חשבתם פעם שאולי כל המלחמות, כל הרצח שקורה בעמים האחרים זו מלחמת גוג ומגוג?
סתם תהיה
חשבתם פעם שאולי כל המלחמות, כל הרצח שקורה בעמים האחרים זו מלחמת גוג ומגוג?
סתם תהיה
לפי הנבואה של גוג המגוג אמור להיות בארץ בלגן ומלחמה לא נורמלית... לא שאני רוצה שזה יקרה ח"ו, רק מציינת עובדה...
על המלחמה הזאת..
לפני כמה שנים (שנתיים\שלוש) פתחנו עלזה דיון בכיתה וזה מלחיץ לחשוב על כל המלחמות האלה, אבל ת'אמת אני לא מסתכלת על מה קורה בעולם ככה..אני חושבת שהם סתם מטומטמים
ואם הם ימשיכו ככה בכלל לא נצטרך את המלחמה הזאת!...
הם פשוט הורגים את עצמם כמעט ובלי התערבות שלנו..
למרות שבזמן האחרון דברים הופכים לחריפים הרבה יותר(ולא, אני לא מתכוונת לתבלינים
)
כל התאונות דרכים שיש בזמן האחרון? הטילים שמגיעים כבר גם לאילת?
כל מיקרי המוות והפגע?
הפוליו? אתם לא חושבים שזה גם סוג של מלחמה?
נק' למחשבה..
הגיע זמן הגאולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כאלה שאומרים שגוג המגוג היה השואה..
שהיה לנו את הדיון הזה, אז המורה אמרה אם אני לא טועה, הרב מורדכי אליהו זצוק"ל אמר שהשואה הייתה גוג המגוג ומי שלא מאמין לזה יהיה בתוך המלחמה הזאת..
אני יודעת שאולי זה לא מובן (לפחות לי
) אבל זה מה שאני זוכרת וכמעט בטוחה בזה...
גוג ומגוג...
אז הרב שמואל (אליהו) ענה לו שמלחמת גוג ומגוג זה מעין משהו מאוד גדול ובגלל שלא בטוח שאנחנו יכולם להכיל את זה, זה התנפץ להמון דברים קטנים שקוראים כל הזמן לעם ישראל, המון המון צרות שעמ"י כל הזמן סובל מהם, ואנחנו מאמינים שבסופם תבוא הגאולה בעז"ה ...(עד כאן דברי הרב שמואל פחות או יותר, לא להסתמך לגמרי יתכן ששניתי קצת כי זה היה לפני הרבה זמן, אבל זה העיקרון)
השאלה מתי כל הצרות יגמרו ותבוא הגאולה????
וזה לדעתי תלוי בנו ורק בנו, אנחנו צריכים להביא את הגאולה, היא לא תבוא לבד (לפחות לפי סברת רבותי)....
להפסיק ליראות טלוויזיה ולשבת כל היום מול סידור\תהילים\ספר לימוד וכו'...
להתנתק מעולם הווירטואלי?
תמיד חשבתי לעצמי איך זה יהיה בזמן בית המקדש בעזרת ה'?
נפסיק ליהיות על המחשב?
לא ניראה תוכניות טלוויזיה של נוער\ריאליטי כמו מסטר שף וכו'(לא כל הזבל כמו האח הגדול וכו')
לא נלמד מתמטיקה ואנגלית כי זה לא שייך?
איך יהיה?
אם פעם השאלה שהעסיקה אותי יותר מכול הייתה זה שזה ברור שה' ברא אותנו אבל מי ברא את ה'?
עכשיו השאלה היא מה יהיה בתקופת בית המקדש?
קשה להגיד את זה (או יותר נכון לכתוב) אבל אם בית המקדש זה אומר כל הדברים שכתבתי למעלה אז אני לא יודעת אם אני רוצה את זה כאן ומיד..
כאילו, זה ברור שהחינוך שקיבלתי וכל מה שאני לומדת רוצה את זה וגם אני אבל זה הגיוני שיש בי ניגודים? שמיצד אחד אני רוצה ומצד שני אני לא רוצה?
סורי אם זה היה ניצול...
יש את הקץ.שאז תבוא הגאולה..אבל התפקיד שלנו היא להחיש אותה!!ולגרום לה לבוא יותר מהר.....
עסוקים בעצמם ולא יעשו לנו דברים רעים!! איזה טוב ה'!!
(לפי הרב ניר בן ארצי)
אם אני לא טועה זה שמי שמאמין שגוג ומגוג כבר היה- לא יהיה לו גוג ומגוג
ומי שמאמין שעוד לא היה- יהיה במלחמת גוג ומגוג
דגאולה.
[גוג ומגוג היתה בשואה לדעת מרן הרב אליהו זצ"ל]
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.