כתוב במתכון שזה קערה אחת, ולפני כן כתוב לטרוף את הביצים עם הסוכר זה אומר את החלבונים והחלמונים יחד והסוכר להקציף?
ככה זה משתמע אבל אני מפחדת לנסות יש למשהו מושג?
הכל בקערה אחת זה כל העניין לערבב ולתנור. אלו עוגות קסם כי לוקח להם 5 דקות להיכנס לתנור ותוך 45 דקות הן על השיש לפעמים לא צריך עוגות מסובכות, הרבה כלים מיקסר, אני כבר רואה את ערימת הכלים שגובהת בכיור אז עוגה בחושה פשוטה זה הכי בשבילי.
עוגת קוקוס בנגיעות שוקולד
תבנית 24
מצרכים:
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
שמנת מתוקה 38% / ריץ להקצפה לפרווה
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קוקוס
כוס וחצי קמח
כפית וחצי א. אפיה
כף גדושה שוקולד השחר / נוטלה
אופן ההכנה:
1. לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר מצרכים (חוץ מהשוקולד) לפי הסדר שרשום. להוציא כחצי כוס מהלילה ולערבב עם השוקולד.
2. להעביר את הבלילה הלבנה לתבנית משומנת, מעל לצקת את בלילה הכהה, לערבב מעט בשביל ליצור צורות.
3. חום בינוני 180 מעלות כ 50 דקות או עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא נקי.
)
)

