בס"ד
לצערי בזמן האחרון ממש ירדה לי האמונה , אני לא יודעת מאיזה סיבות זה ,אולי מהחופש או אולי סתם ריקנות ...
אבל אני ממש מרגישה רחוקה ... :/
למישהו / י יש עצה בשבילי ?
בס"ד
לצערי בזמן האחרון ממש ירדה לי האמונה , אני לא יודעת מאיזה סיבות זה ,אולי מהחופש או אולי סתם ריקנות ...
אבל אני ממש מרגישה רחוקה ... :/
למישהו / י יש עצה בשבילי ?
התבודדות.
אין! מבטיחה לך שזה יקרב אותך לה'!! זה הדבר הכי אדיירר והכי מתוק שיש בעולם הזה!!
התחלתי לעשות התבודדות מלפני 3 חודשים ואת לומבינה מזה!! את באמת לומבינה! זה ענקק!
בהתחלה זה היה נראה לי כזה דפוק הרעיון..כאילו מה הקטע?! למה יש סידור?!?
אבל ניסיתי בכל זאת.. וגיליתי כמה אווור יש בזה!! עכשיו אני לא יכולה לוותר אף יום.. אני רק לומבינה איך חייתי בלי זה..
קיצור, ממליצה לך ממש ממש ממש!
אפילו בתור התחלה תעשי רק רבע
שעה\חצי שעה..פשוט תדברי עם ה'. בצורה הכי פשוטה. במילים שלך.
אחרי הכל (לפני הכל בעצם) - זה אבא שלך! תדברי אליו ממש כמו אל אבא...
בהצלחה נשמה!![]()

*בננית*למקרה שחשדת - אני לא נושכת
בכיף מוזמנת.. עכשיו אני עודש מעט הולכת, אבל מחר בלנ"ד אני ממש אשמח לדבר איתך!!
ד"א - אני אזכיר לך את המשפט הידוע - "ההכרה בבעייה היא חצי מהפיתרון" (אולי בניסוח אחר, אבל זה העיקרון..
)
המון הצלחה!
ובאמת לדבר עם ה' במילים שלך..לא בקטע הברסלבי ולא חייבים להתבודד בשביל זה פשוט לדבר אליו ולהגיד לא מה עובר עלייך. "פתחו לי שער בחודו של מחט ואפתח לכם שער כפתחו של א\עולם"
יש התלבטות אם זה פתחו של אולם או פתחו של עולם אבל זה לא משנה כרגע..את תעשי את הצעד הפצפון להתקרב אליו והוא יעשה צעד ענקי ויקרב אותך.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים