אני כבר כמה פעמים רוצה לשבת לכתוב לכם תגובה רצינית אבל כל פעם מחדש אני לא יודעת מה לכתוב..
אז לפני שאכתוב מגילות אני רוצה להודות לכל המברכים והמברכות, זה חימם לי את הלב!!!
תודה ענקית לכל אלו שעוקבים אחרי ההודעות שלי ושמחו בשמחתי גם בלי שהכירו אותי בחיי המציאות.
ההתרגשות שלכם וההודעות באישי ששלחתם מילאו לי את הלב בשמחה עצומה.
כידוע לרובכם אני כבר בת 28.5.. הדרך של החיפושים הייתה לא פשוטה עבורי בלשון המעטה..
המון סטיגמות, המון מצבים מכאיבים, המון הטפות מוסר כמה שאני בררנית.. המון..
אספר לכם מעט מהסיפור שלי, מקווה שהוא ייתן לכם ולו במעט קצת אור בקצה המנהרה.. ואולי אפילו נקודה למחשבה..
אתחיל מזה שאני לא מגיעה ממשפחה תורנית ולכן גם כל השלבים בחיים לא תאמו לכל הדרך הרגילה שבחורה "דוסית" תורנית ממוצעת עוברת..
למדתי בבית ספר חילוני, עשיתי צבא, חיפשתי את עצמי, למדתי במדרשה, למדתי לתואר במקום דתי..
בקיצור, איזה בייניש ירצה לצאת איתי כשזו כל ההיסטוריה שאני מביאה איתי??
תמיד זה היה קשה.. תמיד שפטו אותי לפי סטיגמות, המון הצעות שגיליתי בדיעבד נפסלו עוד בשלב ההצעה.. כי עשיתי צבא כי לא למדתי באולפנה וכו'..
הרבה פעמים הרגשתי שכאילו הקב"ה מחטיף לי סטירה על כל ניסיון התקרבות נוספת שלי אליו..
אם זה בביטול חתונה, אם זה בלהתמודד עם כל מיני הצעות מוזרות, אם זה להתמודד עם כל מיני מצבים ששינו לי הרבה מהחיים..
מכל "סטירת לחי" שכזו השתדלתי לשאוב המון כוח ולהסתכל על הצד הטוב של העניין, זה קשה זו עבודה אבל זה משתלם..
האמנתי בכל ליבי שיגיע ה"דוס" שיכבד אותי, יעריך אותי , יקבל ויאהב אותי כמו שאני.. והאמת הייתי מאוד סקפטית שזה יגיע דרך הערוץ.. אני זקנה כולם צעירים..
מה שבטוח תמיד ידעתי שאסור לי להתפשר על הבית התורני שאני חולמת עליו..
וד' יעזור לי!!
גם אם יש אנשים שנותנים לך להרגיש כמו סוג ב' כי לא באתי מחממה של "דוסים"..
גם אם אני עשיתי את הדרך הרגילה.. האמנתי שהקב"ה לא יאכזב אותי כי הוא אבא שלי והוא דואג לי, כמו בכל הדברים האחרים בחיים שלי, גם בזה!
היום לאחור שהסתכלתי על הרבה מההודעות של "פסימי ריאלי", ארוסי היקר, שאז באמת לא עוררו בי עניין, הבנתי כמה זכיתי לראות שיש גם מי שהוא הרבה מעבר למה שהוא כותב..
ושהוא לא מתנער מ"המילים היפות" שלו כשזה מגיע לחלקה הפרטית שלו..
שלא תתבלבלו..
"פסימי ריאלי" כבר לומד זו השנה ה8 בישיבה, כמו רבים וטובים גם הוא יכל לפסול אותי..
אבל ב"ה הוא ידע להסתכל מחוץ לקופסא.. לראות את מי שאני היום, לראות שלפעמים גיל הוא רק מספר..
ב"ה זכיתי בבחור נפלא!! ואנחנו הולכים בע"ה להקים בית של תורה כשארוסי היקר ימשיך ללמוד בישיבה עד כמה שנוכל..
אז לכל מי שקורא/ת וחושש/ת שדברים כאלה לא קורים, הם קורים..
ויש עוד אנשים שמסתכלים מחוץ לקופסא ורואים מי את/ה באמת!!
הקב"ה הוא אבא מצויין הוא לא שוכח אף אחד מאיתנו וכל שלב בדרך הוא שלב שאנחנו חייבים לעבור!! כל שלב מעצב את האישיות שלנו כדי להגיע הכי טובים לזיווג שלנו!
הדרך לא פשוטה, מי כמוני יודעת אבל כל רגע מתגמד לעומת האושר העצום כשמוצאים את החצי!
תאמינו בעצמכם, ותאמינו שהקב"ה איתכם לאורך כל הדרך הזו!!
תהיו כנים עם עצמכם, תחשבו מחוץ לקופסא, אל תפסלו אל שטויות.. תחפשו את הדברים המהותיים ועם זה תלכו.
אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם שתראו את הישועה שלכם כהרף עין בדיוק כמו שאני ראיתי אותה!!
שתזכו לזיווג המושלם בשבילכם!!
שתדעו לשמוח גם מהדרך!!
שוב,
תודה ענקית על האיחולים!
תודה לבורא עולם שזיכה אותי למצוא את הבחור שהכי מושלם בשבילי, הרבה מעבר למה שרק יכולתי לחלום!
בשורות טובות,
נקודה למחשבה.