזאת או אחרת הופעות חיצוניות שונות, שממש לא בהכרח אומרות עליהן משהו לשלילה, רק צריך לבדוק ולהבין בופו של דבר מאיפה המקור, מה העניין...

שבת שלום!

רק שניה כדי להסביר למה א-ני שמה לק בצבעים הזויים..מרב.

[ואני שמה בצבעים הזויים. כחול, טורקיז, בורדו, צהוב, ורוד.. ישלי גם כסף, ירוק, שחור (אותם אני פחות שמה..) ]

אני פשוט אוהבת את החוסר שגרתיות שיש בזה..

אני נהנית למרוח את הלק, להוריד אותו, לחכות שהוא יתייבש.. זה סוג של תרפיה, ואני מוציאה את המצברוח שלי על הציפרניים..

לק שקוף/ורוד עדין/כל דבר כזה מרגיש לי שאין לי כלום על הציפרניים וזה מפריע לי.

[אולי בגלל שפעם שמתי לק שחור בקביעות..?]

זה לא אומר על הרמה הדתית שלי.

אני מעידה על עצמי, וגם אחרים מעידים שאני דוסית למהדרין כמעט..

שישלי קטע עם לקים..

זהו

אני איתך!עוגת גבינה.

גם לי יש קטע עם לקים בכל מיני צבעים,

ואני לא חושבת שיש קשר בין שני הדברים. האישיות שלי וצבעי הלקים שאני שמה.

אוהו, זותי! ^דינה ל.

דוסית-צמרת,

אבל מבהילה אותי כל פעם עם הלקים שלה!

רציתי לכתוב, ודינה תעיד אהבת חינם

המ"ה

ותודי שאתמול הגדלתי לעשות

אישה פסולה לעדות!! נפשי תערוג
עלי יש גם גברים שיכולים להעיד..מרב.
קחו את דוד שלי..
קרוב פסול לעדות!!!ותן טל

שטן

בייני"ש שכמוני!!!

אז טוב שלא כתבתי אהבת חינם
כבר אמרתי לך שביינישים והלכות זה רע בשבילי מרב.
אני לא מבינה בזה כלום.
חוצמזה, שיש מישו שהוא לא קרוב שלי שטוען שאני צדיקה. (אמנם בפורים, כל שנה.. אבל אני בטוחה שהוא יסכים להודות בזה גם כפיקח )
ויש עוד מישו לא קרוב שטוען ככה.
בנדוד מאומץ נחשב קרוב?
כי אם לא, אז יש עוד שניים
בן דוד מאומץ זה לא קרוב.ותן טל

קרוב זה עד דור חמישי. מסופר על הרב אלישיב זצ"ל שכאשר נולד לו דור שישי (נכד של נין או נין של נכד, תסתכלו על זה איך שבא לכם) ראשון, אז כשהודיעו לו את זה הדבר הראשון שאמר לאחר מחשבה קצרה, היה: "אז הוא יכול להעיד עלי ואני עליו"!!!

ונראה לי שיש עוד מישו שטוען שאת צדיקה - אני טועה?קורץ

מעולה. אז עוד שני עדים התווספו.מרב.
רגע, זה אומר שהם יכולים גם להעיד בחתונה שלי?
תקשיבו, זה מגניב.
יהיו לי 3 בנידודים שיכולים להעיד בחתונה שלי. אלא אם אני אתחתן עוד 4-5 שנים בערך ואז יהיו 4 בנידודים. משפחה מגניבה רצח!!!

המישו הזה סתם מקשקש בשכל
ככה: |בייניש לעד...| ותן טל

עקרונית כן, הם יכולים,בהנחה שהם באמת לא קרובים בדם שלך, ולא קרובים אחד של השני...ושומרי שבת וכו' וכו'...

רק שכחת משהו אחד: לרוב, החתן הוא זה שבוחר את העדים והם חברים שלו... כי תכל'ס המעשה עצמו הוא מעשה שלו והם מעידים עליו...א אולי זה לא תמיד ככה אבל רוב המקרים זה חבר'ה שהחתן ממנה (מלבד חתונות של חילונים שאז הרבה פעמים הרב מביא איתו בעצמו 2 בחורים שהוא סומך עליהם).

אבל איך הגיעו 3 - כולם מאומצים? ויותר מזה - למה עוד 4 שנים (לא שנראה לי שאת רוצה להתחתן רק עוד ארבע שנים לשון אדומה) יהיה עוד אחד? עוד אחד שיאמצו??? מוזרים...

ואני בעצמי יכול להעיד מהיכרות אישית של המישו הזה שהוא ממש אבל ממש לא מקשקש בשכל...את רוצה שאני אלשין עלייך אצלו?המום

חושף שיניים

אז ככה אחר:מרב.
עבר עריכה על ידי רוג'ר בתאריך כ"ח באב תשע"ג 01:04
אויש. אסור שהם יהיו גם קרובי דם אחד של השני?? טוב, אז כרגע יש שניים, ועוד 4 שנים יהיו 3. שניים מהם הם אחים ביולוגיים.
ולתהייתך, ישלי 4 בנידודים מאומצים. כולם אצל אותה משפחה. שניים מהם אחים ביולוגיים, ועוד שניים לא. מהאלה שלא ביולוגיים- אחד עבר ברמצווה ואחד לא. אז רק אחד יכול להעיד. (ועכשיו תבוא אלי ביציאה שמותר להעיד מגיל 6 או משו..)
אה, גם לא ממש אכפת לי מהחתן כל עוד הוא לא חתן. כל עוד אני רווקה מזדקנת אני יכולה להחליט לעצמי מי העדים שלי.
ו--החתן כ"כ יאהב את הבנידודים האלה (כי הם פשוט נסיכים!!! התאהבתי בעיראקים בזכותם. ובברזילאיים. ובפיליפינים) שהוא בעצמו ירצה שהם יהיו העדים.
אתה יכול להלשין. בכיף. אבל הוא ממששש מקשקש
טוב...ותן טל

אז כן, עדים לחתונה צריכים לא להיות קרובים של אף צד בחתונה, לא להיות קרובים אחד של השני, ולהיות שומרי תורה ומצוות ושבת שמיוחד.

ולא, באמת ככל שאני יודע אפשר להעיד רק מגיל 13 ומעלה...

ומגניב, הבנדודים האלה שלך...מוציא לשון

וסתם שתדעי - לא באמת עניין אותי אם את מסכימה שאלשין או לא, וכבר הלשנתי קודם והוא ממש אבל ממש כועס עלייך ודורש שתחזרי בך ותודי שהוא צודק, והוא אפילו אמר לי שיש מצב שהוא ייקח אותך לדין תורה אם לא תסכימי.

לשיקולךחושף שיניים

שבוע טוב!!!

טוב נו,מרב.

אז ישלי שני בנידודים שיכולים להעיד, ובעז"ה יהיה עוד אחד

בהחלט מגניב אצלנו.. שמח

תיארתי לעצמי שהלשנת לפני שקיבלת אישור. פעור המום אני. לא. חוזרת. בי.

ככה:ותן טל

דבבר ראשון, שוב - לפעמים החתן כבר בונה מראש על חברים שלו ויש מקרים שבהם הוא אפילו כבר ממנה אותם שנים קודםהמוםהיית מאמינה שיש פעורים כאלה?!צוחק

וברור שאני אלשין לפני - מה את חושבת לעצמך???פעורה את בעצמך. 

אבל אחרי שאת לא חוזרת בך, דיינתי איתו שיחה זריזה והוא החליט שהולכים לדין תורה. תחליטי בעצמך איזה רב, ככה הוא היה נדיב מספיק לתת לך לבחור.

סבבה?חושף שיניים

אז יש עדים לפני שיש כלה??מרב.
זה נפלא!
ואם העד זה בדיוק האקס של הכלה????

שהוא יבחר. אבל אני צריכה באיזור שלי, לא שלו.. אינלי זמן לנסיעות על השטויות האלה..
הוא אומרותן טל

שבירושליים יש המון רבנים, והוא מבולבל כבר מכל ההיצע...אז שאת תבחרי ותעבירי דרכי...

וכן, ברור שעדים יש לפני כלה - בדיוק כמו שלכלות יש מפיות+עיצוב כסא כלה+שמלה, לפני שיש את החתן...

ולגבי עד אקס של כלה - אני בטוח שההסתברות להתרחשות כזאת היא קטנה מאד

מי ביקש רב ירושלמי?מרב.
יש בישוב שניים. ואני הולכת רק לפי אחד מהם

לי עוד אין שמלה. ואין אולם. ואין כסא כלה. אז גם לו לא צריכים להיות עדיין עדים

לא כ-זה.. במקרה שלי זה לפעמים יכול להיות מאוד הגיוני.. (את זה אתה לא תבין.. עזוב..)
סבב"ה...ותן טל

הוא מוכן להתפשר גם על רב ביישוב שלך (אבל בחייאת תפסיקי לעשות אותי נער שליחויות דברי איתו בעצמך)

ואת זה תגידי לארוסך, לא לי...

ואני דורש הסבר ומייד!!!גם אם אני קשה הבנה...לאישי, עכשיו!!!שטן חושף שיניים

נו בחייאת..מרב.
אני לא מדברת איתו :O
ותפסיק לצחוק על זה. זה לא מצחיק אותי בכלל.

ממ אממ טחחח זה לא קשור אליך
טוב.ותן טל

הוא הודיע רשמית שהוא נפגע ובוכה בכללך ושהוא שוקל להגיש נגדך בג"ץ

את רוצה להסתבך עם בג"ץ  חושף שיניים

ומה שלא מצחיק, לא מצחיק. סבבה

ואת רואה פה חבל? (אז מה אני קשור...חחחח ניסיון לא מוצלח לבדיחה)

:Oמרב.
בוכה בגללי?
אוי לא!!! לזה לא התכוונתי..
בג"ץ לא מרגשים אותי, החבורת שמאלנים האלה..
בהחלט ניסיון לא מוצלח
טוב...ותן טל

(מותש)

ניסיון אחרון - הוא יפנה לבית דין של מעלה שישפוט ביניכם!!!שטן אם את רואה את הרב מרדכי אליהו זצוק"ל מגיע אלייך בחלום הלילה בסבר פנים חמורות - תדעי מאיפה זה הגיע לך!!!מוציא לשון

והוא לא באמת בוכה...סתם מתבכיין קצת, את יודעת...ואני כמו טמבל צריך לנחם אותו... דמי טיפול ומשלוח אליי בתום העסק, כן?חושף שיניים

כשאני סופסוף אשן..מרב.
ובבי"ד של מעלה לא נשפטים רק אחרי המוות? (ועכשיו ישלי הרגשה שיצאתי ממש סתומה וכופרת אבל לא נורא. אני בדיוק מנסה להוכיח למישו שהוא מקשקש בשכל שאני צדיקה, אז..)

אתה לוקח כמו פסיכולוג? כי אינלי כסף לשטויות האלה.. שידאג לעצמו!!!!!

ואיך הפכנו את השרשור הזה לשרשור של עצמנו?? :O
ככה:ותן טל

בגדול אפשר לבקש ג'סטה מיוחדת שיעשו למישהו שפיטה בחיים כדי ליישר אותו קצת - זה רק תלוי עד כמה יש לך קשרים אצל ריבונו, ול-ו, כידוע יש הרבה קשריםחושף שיניים

דבר שני - ממש לא יצאת סתומה וכופרת, אז...

דבר שלישי - אני ללא לוקח כמו פסיכולוג, הכי הרבה כמו נערת בייביסיטר מסכנה...

דבר רביעי - זאת אשמתך!לשון אדומה

הוא סתם עף על עצמו..מרב.
לפי הטענה שלו, שאני צדיקה, לי יש יותר קשרים מלו..
ישש לפחות סתומה אני לא

טוב. נראה. אולי נשלם לך.. (אולי בכלל דמי שדכנות? נראה את המצב ונחליט מה עדיף )
חחח נראלי כדאי שאני אלך לישון. ודחוף.
הכנפיים שלו נשברו מזמן...ותן טל

מאז הוא רק מדדה על הרצפה כמו תינוק

ולא אומר שאין לך יותר - פשוט הוא זה שהיה צריך לארגן את המשפט, אז הוא ארגן..אולי תצליחי לארגן לו משפט נגדי, מי יודע...

ונושא התשלום יידון במלואו רק בסוף התהליך, רק היה צורך ליידע אותך מראש, תודה ולהתראות, מוקד שירות הלקוחות של...חושף שיניים

וכן, לישון זה רעיון טוב! אחרי הכל הרב אליהו לא פנוי אליך כל הלילה...

מי שבר לו אותם?? |תוהה|מרב.
יאללה לילה טוב!!!
פרשתי לטובת הרב אליהו זצ"ל (עכשיו אני בא-מת אחלום עליו. תודה לך.)
זה פשוט מי...ותן טל

אבל זה לא קשור אלייך...פחחחחחחחחחחח

ולחלום על הרב זה דווקא זכות גדולה

גם אני פורש מכאן להפעם.

מה זה היה הנצלו"ש המחריד הזה???מילקי וניל

הפכתם לי את הסקר לשרשורפלצת ועוד בקושי הגיבו לעניין

|לא באמת כועסת|

לפחות..מרב.
זה נראה שיש דיון מעמיק
ואז יותר אנשים יכנסו,
ועוד אנשים יגיבו..
זה הכל עניין של שיווק
[נעל לכיוונך- זהירות!]דינה ל.

סליחה, זאת השעה...

היית צריך לראות את הלק שלה ביום חמישי!
כל הפארק יבוא להעיד על הזרקורים האלה!
באמת שמעתי איזה חלון שהתנפץ באמצע הלילהאהבת חינם

המ"ה

טוב שנחשוני לא התעורר

דומני שחשוב שכתבתן..ד.

לא בשביל שמי חושב שזה לא בשבילו יחשוב דווקא אחרת...

ולא בשביל שמי שחושבת שזה ממש "לא שייך" תתנהג אחרת..

אבל כדי שמי שחושב שזה בהכרח "מעיד" על מיני עניינים רמים, יראה שיש גם כאלה ששמות - ואין להן בראש מה שבן מצוי יכול לחשוב שיש...

אני לא מבין בזהalon822

כמו רוב הגברים, ואני גם לא יודע על מה זה מעיד מבחינה נפשית/התנהגותית.

ולכן אם זה יפה אז סבבה, ואם לא אז, כמו שמנחם חפץ אמר בצורה יפה, להעיר שהוא לא מתאים.

מה שבטוח לא הייתי פוסל על זה(כדבר בפני עצמו) כי לכול אחד יש את השטויות שלו וזה מדד כול כך טיפשי שלא הייתי פוסל עליו.

ואוו.. נתת בול את ההגדרה.. ככה גמאני..מוראל 16
אפשר להבין את מי שנרתעיטבתה

למרות שלא תמיד זה מעיד על רמת הדתיות של הבחורה.

לא צריך להתמקד בלק,

לפעמים יש מספר דברים שמפריעים והלק יכול לתת לזה עוד הוכחה שאתה צודק במה שחשבת.

נראה ליבת מלך אבודה

שמבחינת צניעות מותר לשים לק אבל בצבעים עדינים ולא בולטים מדיי כמו אדום וצריך להזהר שלא יהיה חוצץ בנטילת ידיים(כשזה מתקלף).

רק תגובה מבחינה הלכתית...מילקי וניל

הבעיה של "חוצץ" בלק מקולף הוא רק אם זה מפריע לך ואת מתכננת להוריד אותו בקרוב. אם את מסתובבת כל הזמן עם לק מקולף וזה לא מפריע לך, אין בעיה גם בנטילת ידיים

נכון!!דניאל55
ממש ממש לא!!!הוגה דעות
לא פוסל, אבל לא מרגיש בנח עם זה...המצב חסה
שריטה שלי, לא יכול לראות את זה.לך דומיה תהילה
ברוסית יש ביטוי שאומר...shaulreznik

"מקבלים את האדם לפי מראהו, נפרדים ממנו לפי שכלו", הווה אומר שהופעה חיצונית אכן יוצרת רושם ראשוני כזה או אחר, אך כדי לעמוד על טיבו של האדם יש לשוחח איתו, להבין האם הוא חכם או לא וכו' וכו'. במקרה הנ"ל ייתכן שהרושם הראשוני שייווצר אצל המדויט לא יהיה חיובי ("בחורה קלת דעת", "מוחצנת" וכיו"ב), אך גם ייתכן מאוד שבהמשך הדייט הרושם ישתנה לטובה, משום שלא כל בחורה שאוהבת איפור צעקני היא פרחה

להיפך, אני יוצא עם מישהי, צנועה וחסודהאביתרלז

ושמה לקים חמודים יפים וצבעוניים. זה נחמד ונותן צבע ואוירה נחמדה.

מי שזה מפריע לו - כל הבעסה!

אני חושבת שזה רק עניין שלשריתת

נשיות...אני  כשאני לא שמה לאק אני מרגיה פחות נשית...פחות מטופחת...ואני חושבת שאין שום פסול בלאק...

לדעתי, בתור בת..שירת ה'

אמנם זה לא מעיד על הבחורה באופן גורף אם היא שמה לק שהיא בחורה פחות 'דוסה',

אבל בוודאי שיש הבדל בין לק סולידי או סתם מתקתק לבין לק אדום או שחור.

אין מה לעשות, זה אכן משדר משהו ואכן יש סיבה מוצדקת למה שזה משדר.

לפני ממש שנים אחדות זה היה נחשב לא ראוי לקים שכאלו, מה קרה שפתאום זה בסדר? שוב, מתכוונת ללק אדום.

האם תופעת החצאיות שמתקצרות ולא מעידות על הפנים של הבת חוזרת?

בואו נהיה ישרים עם עצמינו

שוב, בתור אחת שהולכת ר-ק עם לקים משוגעיםמרב.אחרונה

אני לא יכולה לשים משו סולידי כמעט ואף פעם.

שם אני מוציאה את המצברוח שלי.

באלי קצת חיים- אני שמה לק ירוק זורח [עכשיו אני עם הלק הזה. הוא נותן הרבה השראה. ואני רצינית לגמרי!]

שברתי ציפורן? אני שמה חום משעמם [בהיר, כי כהה זה באמת מכוער (מת)]

בטעות יצא לי קוקו פנסי כזה של ליידי? אני שמה לק בורדו כי זה מגניב אותי.

זה מה שלק משדר.

מה עבר על הבחורה ברגע שהיא שמה אותו..

או,

שזה משדר שהבחורה קצת מחוץ למה שפעם לא היה ראוי [לא ראוי זה לא אומר נוגד ת'הלכה, ואפילו לא את רוח ההלכה. גם נזם היה נחשב לא ראוי לפני כמה שנים, וגם לא חור שני. היום חור שני יש בערך לכל בחורה שני, ונזם לכל בחורה רביעית..]

|ישר עם עצמו מאוד|

עד כאןכְּקֶדֶם

מי יודע כבר כמה קשרים הלב הזה חווה

וכמה אמרו לך שאתה זוהר ושאתה משהו אחר ושהעולם צריך אותך באמת. ואיך זה שאתה כזה כל כך? והלוואי שהרגע הזה אתה ואני לבד יהיה לתמיד.  ושאם היה אפשרי הייתי נשארת איתך לנצח אבל אנלא יכולה להקים איתך בית. ועוד אינספור פתגמים מאינספור שהלב שלי נתן להן להיכנס בלי מעצורים. והן הביטו ברהב ונגעו בקצהו ונחרדו ונעלמו.

ולהבדיל גם קשרים עם חברים טובים מאד שהחליטו שדיי.

אה וגם הוא, שאמר לעולם דיי. גם איתו רציתי להגיע הכי רחוק שיש יותר מהכל וגם אתה מתי שככ התקרבתי אליך טרקת לי את הדלת בפרצוף. כמו כל האחרים.

ואולי אני באמת תמים ונאיבי אולי לא הרגשתם אליי כמו מה שאני הרגשתי ומרגיש אליכם עד היום. אולי באמת ניצלתם כל רגע אתי רק כדי לחוות עוד קצת , כמה שמתאפשר.

אבל הגיע הזמן שלי. שעכשיו אני איעלם.

הגיע הזמן שאומר לעולם - דיי.

התוהו קדם לעולם. 

נוגע, לא נוגע

עצוב וכואב לשמוע

קצת מניסיון, יש אנשים שהעבודה הרוחנית שלהם זה להסתנכרן עם העולם וללמוד להתהלך בו. ואם זה מנחם, אחרי העבודה הזאת אתה מרגיש אחרת, טוב יותר ורגוע ושליו, ושלם עם עצמך.

שתרגיש טוב במהרה בעז"ה, ותמצא את מקומך ואת רעייתך

נעמת לנו… חבל שאתה מחליט לעזובפ.א.
וואלה לא קלטתי שזה שרשור פרידהadvfb
כתיבה יפהאדם פרו+
מבטאת את ההרגשה
כואב ממשארץ השוקולד
מאחל רק טוב
חבר יקרכל היופי

עוד לא הגיע זמנך להיעלם.

הלב שבע אכזבות אבל יום אחד יהיה טוב יותר ותמצא את מקומך.

הסימן הכי טוב בעיניי לטוב ולכנות - הוא אנחנו עצמנו.

האם אתה מרגיש טוב ואהבה כלפי אחרים?

אם כן, בוודאי שיש עוד כמוך שאינם רק נצלנים.

כל אחד מאיתנו מסתובב בעולם הזה עם שריטות וקשיחם משל עצמו, החיים מורכבים ללא ספק.

אבל יש ויהיו רגעי אור.

אנחנו נוטים להבליט את החושך כי הטוב הוא המובן מאליו, כי אנחנו בנויים להתגונן מהרע.

אבל מה שזה אומר בתכלס, גם אם לא תמיד מרגישים ככה, שהטוב הוא הרוב. מקיף אותנו בלי שנרגיש.

מותר ליפול לתהומות, זה בסדר להרגיש, אבל לזכור שיש אור בקצה, שהנפילה הזו לא תהיה לנצח.

חולה עליךךךadvfb

אחלה כתיבה

הצורך לשים גבולות הוא צרך הכרחי.

לאחרונה באמת עלתה התובה שזה גם נותן קרקע פוריה לדברים שיצמחו ויפרחו.

יש שני צדדים יראה ואהבה.

היראה שמתבטאת בשימת גבולות והיא נותנת בסיס יציב. 

על גבי הבסיס היציב אפשר לפתח ולהצמיח כל פעם את האהבה.

אז בהחלט - די! שמים גבולות! מתוך כך בעזרת ה' הרבה שפע ברכה והצלחה!!

בהצלחהברוקוליאחרונה
זה נהיה טרנד?הפי

לדבר עם בחורה ולברוח?

2 נשים שלוותי השבוע היו מפורקות מבכי עד כדי מצב של חולי.

אם אתם לא מתכוונים לצאת לדייט תגידו את זה מראש

ולא ברור לי איך גבר שמגדיר את עצמו דוס עושה שטויות כאלה.

ובעצם דוס או לא לא מתנהגים ככה

לא סתם שולחים הודעות בוואצפ לבחורה שהעבירו לך את המספר בשביל שידוך ..ואז בורחים .

איך זה גורם לשדכן גם להרגיש?

ולא סתם קובעים עם בחורה דייט ומבטלים באותו יום

שלא נתחיל לדבר על שגרירים/ שליש/ וחבריו

ששם בכלל פותחים הודעות מדברים ואז יום אחרי נעלמים .

מדוע?

אני תמיד אומרת אף בחורה לא כועסת שלא רוצים אותה בחורה כועסת כי הראו לה שרצו אותה (בואי נקבע דייט )

ובסוף הלכו בלי הסבר בבום

אני כבר התרגלתי לזה שיש כאלה שדיבורים לחוד ומעשים לחוד ..

ואני אומרת את זה בכאב אם אדם בוחר להתנהג ככה או ניצלתי.. עוברת הלאה ..

אבל לא כולן לוקחות את זה ככה

יש בנות שלא רוצות לשמוע על דייטים בזמן הקרוב בגללכם..

באמת קחו אחריות.

גוסטינג זה גועל נפש

אתם גועל נפש

השרשור מופנה לאדם שבורח/ מבטל דקה 90 בלי לזכור שיש צד שני לסיפור.

אדם אשר לא יודע לבטא את רגשותיו ..

נכון לא תמיד אפשר להביע מה אתה מרגיש אבל אפשר שיהיה לך עמוד שדרה . אל תגיד סתם דברים .. מזה??

(אפילו הודעת נימוס יהיה מתאים .. מצטער על הזמן שלך.. בכל זאת אני חושב שלא מתאים .קשה?

אפשרי גם אם לא מסתדר הכל בסדר .מידות יש פה צד שני לעזאזל 

דרך ארץ

כנל הפוך!! כלפי גברים

יש לי בכלל סיכוי?מה כבר ביקשתי

אני יודע שהשאלה בכותרת קצת חריפה מדי אז אסביר...

לא יודע אם זה שייך לפה או לאר"מ אז כותב בשניהם.

עברו כמעט חודשיים מאז שהיא חתכה אותי. (לא יצאתי מאז מסיבה טכנית שקצת מנעה ממני להיפגש, ואני מרגיש שאולי זה קצת הזיק לי שאותה גברת ישבה לי במוח כל הזמן הזה ומצד שני גם עלו לי הרבה תובנות לגביה שלא חשבתי עליהם קודם אז אולי כן היתה מזה גם תועלת...לא משנה, זה לא העיקר. וגם סרו המניעות אז בעז"ה ממשיך.).

הנקודה היא שאני מרגיש שאני אולי קצת רגיש מדי. בכללי בחיים. ובדייטים זה מתפרץ במאתיים אחוז. כבר כתבתי על זה פה פעם אבל אז זה היה בהקשר של פרידות. עכשיו אני מתכוון בהקשר של אישיות.

זה היה הקשר הארוך יחסית הראשון שלי. יצאתי עם כמה בחורות לפניה ועם אף אחת לא התקדמתי באמת וגם תכלס לא היה כל כך שייך. כבר שראיתי את הפרטים שלה בהצעה הרגשתי שזה משהו אחר. וזה באמת היה. הבעיה הגדולה היא שלא הצלחתי באמת לקדם את הקשר. בכל רעיון שעלה לי חששתי שזה ילחיץ אותה, שהיא לא תגיב לזה טוב וכאלה. מפה לשם היא הרגישה שאני לא מוביל מספיק ועל זה (לפחות ככה אמרה) חתכה. היתה לנו שיחה ארוכה מאוד לפני שהיא קיבלה את ההחלטה, והמסר העיקרי שקיבלתי שם הוא "אתה באמת אדם טוב. באמת. לא פגשתי הרבה בחורים כאלה וגם אומרים שזה די נדיר אצל גברים. באמת התנהלת מדהים במהלך כל הקשר. הרגשתי שיש מי שרואה אותי ואכפת לו ממני. גם עוד לא פגשתי מישהו שמבין אותי ככה. יש לך לב כל כך טוב, וזאת אחת ה-תכונות החשובות לי. לכן ממש קשה לי לוותר על זה. באמת רציתי שזה יצליח. אתה מה שאני מחפשת. אבל אני מרגישה שזה לא מה שאני צריכה בחיים. אני צריכה מישהו חזק, יציב, שאני אוכל לסמוך עליו. ומבחינת הרגישות אני מרגישה שאנחנו קצת דומים מדי. וזה לא מה שאני צריכה לפחות בשלב הזה של החיים...".

מה שאני שמעתי זה "היית יכול ממש להצליח בתור בחורה. אתה לא גברי, אתה לא מסוגל לספק לאישה את מה שהיא צריכה בחיים, אתה רגיש מדי, מי שאמור לבכות בבית זה לא אתה זו אני, אין לך ביטחון עצמי, אתה לא החלטי, ובקיצור- בתור חברות היינו יכולות להסתדר יופי, אבל בתור בעל? תשכח מזה."

וכאן אני שואל כבר חודשיים ולא מצליח לקבל תשובה- למה אני אמור לצפות? מאז שאני זוכר את עצמי זה מי שאני. רגיש, מתחשב, אכפתי, דואג, שמח בלשמח מישהו אחר, מתכלב בשביל שמי שאני אוהב יהיה בנוח, וכו. אני לא מחפש מישהי גברית ושנחליף תפקידים. יש בי את הרצון הגברי הבסיסי הזה של לספק משענת, להוביל, להיות הקול השפוי. אבל בפועל זה לא מתבטא. בפועל היא נפגשת מיד עם הלב הטוב שלי, זה משמח אותה שיש גברים כאלה בעולם, ובזה מסתכמת התועלת שלה מהקשר. ואני? אני רק מאבד עוד את מעט הביטחון העצמי שנשאר לי. מי תוכל לראות אותי מעבר? ומי תוכל לאהוב את התכונות האלה באמת? יש מישהי שתשמח בזה שאני לפעמים לוקח דברים ללב והם משפיעים עלי? שאני חווה את העולם בצורה יותר עמוקה? שהלב שלי לא מסוגל לשמוע מישהו ובמיוחד מישהי שמחמיא לי בלי שיעלו לי דמעות?

זה קצת מייאש כל העסק הזה ובמיוחד הכנות שבה היא אמרה שאני אשכרה מה שהיא מחפשת ולמרות זאת החליטה לסיים את זה...

קלעת בולמה כבר ביקשתי

היא אמרה על עצמה שהרגש שלה לא נמצא איפה שהיא מצפה שיהיה ושהיא מאוד מקווה שיתפתח, ככה שכנראה באמת זה שלא היה שם שינוי משמעותי היה הטריגר העיקרי להיפרד. היא דיברה עם מישהי שהדביקה את החוסר התקדמות ברגש בהובלה שאולי חסרה מצידי, וזה היה נראה שהיא קצת נתלתה בזה בשביל לתרץ למה היא רוצה לסיים. בזמן הפרידה נאמרו הרבה דברים שאני כבר לא ממש זוכר, והאמת שמעדיף כבר לשכוח...

בעז"ה שבקרוב ממש נזכה למה שאתה מתאר ושבנתיים אצליח לחיות באמונה ובביטחון... 

מכיוון שאינני ראוי להיות הגאון של הדור,חסדי הים

אני חייב להתחתן עם אשה שתהיה מוכנה לגדל את גאון הדור הבא.

"יִבְחַר לָנוּ אֶת נַחֲלָתֵנוּ אֶת גְּאוֹן יַעֲקֹב אֲשֶׁר אָהֵב סֶלָה".

שדכנים לחוצניקים ודומיהםTachyon

האם מישהו מכיר שדכנים לחוצניקים או בכללי אנשים שיכולים מצד אחד להיות מאוד דוסים ומצד שני מאוד פתוחים לעולם? 

אתה יכול לפנות אלי במסר (לא בשיחה אישית) ואתן לךחסדי הים
מספר של שדכנית שעוסקת בזה.
אשמח גםראומה1
התחתנתי לתוך קהילה של חוצניקים רווקיםתמיד בבטחה

אז מוזמנים לפנות ואני אנסה לעזור

פניתי ראומה1
יש קהילה של חוצניקים רווקים כאן? סקרנת...מתוך סקרנות
זה סביב ישיבת מיר?
תודה, מכיר קבוצת ווצאפ שלהםמתוך סקרנות

יש להם גם קהילה פיזית?

בוודאיארץ השוקולד
תשאל בקבוצה איפה הם גרים ואיפה המניינים שלהם, לרוב זה סביב אוניברסיטאות לדעתי.
מעניין, טוב לדעתמתוך סקרנותאחרונה
תודה רבה! אם יש עוד איזה שדכנים מאזור בית שמש?Tachyon
יש בתחתית רשימת השדכנים בשרשור הנעוץלגיטימי?

כמה שדכנים ומיזמים.

כדאי להסתכל לדעתי גם על האתר SAYS.

בהצלחה

הייתי מחפש באינטרנט על JLICארץ השוקולד
ראיתי עכשיו זוג בדייטהפי

הבחורה כמעט מתעלפת מקור

והבחור מדבר על מטבע ביטקון או משו כזה..

הבנת מה אני אומר?

אחי , היא בעולמות עליונים

ביטקוייןמשה

זה באמת מקום לרחף בו.

כמה קשה לומר קר לי?בחור עצוב
בנות תמיד צודקות ובנים תמיד טיפשים וחסרי תשומת לבצדיק יסוד עלום
יותר קשה מלאכול סרטים אחר כך שהוא לא שם לב אלייךיוני.ו.

מה שבטוח.

ושאף אחד לא שם לב אלייך, ולכן את חותכת מעוד אחד ועוד אחד למרות שהייתם יכולים להיות מאוד מתאימים.

תאמיני לי תלמדי הרבה יותר על הבחור אם תחליטי להגיד שקר לך ולבחון את התגובה שלו, מאשר להחליט לבחון אם הוא שם לב שקר לך בכלל מלחתכילה.

בכלל הגישה הזאת היא פוטינציאל להיות כדור שלג מתגלגל לחיי זוגיות מתסכלים.

הוא נדרש לעבוד על עצמו לשים לב יותר לדברים שמפריעים לה בדיוק באותה מידה שהיא נדרשת לעבוד על עצמה להרחיב את תחומי הביטוי וההבעה שלה מולו.

ברור שהיא צריכה להגידהפי
לא ציפיתי שידע לבד
הצעתי לכמה בחורות את המעיל שליבחור עצוב
כולן סירבו. אולי הגיע הזמן לכבס אותו. 
נראה לי שזה בסיסי להיות רגיש למזג האווירadvfb
כדאי שיהיה תשומת לב מצידוארץ השוקולד

אבל אם היא לא יודעת לומר שקר לה זה גם בעיה.

ולגבי עצם המקרה, אולי גם לה היה מעניין ממש שהיא לא שמה לב לקור.

חחחח לא נראליהפי

אני צוחקת כי עכשיו שעה אני אומרת לחברה די קר לי בואי לאוטוו כבר

פתאום דוכן של תכשיטים סייל כל הדוכן

מה לא ניקח????

והיא כולה עלק קר לך

הורידה לי את החשק לא לקחתי .

סתם פשוט היה יש ים אנשים

קיצר יש משהו שמעניין לך פחות קר

אבל בדייטים לי ספציפית קפוא

ואני חופרת לבחור שקר לי!

הוא לא יכול לפספס את זה

אז תקבעו מראש במקום סגורבחור עצוב
ואי אני חושבתהפי

שהתסכול הכי גדול שלי בדייט היה שנכנסו למסעדה ואז גילנו שאנחנו בטעות בחלק החיצוני שלה אומנם מקורה אבל חיצוני היה שם קור בלתי נסבל.

שזה קטע זה יחסי  כי עם גברים קפוא לי רצח

ועם חברות שלי חם לי כל הזמן המזגן על חום דולק 

אז אפשר לעבורבחור עצוב

זו לא בושה לומר לבחור שקר לך ותשמחי לעבור.

בסוף המטרה שלו שיהיה לך הכי נוח בעולם כדי שתוכלי להביא את כל כולך לפגישה( וגם להיפך כמובן).

אני אישית הייתי שמח אם מישהו תאמר לי מה יגרום לה להרגיש טוב יותר. 

ברור שאמרתיהפי
סוף טוב הכל טוב?בחור עצוב

יש כאלו שמתפדחות לומר וסתם סובלות. 

אפשר להגיד בטל ומבוטלהפי
לא הבנתיבחור עצוב
קורה לי הרבה בשרשור הזה
אולי זה דייט בין הראשוניםמישהי נשואה

והיא עדיין התפדחה להגיד

אני מקווה שבהמשך היא תגיד שקר לה

את ההרצאות בנושא כלכלה שהיית נושא בפני😂יעל מהדרום
אשה היא לא יועץ השקעותבחור עצוב
אשה היא אכן לא יועץ השקעותאריק מהדרום
אבל אתה הולך לאחד את ההון שלך וההון שלה להון אחד.

זה נושא מספיק חשוב כדי שלפחות תהיה לכם ראיה משותפת לגבי איך נכון להשקיע.

המצב שבו צד אחד משקיע כראות עיניו בכל מיני השקעות וצד שני כלל לא מעורב זה המצב הנפוץ אבל הוא מאוד לא בריא בעיקר בעיתות משבר שבו צד אחד יקבל תרעומת על ההשקעות הגרועות שלו.

וגם איך בן אדם משקיע אומר הרבה מאוד על הנפש של בן האדם ועל איך הוא רואה את העתיד שלו ושל משפחתו.

זה לא אומר שצריך לאכול לה את הראש על זה בפגישותבחור עצוב
ולגמרי אין לי בעיה לקחת אחריות על הצד הכספי בקשר. לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכל. 
אכן לא כל אחד חייב לדעת לעשות הכלאריק מהדרום
אבל בנושא הספציפי הזה זה מאוד חשוב לעבוד יחד כי ישנן החלטות מאוד גורליות.

אם מישהו אחד אחראי על שטיפת כלים, זריקת זבל או ספונג'ה זה לא נורא כל כך אם הפרטנר לא יהיה לו מושג בנושא.

אבל בנושאים כמו ניהול ההון המשפחתי וחינוך הילדים זה מאוד קריטי ששני ההורים יהיו אחראים ביחד.

וזאת כי שני בני הזוג מוציאים ומכניסים (בדרך כלל) ואם לשניהם יש מטרה לחסוך להון עצמי לבית או לחתונות ובר מצוות לצורך העניין לא הגיוני שאחד מבני הזוג על דעת עצמו יחליט להוציא יום אחד הכל על ביטקוין כי הוא ראה טיקטוק ששכנע אותו זה הדבר הנכון.

אתה יודע שזה בערך מה שקרה בקיבוציםמשה

השקיעו שם בכל מיני שטויות כל מיני אנשים שעבדו בגזברות. חלק קטן הצליח והתעשר (ואז הקיבוץ לא התלונן...) וחלק גדול פשטו את הרגל.

אני תוהה אם מספיק ששני הצדדיםארץ השוקולד

רואים עין בעין ביחס להוצאות וחסכונות, גם אם אחד הצדדים לא מתעסק באופן ההשקעה?

מה דעתך על זה?

המצב הנפוץאריק מהדרום
הוא שיש צד אחד מאוד מעורב בפיננסים וצד אחד לא מעורב בכלל, העובדה שזה מצב נפוץ לא אומר שזה בריא, במקרה של גירושין או מוות או נכות פתאומית שתמנע מהצד המעורב לתפקד זה יקשה מאוד, מקרים שבו צד אחד לא רק שאין לו את הקוד לחשבון בנק, אלא שבכלל לא הוריד את האפליקציה לחשבון זה יהיה ללמוד להתנהל הכל מאפס.

בשאלות הגדולות של החיים, עם מי להתחתן, כמה ילדים להביא, איפה לגור, איך לחנך את הילדים, במה לעסוק, צריכה להיות החלטה משותפת או לפחות מעורבות אחראית לדרך, גם בבניית ההון המשפחתי זו החלטה מספיק קריטית בחיים כדי לפנות לזה זמן איכות לדבר על העתיד הפיננסי שלכם.

אם תרצהאריק מהדרוםאחרונה

תוכל להשוות את זה לזוג שצד אחד מעורב בחינוך ילדים עד לשד עצמותיו והצד השני לא יודע איפה הילדים לומדים, לא מה הם לומדים, לא איזה כיתה, לא אם מישהו מציק להם בהית הספר, הוא בקושי יודע כמה ילדים יש לו ואם בכלל ומה השמות שלהם, מתי בר מצווה, לא מעניין אותו כלום בחינוך ילדים.

אז בפיננסים זה המצב הנפוץ.

ברור שמספיקברגוע
חחח גדולהפי
הרהורים בעקבות שירשורים: למי לדעתכם יש יותר סיכוי?יוני.ו.

ולמה

1. "לא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "זאת הסיבה שהפכתי להיות פריק/ית ומוזר/ה" >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

2. "אני פריק/ית ומוזר/ה" >> "זאת הסיבה שלא הולך לי בדייטים/מערכות יחסים, לא מתקדם לשום מקום, למרות שאני משקיע/ה ומנסה זמן רב." >> "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה"

נגיד שאלו שני סוגי האנשים. שניהם לא אידיאלים, אבל כנראה יותר נפוצים מהסוג האידיאלי, אז תנסו להתייחס אליהם, ולא לשבור לסוג שלישי. אם תקלטו את הלך הדברים תגלו שיש הרבה פחות מקום לקטנוניות.

(חסכתי את הניסיון לעדן/ פוליטיקלי קורקט למינהם)

מסכים ומחזקאביעד מילוא

אבל זו התבוננות חיצונית  צריך לשבור את הסטיגמות

אתה מה זה צודקadvfb

גם בהתחלה זה עלה לי, אבל אולי זה רק עניין של ניסוח.

אם מדברים על שורש העניין אפשר למצוא בדילמה הזו עקרון שהוא אמיתי ולא חיצוני.

לא הבנתיהרמוניה

למה שיהיה הבדל אם לשניהם המסקנה השווה היא- "אני מיואש/ת וכבר בקושי מנסה" ?

לראשון יש יותר סיכויadvfb

הוא מגדיר את עצמו כנורמלי חוץ מהעובדה שהוא לא מצליח במערכות יחסים, לכן הוא יכול לבודד את חוסר ההצלחה בתחום הזוגי ולהבין שזה לא צובע את כל האישיות שלו. ככה הבטחון העצמי עולה וכך גם המסוגלות שלו לפתור את הבעיה עולה.

בסוג השני יש בעיה בהגדרת הזהות האישית והערך העצמי. הטיפול הוא בהכרח שורשי. 

תלוי ביחס בין כמה שהוא חושב שהוא פריק ומוזרנוגע, לא נוגעאחרונה

לבין כמה שהוא באמת

שוב נר בלי ביתאנונימיכלשהו

כל משב רוח מכבה אותו. נשארה רק פיסת שעווה חסרת צורה.

בעז"ה שנה הבאה 'נר לבי בית'חסדי הים

לפעמים רק צריך להחליף כמה אותיות בראש, כמו הדוגמה המפורסמת 'מחשבה-בשמחה'.

בעז"ה בקרוב ממש!

היום זה עדיין "זאת חנוכה" וההשפעה עדיין קיימתנפש חיה.

אפשר עדיין להתפלל ולבקש ליד החנוכיה אפילו שהיא כבויה

בע"ה

לשנה הבאה נר איש וביתו

מתוך בריאות ושמחה#

רק לומרנגמרו לי השמותאחרונה

שהתפללתי עליך לישועה שלמה ב"ה.

ניכר שאתה עובר קושי מאוד גדול, תקופה ממושכת

מקווה שאתה מוצא גם בחיים האמיתיים כתובת מיטיבה שתעזור לך ותלווה אותך דרך קושי זה

חזק ואמץ

ב"ה שתראה אור גדול במהרה ממש

"קווה אל ה'

חזק ויאמץ ליבך

וקווה אל ה'"

אולי יעניין אותך