"לא הכול טוב אבל הכול לטובה"Slow motion

אבל מה אם אני מרגישה שדי, נמאס לי?

שהקב"ה שונא אותי? (חו"ס)

שכל פעם כשאני מנסה ומחפשת דרכים לשפר את המצב, הכול נהרס?

שכמה שאני אל אשתדל ואנסה, זה לא יעזור, וזה לא עוזר, וכבר נמאס לי לנסות?

כשכל פעם שאני מתחילה להרגיש שטיפ-טיפה זה משתפר, מגיע משהו שהורס אותי, משהו שבכלל לא חשבתי שיכול לקרות מרוב שהמצב הקודם היה טבעי, ועכשיו הוא נהרס?

וזה אפילו לא שיש לי מישהו לדבר איתו. כי אין. אין אף אחד שיבין. 

ואני לבד מול כל העולם והסיבה היחידה שבזכותה אני לא רוצה למות היא שאין לי מושג מה יש אחרי זה וזה די מלחיץ.

וזהו. לא יהיה טוב. כל פעם מחדש הכול נהרס וזה רק נהיה גרוע יותר ויותר.

זהו. למה לי לקוות אם ממילא זה תמיד נהרס? וזה לא פעם-פעמיים-שלוש. זה יותר. הרבה יותר. אז כבר אין טעם.

והריקנות. והלבד.

זה הכי גרוע.

ואני שונאת אנשים מושלמים שיש להם חיים מושלמים. ואל תגידו לי שאין. 

ואני ממש אשמח אם לא תכתבו לי קלישאות. אני יכולה להגיד אותן לעצמי.

זה פריקה. אני בטח אערוך את זה עוד מעט.

בהצלחה גדולה נשמה מישהי בעולם!

ואל תשכחי שלא כל הולם נגדך,

אנחנו כאן בשבבילך,

אם את צכה משו באמת תפני!!

אפילו כדי סתם לפרוק,

ותזכרי שהקב"ה בחיים לא ישנא אותך,

את הבת שלו!!

'אם כל ניסיון שהקב"ה נותן לך הוא נותן לך גם כוחות להתמודד איתו'!

בהצלחה מותקנשיקה

אבל כבר נגמרו לי הכוחות.Slow motion
לא הכול לטובהmiamihit

אני יודעת שככה אנחנו אמורים להאמין אבל אתה לא יכול להגיד למשל למשפחה של חייל שכול שזה לטובה. להם זה רע. אין לי מושג מה עובר עלייך אבל אני יודעת שחצי מהחיים אמרו לי שהכול לטובה ושיש השגחה אבל אני יודעת שזה לא עוזר וזה לא מעודד. תקחי לך חופשה מנסיונות להצליח. תזרמי עם החיים ואל תצפי לשום דבר כי החיים אף פעם לא נותנים מתנות. הם נותנים כסף כדי לקנות אותם. אני הייתי חודשיים בבית מול המחשב והרגשתי הרבה יותר טוב עם עצמי מאשר איך שאני מרגישה עכשיו בבי"ס.

זה שאדם מסויים לא מבין שזה לטובה, זה לא אומר שהואהמצב חסה

צודק, ובהכרח אומר שהוא טועה.

כנסי..רותם333

אני יכולה להגיד לך,שזו לא קלישאה.זאת פשוט האמת.אין כזה דבר אנשים מושלמים,אין כזה דבר חיים מושלמים.הכל תלוי איך את מסתכלת עליהם.אם תבואי בגישה של:כלום לא הולך לי,לא אוהבים אותי,אין לי אף אחד,אז החיים שלך יראו בעינייך נוראים ובלתי נסבלים,את רק תרצי לגמור אותם.ועכשיו למשפט שרמזת שפשוט לא כדי לכתוב,אם את תעשי את ההשתדלות הקטנה שלך,לא תתאמצי ברמה שכבר תשתגעי,ותנסי להסתכל על החיים באור טוב,בשמחה,ובאמת לנסות לעשות השתדלות.החיים שלך יראו באמת 'מושלמים'.לא באמת מושלמים.אבל לפחות מאושרים!הכל תלוי איך את מסתכלת על זה.ובגלל זה,אני כל כך מתחברת למשפט:תחשוב טוב,יהיה טוב.ובמיוחד תאמין בעצמך.אם לא תאמיני בעצמך,אם תתני ליצר הרע להפיל אותך,במיוחד בזמן כזה(בחודש אלול המלחמה עם היצר הרע הכי גדולה,עובדה שתראי את הפריקה הקשה הזו שפרקת פה..)את מלאה בעצב.השתדלת ונפלת?השתדלת ולא הצלחת?נכשלת?אל תתני ליצר הרע להגיד לך שאין לך סיכוי.זאת הטעות!!ותגידי לי למי זה לא קרה אה?אפילו משה-שהיה קודש קודשים של הקודשים חטא!אפילו משה!ואני?את יודעת כמה פעמים קרה לי שנפלתי?פשוט התייאשתי.היצר הרע תפס אותי,ואני לא רוצה לדעת כמה הוא היה שמח.כי באמת נכנסתי לייאוש שלא קיים!עכשיו יצאתי מזה!ואם יצאתי מזה,גם את יכולה!ועכשיו באמת באמת,אם תסתכלי על החיים במובן הפשוט נכון הזה שלדעתי אסור לקרוא לו קלישאה,כי קלישאה זה דבר שקרי ולא נכון.זה פשוט ככה:הכל לטובה.מצטערת שאני משתמשת במשפט הזה פה,פשוט אני חייבת להגיד,כמה המשפט הזה עוזר לי.אז אני נופלת,אז אני משתדלת ולא תמיד הולך.אבל אני ממשיכה למרות הכל ולמרות שבאים דברים קטנים שעושים לי רע וגורמים לי לחשוב שאין לי סיכוי,אני ממשיכה.היצר הרע הפיל אותי עכשיו?פעם הבאה זה לא יקרה.באמת לדעתי יש לך את הכוח לשנות את החיים שלך מן הקצה אל הקצה!ומי לא הרגיש את הרגשות שתיארת כאן?לפחות בצורה הכי קטנה שלא תעלה על הדעת?כל אחד הרגיש או מרגיש שנמאס לו מהחיים.זה הכל הגישה!!!ואני מקווה שעזרתי במשהו,ולפי דעתי מה שכתבתי כאן באמת לא מתקרב לקלישאה..באמת תמשיכי!אל תתני לעצמך להיכנס לייאוש הגדול הזה..באמת תצאי מזה ומהר!!זה לא מה שאת צריכה להרגיש!את יכולה לעשות דברים שבחיים לא חשבת שתוכלי.תבטחי בה'!בהצלחה לך מתוקה!

אבל יש אנשים מושלמים.Slow motion

לא במאה אחוז, אבל באמת כאלה יפים ומוצלחים שהכול הולך להם חלק. וגם אם יש איזשהו דבר לא מאוד מושלם, בכל זאת, הרוב אצלם מושלם וזה לא מפריע להם, וגם אם זה קצת, זה כל כך שונה מהמצב שלי, כי חוץ מזה אצלם הכול מושלם, ו... אוף. כאילו... חיים יפים. בלי נסיונות קשים. הכול הולך כמו שהם רוצים וטוב להם.

אני לא כזו ואני לא יודעת להסביר איך אני יודעת, אבל אני פשוט יודעת. זה מוזר.

וזה כל כך מסתכל לחשוב שתכל'ס אני הייתי יכולה להיות הם, לא? איכשהו יצא שאני נולדתי כזו פה והם כאלה שם, אבל...

את לא הםmiamihit

ואת לא יודעת איזה דברים הם עוברים ואין אנשים מושלמים וחוץ מזה אל תהיי פרפקציוניסטית כי זה רק הורס את החיים

^^^^^^^^^'כל אחד סוחב בבטן,מישהי בעולם!

ומעט שעליהם רואים',

קובי אפללו כ"כ צדק בשורה הזאת!!

הם יכולים להיראות לך כלפי חוץ, מושלמים, עם חיים מאושרים,

אבל בתוכם אכולים ניסיונות ודאגות שאת לא יודעת עליהם..

וכעע, מכירה ת'הרגשה שהכוחות נגמרים, אבל סמכי עלי שהם תמיד

אצלך, וההרגשות האלה הם רק אשליה!!!!

בהצלחה צאדיקה, מוזמנת לאישי

כשהייתי במצב שלךא"ר יצהר

פשוט רציתי לכסח את הצורה למי שנתן לי קלישאות ומשפטים מצוחצחים ויפי נפש.

פשוט תקופה של .....

לא מצליחה להגדיר.

הייתי מלאה כעס כאב ועצבים שלא נגמרים.השלב של השבר של כל הדברים שמתמוטטים ונופלים עלי עבר לי די מהר.

אבל לא יצאתי עם תובנות גדולות לפעם הבאה. פשוט מתפללת שלא תהיה כזו כי הייתי במקום נורא ומשם פגעתי בכל מי שסביבי.

וואי צדיקה,פשוט מתפללת בשבילך שיעבור מהר ולא יחזור לעולם. אבל באמת לעולם.

מלא מלא בהצלחה.הלוואי שתמצאי את הנקודות הקטנות קטנות פיציות. את פירורי הטוב שתמיד נמצאים שם איפשהו.

נראה לי זה מה שהחזיק אותי.

יבנה המקדש השלישי !!!

אממ... |מתלבטת מה נחשב קלישאות|ענבל

בס"ד

נשמה,

ההרגשה מוכרת, מאוד לצערי..

אבל אני חושבת שאולי עכשיו, לטווח הקצר אותו אנחנו רואים, אז לא טוב לנו,רע, קשה, כואב, אבל לטווח הארוך?

עוד עשר שנים גם יהיה ככה?

עשרים שנה? שלושים?

אני מניחה שהתשובה שלך תהיה לא, אם תהיי אמיתית עם עצמך..

כל מה שאת עוברת אולי עכשיו לא נראה לך מועיל, ונראה לך גם מזיק, אבל הוא לא.

בסופו של דבר את מתבגרת מזה..

את לא יכולה להגיד לי דבר אחד שלקחת מכל זה? שהשתנית בזכותו?

שגדלת? שהחכמת? שהיה לך קצת טוב? אין אחד?

ולגבי אנשים מושלמים-

אני כן אגיד לך שאין.

כי מושלמות זה עניין של ראייה.

מה זה מושלם בשבילך?

מישהו שמצליח לו בלימודים?

ומה אם אגיד לך שיש כאלה שהם אומללים יותי מחצי האנשים בעולם?

מי שיש לו כסף?

ברגע אחד יכול להפוך לעני, זה לא להיות מושלם ולחיות חיים מושלמים.

מבחוץ הכל נראה ורוד.

תאמיני לי שהכל לא.

ואני אומרת מניסיון..

הרבה הסתכלו עלי בעבר כילדה שיש לה הכל, ב"ה יש לי משפחה, בית, אני מקבלת כל מה שאני צריכה, טוענים שאני חכמה, יש לי חברות ב"ה, טוענים שאני מקובלת יחסית..

ולכאורה הכל נראה טוב, יפה, ורוד.

אבל אני יודעת שלא..

כי יש דברים שמתחוללים בנפש, יש דברים שאף אחד לא יכול לראות מלבדי, וגם אם אנסה להסביר לעולם לא תצליחי להבי לגמרי..

אז לא מתוקה, אין חיים מושלמים, לכל אחד ההתמודדויות שלו לפי כוחותיו.

יכול להיות שאם את היית במקומי עם ההתמודדויות שלי היית חושבת על עצמך באותה צורה (עצמך= יו"ש).

בקיצור נשמה,

כרגע רע לך, כרגע כואב, אבל אני יודעת ובטוחה שבעתיד הכל ישתנה..

מקווה שעזרתי...

ב"הצלחה רבה!

מוזמנת באישי אם תרצי

כן הכל לטובה!-טומי-אחרונה

סליחה ממש אבל אני חייבת להגיד לך כמה קלשאות כי אין מה לעשות הם פשוט האמת!

מנסיון שני פעמים בחיים שלי היו לי דברים קשים שממש שברו אותי ןלאחר תקופה ארוכה ראיתי כמה טוב זה הביא לי לחיים. הרבה הרבה יותר טוב מאשר שזה לא היה קורה

ה' מכוון הכל. לא תמיד אנחנו זוכים לראות איך . אני באמת מאמינה בזה!

אין דבר יותר שלם מלב שבור ממשברים אנחנו יוצאים יותר טובים ושונים ממה שהיינו קודם. יותר בוגרים.

אני יודעת שכרגע זה בכלל לא מעודד אבל אח"כ תראי שזה נכון

תאמיני שזה רק תקופה שעוברת. 

תאמיני שיהיה לך עוד המון המון טוב בחיים!

תדברי אם מישי שאת מכירה על מה שאת מרגישה . גם אם נראה שהיא לא תבין לי זה עזר מאוד.

סליחה אם עצבנתי שיהיה לך רק טוב! אוהב

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך