שמחה מאוד שילדת ככה! 

נכון, זה מבהיל קצת, הלם אפילו, אבל זה נפלא!!!
חלום של כל אישה נראה לי!!!
מעוניינת לשמוע את חווית הלידה שלי?
סבבה, אני שופכת...
הרגשתי משונה באותו היום, לא היו לי צירים כואבים או משהו, רק התקשויות מדי פעם, ותחושת לב חזקה שזה מגיע.
כולם סביבי צחקו עלי, אמרו שאין סיכוי, שאת הצירים מרגישים והם כואבים מאוד, ובכלל את בשבוע 38, אז יש לך זמן.... בטח התקשויות רגילות של חודשים אחרונים...
ניסיתי לעשות הכל כדי להסיח את הדעת, והפסקתי לומר אפילו לבעלי שנראה לי שזה בא, כי באמת לא היו שום סימנים. וזה היה נשמע לא אמין....התפדחתי שיחשבו שאני מדמיינת.
בערב כדי לא לחשוב על זה, הזמנתי אורחים. בילינו בנעימים עד עשר וחצי. תוך כדי, הם ראו שאני לא רגועה, מסתכלת על השעון כדי למדוד בחשאיות מה הזמן בין התקשות להתקשות, ואמרו לי שאני יעזוב, אין סיכוי שזו לידה, כשהצירים יבואו אני אוהוהוהו אדע. ( הם היו חודש אחרי לידה ראשונה ).
כשעזבו, מילאתי אמבטיה חמה כדי לכייף ולהירגע.
מתוך תחושה פנימית החלטתי לעסות את הפטמות כדי לבדוק מה יקרה.
כמה דקות אח"כ, וואו, איזה ציר!! אין ספק!! אמאאאא.....
חמש דקות אח"כ בדיוק עוד אחד. וארוך בהחלט.
נבהלתי, היי, מה אני עושה, מביאה על עצמי לידה בכוח? הפסקתי לעסות. לא כדאי, זה מפחיד בעצם ללדת...
אחרי חמש דקות הגיע ציר מטורף, ארוך מאוד מאוד, צרחתי לבעלי, הוא טס, עזר לי לצאת מהמים, ואני רועדת, אומרת לו שנראה לי שלא רק המים מהאמבטיה יורדים ממני.
הייתה ירידת מים, הרגשתי את הפקק הרירי ( לא רציתי להסתכל, פחדתי לראות דם...,)
ואז צירי לחץ מטורפים. דקה אחרי דקה. בלי מרווח לנשימה, בקושי הצלחתי להתלבש, בקושי!!!!
נסיעה לחוצה לביה"ח, כשהצירים לא מרפים ואני מרגישה לחץ אדיר באגן.
בביה"ח שאלו אם מעדיפה בלי אפידורל כי הלידה תהיה מהירה מאוד, אבל רציתי בכל אופן. לא היה אכפת לי לעכב את הלידה קצת, כי הייתי בהלם מההתפתחות המהירה. בקושי הצלחתי לשמוע או לעשות מה שאומרים לי מרוב שלא היה מרווח בין הצירים.
ואז רוגע האפידורל.
שלוש שעות בדיוק אחרי, חיבקתי את הנסיכה שלי.
מתחילת האירוע, כמעט ארבע שעות.
אין לי הסברים בשבילך למה זה קרה לך וקרה לי...
חוץ מהסבר אחד- חסד ה'!!!!