אשמח מאד לעזרה...שושנה!

מחפשת רעיונות לסוף הדרך ( / המירוץ למיליון / מטמון...) שווים ממש לבנות בגילאי ז' - ח'.

והן 6 בנות ככה שזה הולך להיות קבוצה אחת.

הן ממש מצפות לזה, וזה אמור להיות משו מפוצץ!!

(יש לי תקציב של 100 ש"ח)

קדימה, תשפכו רעיונות....

תודה מראשחיוך

וואי יש המוןקוקומן

רעיונות:

# להביא להם קולה ולכתוב בשחור איפה התחנה הבאה ככה שהם צריכות לגמור תקולה כדי לדעת.

#לכתוב סיסמא ושם משתמש והם צריכות להכנס לאימל ולראות מה המשימה הבאה.

#לעשות בקבוק קרח ולשים הפנים פתק עם המשימה.. 

# לתת להם דיסק עם הקלטה של המשימה הבאה והם צריכות לחפש איפה לשמוע א זה

להביא להם בהתחלה דף עם המון משימות שהם צריכות לבצע תוך כדי התחנות ולהגיע עם זה לסוף

*להצטלם עם חתול \איש עם חולצה ירוקה \ אישה עם שורש וכו' וכו'

* לצלם תמונה של כל הקבוצה ולפתח אותה

קיצור אפשר להמצים עוד הרבה וזה תלוי איפה את עושה את זה

אם את עושה במקום עם הרבה חניות אפשר להביא משימה

*להשיג שקיות של חניות מסויימות ואז הם צכות לחפש אותם

*להשיג כדור פאלפל שקית סוכר מלפפון וכו' ..

אם את עושה את זה במקום שהם לא מכירות אפשר לעשות ניווטים להביא להם מפה ושיסתדרו להגיע                   ממקום למקום

כאן יש עוד רעיונות ---http://www.tariel.co.il/?CategoryID=1680&ArticleID=564

בהצלחה!

תודה... אני לא כזאת יצירתית, ולכן אשמח לעוד....שושנה!
רעיונותבמבה 805

אני כותבת לך מה היה בסוף הדרך שעשו לנו בכיתה ט': *הראו לנו סרטון ולפי הסרטון היינו צריכות לנחש ת'מקום הבא..

*היה מפוזר ברחבת דשא מלא פתקים קטנים עם כל מיני שטויות והיינו צריכות לחפש את הפתק עם הרמז הבא,

*פיזרו לנו במזרקה מלא מטבעות של 10 אגורות והיינו צריכות את למצוא המטבע עם הרמז, (ועל הדרך נרטבים וזה.. )

*להביא להן מס' טלפון שהן צריכות להתקשר אליו כדי לקבל את הרמז הבא,

*הביאו לנו תמונה של 10 בנות מצולמות כל אחת בפוזה שלה והיינו צריכות לגייס ברחוב 10 אנשים שיצטלמו כמו בתמונה ולשלוח בווטסאפ את התמונה כדי לקבל את הרמז הבא.

*היינו צריכות לחפש ברחוב אישה מסויימת שתביא לנו את הרמז הבא (לנו עשו את זה ברחוב ענקק מפוצץ באנשים אז זה היה קשה מידי.. תעשי להן את זה ברחוב לא כזה עמוס\ברחוב שיהיה אפשרי למצוא)

*המשימה הכי יפה לדעתי - היינו צריכות ללכת למכולת מסויימת שם הביאו לנו בקבוקי מיץ והיינו צריכות למכור כוסות מיץ ולגייס סכום כסף מסוים, אח"כ עם הסכום כסף הזה לקנות מצרכים יבשים ולהביא ליד שרה כדי לקבל את הרמז הבא.. זאת הייתה משימה ממש יפה

*הביאו לנו דיסק עם הקלטה ברוסית והיינו צריכות לגייס מישו שיתרגם לנו...

*הביאו לנו את הסיפור דירה להשכיר והיינו צריכות לנדב מישהו שיקריא לנו ושנסריט אותו ולשלוח את הסרטון כדי לקבל את הרמז הבא,

*הביאו אותנו לרחוב ענק שמלא בחנויות ואמרו לנו לחפש חנות נעליים שיביאו לנו את הרמז הבא.. ושתביני זה היה רחוב עם איזה 20 חנויות נעליים מפוזרות.. שהגענו היינו צריכות ליצור סמל מנעליים (במקרה שלנו זה היה צורה של 5\1 כבוד - תגידי להן איזה צורה שבאלך )

אפשר גם לעשות סתם חידות באותיות, או תרגיל במתמטיקה כדי לגלות את המס' רחוב שצריך ללכת אליו... ואחרי זה כמובן אוכל! דורש יצירתיות אבל באמת כיפפ! ב"הצלחה!

יואו איזה מושלם הוא היה.. גיברת פלסף.
....צוקי!אחרונה

רעיונות מחברות שלי...

להכניס בלחמניה אותיות (עם סכין כזה בעדינות שהלחמניה  לא תתפורר..) ואז הן צריכות לאכול ת'לחמניה ולהוציא ת'אותיות ולחבר מזה משו....

מוזמנים לפנות המחפשים שליח לחודש ארגוןעדיןן
חיפוש סרטוןרחלי עובדיה

שלום, מחפשת סרטון שראיתי בעבר על נער שנפצע בעמוד השדרה ועבר תהליך שיקום בעיקר בעזרת הדימיון וכוח האמונה והמחשבה... לא זוכרת שם... מישהו. י זוכרים?
עניתי לך בפורום השני...תולעת ספריםםאחרונה

טקסט להכתרהלאה בובלי
למשהו יש טקסט טוב להכתרה, משהו קליל אבל עם מסר .. בערך 40 דק, ממש תודהה , ממש יעזור אם תענוו
חודש ארגוןמאמין וזורע:)
אם יש פה קומונרים/ות באישי
חברים וחברותתהיום יהיה שמח✨

יש פה מישו שעשה לאחרונה פעולה בזום ויכול לשתף אותנו??

רעיון לפעולת סיכום מטורפתתת למערך על א"י מישהו????מוקפת אור

ואו אחותי לא היית פעילה שניםם.רודף אהבה בימים
וואי תאמת ניסיתי קצת להתנתק מהפורומים אבל מה לעשות, חזרתי מוקפת אור

ואוו שכוייחח!!רודף אהבה בימיםאחרונה
פעולה שעשיתי פעם..רודף אהבה בימים
בהתחלה היה משחק שהיה קשור אז אבל פחות נראלי יהיה קשור בשבילך..
ביקשנו מכל אחת שתביא קרטון חלב, קנינו שתילים, אדמה, כל אחת גזרה את אחת הדפנון של הקרטון, הבאנו גואש והן קישטו.. בסוף כל אחת שתלה פרח באדנית הקטנה שלה והנחנו הכל בשורה בכניסה לסניף, יצא מעלףףף!! וממש מעלה תגאוות יחידה לשבט.
אחרי זה הבאנו להם פלאפל שהכנו לפני.. דיברנו, אפשר לעשות כזה כשאוכלים מעגל שכל אחת מספרת מה היה לה הכי משמעותי..
בהצלחה!
דחוף דחוף לעכשיו מחפשת קטע פרידה -חיזוק והעצמה ,יהודיה12
עדיפות לתורני אבל לא חייב
קטע על נתינה אור העצמה
קטע פרידה ממה?מוקפת אוראחרונה

אהלן, די דחוף:הממממממממ
נכנסתי להדרכה עכשיו ואני מתלבטת אם לעשות פעולת פתיחה עכשיו בסגר בזום , או לחכות לעוד שבועיים ואז לא בטוח שיתנו לעשות פעולות גם.
יש למישהו רעיון?
ואי נכנסת רק עכשיו? מוזר..רודף אהבה בימים

בכולופן מלא בהצלחה בהדרכהה!

נשמע לי קצת מוזר לעשות פעולת פתיחה בזום.. אם זה באמת רק שבועיים כבר עדיף לחכות.. אבל לא בטוח שזה יהיה שבועים (יותר נכון כמעט בטוח שיהיה יותר) אז עדיף לא למרוח את זה לשנים..

יש לי חברות שעשו פתיחה בזום והלך להן טוב..

תעשי כזה זום הכירות וכשנחזור לסניפים בעייזר ה' תעשי פעולת פתיחה מושקעת יותר.

בהצלוחה!!

כן..הייתה לי בעיה כלשהי אז נכנסתי עכשיו חח😅הממממממממאחרונה
תודה!

וואלה..טוב נראלי אז אעשה גם
תודה רבה!

אולי יעניין אותך