חשבתם פעם שאולי כל המלחמות, כל הרצח שקורה בעמים האחרים זו מלחמת גוג ומגוג?
סתם תהיה
חשבתם פעם שאולי כל המלחמות, כל הרצח שקורה בעמים האחרים זו מלחמת גוג ומגוג?
סתם תהיה
לפי הנבואה של גוג המגוג אמור להיות בארץ בלגן ומלחמה לא נורמלית... לא שאני רוצה שזה יקרה ח"ו, רק מציינת עובדה...
על המלחמה הזאת..
לפני כמה שנים (שנתיים\שלוש) פתחנו עלזה דיון בכיתה וזה מלחיץ לחשוב על כל המלחמות האלה, אבל ת'אמת אני לא מסתכלת על מה קורה בעולם ככה..אני חושבת שהם סתם מטומטמים
ואם הם ימשיכו ככה בכלל לא נצטרך את המלחמה הזאת!...
הם פשוט הורגים את עצמם כמעט ובלי התערבות שלנו..
למרות שבזמן האחרון דברים הופכים לחריפים הרבה יותר(ולא, אני לא מתכוונת לתבלינים
)
כל התאונות דרכים שיש בזמן האחרון? הטילים שמגיעים כבר גם לאילת?
כל מיקרי המוות והפגע?
הפוליו? אתם לא חושבים שזה גם סוג של מלחמה?
נק' למחשבה..
הגיע זמן הגאולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאלה שאומרים שגוג המגוג היה השואה..
שהיה לנו את הדיון הזה, אז המורה אמרה אם אני לא טועה, הרב מורדכי אליהו זצוק"ל אמר שהשואה הייתה גוג המגוג ומי שלא מאמין לזה יהיה בתוך המלחמה הזאת..
אני יודעת שאולי זה לא מובן (לפחות לי
) אבל זה מה שאני זוכרת וכמעט בטוחה בזה...
גוג ומגוג...
אז הרב שמואל (אליהו) ענה לו שמלחמת גוג ומגוג זה מעין משהו מאוד גדול ובגלל שלא בטוח שאנחנו יכולם להכיל את זה, זה התנפץ להמון דברים קטנים שקוראים כל הזמן לעם ישראל, המון המון צרות שעמ"י כל הזמן סובל מהם, ואנחנו מאמינים שבסופם תבוא הגאולה בעז"ה ...(עד כאן דברי הרב שמואל פחות או יותר, לא להסתמך לגמרי יתכן ששניתי קצת כי זה היה לפני הרבה זמן, אבל זה העיקרון)
השאלה מתי כל הצרות יגמרו ותבוא הגאולה????
וזה לדעתי תלוי בנו ורק בנו, אנחנו צריכים להביא את הגאולה, היא לא תבוא לבד (לפחות לפי סברת רבותי)....
להפסיק ליראות טלוויזיה ולשבת כל היום מול סידור\תהילים\ספר לימוד וכו'...
להתנתק מעולם הווירטואלי?
תמיד חשבתי לעצמי איך זה יהיה בזמן בית המקדש בעזרת ה'?
נפסיק ליהיות על המחשב?
לא ניראה תוכניות טלוויזיה של נוער\ריאליטי כמו מסטר שף וכו'(לא כל הזבל כמו האח הגדול וכו')
לא נלמד מתמטיקה ואנגלית כי זה לא שייך?
איך יהיה?
אם פעם השאלה שהעסיקה אותי יותר מכול הייתה זה שזה ברור שה' ברא אותנו אבל מי ברא את ה'?
עכשיו השאלה היא מה יהיה בתקופת בית המקדש?
קשה להגיד את זה (או יותר נכון לכתוב) אבל אם בית המקדש זה אומר כל הדברים שכתבתי למעלה אז אני לא יודעת אם אני רוצה את זה כאן ומיד..
כאילו, זה ברור שהחינוך שקיבלתי וכל מה שאני לומדת רוצה את זה וגם אני אבל זה הגיוני שיש בי ניגודים? שמיצד אחד אני רוצה ומצד שני אני לא רוצה?
סורי אם זה היה ניצול...
יש את הקץ.שאז תבוא הגאולה..אבל התפקיד שלנו היא להחיש אותה!!ולגרום לה לבוא יותר מהר.....
עסוקים בעצמם ולא יעשו לנו דברים רעים!! איזה טוב ה'!!
(לפי הרב ניר בן ארצי)
אם אני לא טועה זה שמי שמאמין שגוג ומגוג כבר היה- לא יהיה לו גוג ומגוג
ומי שמאמין שעוד לא היה- יהיה במלחמת גוג ומגוג
דגאולה.
[גוג ומגוג היתה בשואה לדעת מרן הרב אליהו זצ"ל]
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים