אני בבעיה!!!!דילמה ענקיייית........!!!עדידושש 3>

לפני כמה זמן שכנה שלי חזרה מאמריקה והיא שנה מתחתי!!

עכשיו יש לי שכנה אחרת ששנה מעלי ולא בדיוק היינו חברות עד לפני החופש הזה שניהינו חברות ממממש טובות!!חיוך גדול

עכשיו אחרי ששכנה שלי חזרה מאמריקה והיא השתנתה{ולא לטובה}עכשיו תמיד הייתי בבית שלהם ועזרתי להםםם מלא וזה...קיצר זה היה כמו הבית השני שלי!!ולהם הבית שלי היה הבית השני שלהם!!מוציא לשון

בחופש הזה הייתי כמעט כל יום עם שכנה שלי ששנה מעלי ועכשיו אני גם כל היום איתה ושכנה שלי ששנה מתחתי חושבת שאנחנו לא אוהבות אותה כי אנחנו כל הזמן ביחד!!וכמה שאנחנו מסבירות לה זה לא עוזר!!עצובעצבני

עכשיו מה אני אמורה לעשות???מבולבלמבולבל

לחזור וליהיות עם השכנה שיותר קטנה ולהמשיך לעזור להם או ליהיות עם שכנה שלי הגדולה??מבולבל

אשמח לעצות.....

בתומ"ר!!

חיוך

אין לך זמן בשביל שתי השכנות??בחורצ'יק
תשובה...עדידושש 3>

זה פשוט כי זאתי היותר קטנה אני הייתי אצלם כל היווווווום!!!ועכשיו אני חוזרת רק יותר מאוחר הביתה והיא השתנתה ממממש לצד הלא נכון ואני לא הולכת להגיד לה את זה וזה כבר לא כל כך כיף ליהיות איתה!!

אבל אני מרגישה רעה שאני כבר לא הולכת אליהם!!!

והשניה יותר בוגרת וזה....

ולא אין לי זמן לשתיהם אני חוזרת מממש מאוחר הביתה ואז זה או הקטנה או הגדולה!!!

מבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבל

הגעתי לכאן בטעות, אך לדעתימירימי
קחי את הקטנה לשיחה. תגידי לה שאת מאד מעריכה אותה ואתן עדין חברות אך עם הגיל משתנים דברים וששתיכן גדלתן והשתנתן ואת מרגישה שיש לך יותר חיבור עם הגדולה.
ככה את לא אומרת לה ביקורת. ואל תדאגי, היא תמצא חברות, אתן לא על אי בודד. ואת תמשיכי איתה את הקשר על אש נמוכה כמו שמתאים לך.
תזמיני אותה להיות איתכםפורק

ולדעתי באמת אל תעירי לה על איך שהשתנתה רק תקרבי אותה אליכם ותתעקשי 'לשדר' לה את החיים הנכונים. אחרי הכל יש לך ייתרון ששתיכן גדולות ממנה. לדעתי גם תשתפי גם את השכנה הגדולה בבעייה.

תלוי-shira935

אם השכנה הקטנה השתנתה לרעה אז היא יודעת את זה!! היא מבינה!! וברגע שתיהי יותר עם השכנה הגדולה אז השכנה הקטנה תבין ואולי אפילו תחזור ושתנתה לטובה.......

מה זאותי שיותר קטנה נעלבה ??מיכל =>
אולי תנסי להזמין את שניהם ביחד אליך ??!!מיכל =>
כנסי..אפרת..=]

את צריכה להוכיח לה שזה לא נכון שאת לא אוהבת אותה!! תראי לה שאת באמת אוהבת אותה...

ותיהי עם שתיהם ביחד!! יעני תהיו שלישייה..

מקווה שהובנתי..

בהצלחהההה (: 

את צריכה להוכיח לה שזה לא נכון שאת לא אוהבת אותה!! תראי לה שאת באמת אוהבת אותה...

ותיהי עם שתיהם ביחד!! יעני תהיו שלישייה..

מקווה שהובנתי..

בהצלחהההה (: 

את יכולה לחלק את הזמן בין שתיהםנהנה123

לא חייבים להיות כל הזמן עם אותה אחת...

אפשר יום איתה, יום אחרי זה עם השניה ולפעמים ביחד!!

חוצמזה שאם יש לך חברה זה לא אומר שלא יכולות להיות לך עוד חברות

בהצלחהקורץקורץקורץקורץקורץקורץקורץ

תשובה לכולם.....עדידושש 3>

טוב דבר ראשון תודה לכל העונים!!!

קצת החזרתם לי תביטחון בקשר לזה!!!!!

ודבר שני כולכם כתבתם שאני יזמין אותה שניהיה 3 חברות או חצי איתה וחצי איתה!!אבל הבעיה היא שהם לא מסתדרות שתיהם!!!!ואם הקטנה אני ממממממש הייתי קרובה על לפני החופש הזה!!!אז אני לא יכולה חצי חצי!!!אוףףף!!!

וכשאני כן מנסה לחזור וליהיות חברה שלה היא אומרת:אהה עד איפה היית עד עכשיו אצל(ואז את השם)??בטון של לגלוג!!

כאילו דיייי מזה משנה איפה הייתי עכשיו אני פה!!!!

תדברי איתם...תגידי להם שאת חברה שלאפרת..=]אחרונה

שתיהם! ושאת לא עושה אפליות חס וחלילה... 

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך