שאלה...נשגבת מבינתך
עבר עריכה על ידי שחף (בת) בתאריך ג' באלול תשע"ג 13:22

יש לי חברה שלפני שעברנו דירה היא הייתה חברה שלי מאוד טובה, אבל עכשיו אחרי שעברנו דירה אין לי כבר על מה לדבר איתה, והיא חופרת לי כל הזמן, והיא מנסה לקבוע לי מי יהיו החברות שלי (למשל היא מתקשרת אלי ויש ממתינה כי אני מדברת עם חברה אחרת, אז היא אומרת לי לא ליהיות חברה שלה כי היא תופסת לנו את החברות) היא מדברת איתי על דברים נורא משעממים ("היום קמתי בשעה____ והלכתי לחנות לקנות _ _ _" )דברים בסגנון של זה, והיא מתקשרת אלי מעל 2 פעמים ביום וזה מאוד מפריע לי ומבזבז לי את הזמן, גם כשאני במחשב והיא מתקשרת אז היא אומרת לי תדברי איתי בטלפון  גם כשאת במחשב (זה קשה מאוד להתכתב ולדבר בטלפון) אז היא אומרת לי תעזבי את המחשב בשבילי.

ולא רק זה, היא כל הזמן בוכה לי ("אמא שלי לא מרשה לי ככה, אחים שלי עשו לי ככה וכולי...")

היא חרדית ונגיד שאני עושה משו שחרדים לא עושים אז היא ישר כועסת עלי (שירים לועזיים וכולי...)

מה אני אמורה לעשות?

להגיד לה שקשה לך עם החברות הזאת ושהיאלויה
אומרת לך כל הזמן מה לעשות.שנמאס לך מזה ואת תחליטי את ההחלטות שלך לבד.
ושזה נראה לך לא בריא שהקשר ככ צפוף ואת צריכה גם להכיר דברים ואנשים חדשים במקום החדש ואת לא יכולה כל הזמן לדבר.. תסבירי לה שעדיף שהתדירות תהיה פחות גבוהה וכשאתן כן מדברות אל תראי יותר מדי התלהבות, תייבשי קצת, שהיא תבין לבד שאת כבר לא ככ רוצה בקשר הזה..בהצלחה מותק!
וווווואי כפיר ולויה לקחתם לי תתשובות!!באסה!!עדידושש 3>

מסכימה עם כל מילה שלכם!!!!

יש גבול לכמה שבנאדם אמור להקריב מעצמולויה
לדבר איתה פעמיימ ביום זה מוגזם! אם כמה שהיא צריכה אותך גם לך יש חיים ואת לא אמורה להפסיק אותם בגללה. אם היא ככ צריכה אותך ואת כן מוכנה להמשיך את הקשר בשבילה, תנסי רק להסביר לה בעדינות להפחית את התדירות ושזה יעשה יותר טוב לשני הצדדים. ותסבירי לה גם שזה שיש לך עוד חברות זה לא פוגע בחברות שלכן..
הנה אביה כתבתי משהוא שהם לא נראה לי כתבו!!עדידושש 3>אחרונה

תקשיבי:תסבירי לה שיש לך חיים משל עצמך ושבאמת זכותך לעשות משבאלך!!

את רוצה ליהיות חברה שלה??

אם כן תגידי לה שאת רוצה ליהיות חברה שלה אבל פשוט לא כזה חברה טובה חברה אלא חברה נורמאלית ורגילה!!

את עברת דירה ואת רוצה לדבר עם עוד בנות,רוצה להכיר אותם ולא רק שההיא תיהיה חברה שלך!!

תגידי לה שתדברי איתה אבל לא כל היום יש לך חיים ומותר לך ליהיות במחשב ושאת לא צריכה כל היום לדבר איתה!!

ותסבירי לה יפה שאת חיות בשתי חיים שונים לך מותר לעשות דברים שלה אסור וזה לא נעים לך שהיא מעירה לך על זה!!

ומצד שני אם את לא רוצה ליהיות חברה שלה??

תסבירי לה שהחברות הזאת מכבידה עליך ושאת עברת דירה שלא נעים לך שאת מספרת לה מה קורה איתך-אבל בצורה יפה!!

בהצלחה רבה!!!!

באישי אם צריך!!!!

נ.ב-כתבתי לך אותו דבר ב"בנות חיל"-בגלל זה,זה מועתק!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך