אני מהאנשים שאומרים שלא צריך לרחם עליהם.אני כל כך מעריכה את הכוחות העצומים שיש להם!אבל הבנתי בזכות שיעור של רב,שאסור לרחם על אף אחד,אף אחד לא היה רוצה שיסתכלו עליו כאילו הוא איזה יצור חייזרי,מה הכוונה שלי?שלמשל על עניים,צריך לרחם.איך מרחמים?עוזרים להם,נותנים להם צדקה בכל מיני דרכים.אבל את לא תבואי לעני,ותגידי לו:איזה מסכן אתה יואו,איך נולדת ככה בלי כלום איזה באסה..את תחשבי בלב.אבל את לא תגידי לו את זה או לאנשים אחרים.כי זה באמת גורם לך להרגיש שאתה פחות מכולם,שאתה פחות שווה,אף אחד לא היה רוצה שירחמו עליו.בגלל זה אני לא מרחמת על אנשים שנולדו עם פיגור או בעיות שונות,את תבואי אל האנשים שנולדו ככה,את תדברי איתם ותחייכי אליהם ותאהבי אותם!אבל גם להם או מאחורי הגב שלהם לא תגידי:איזה מסכנים,כמה ניסיונות,איזה עצוב זה שהם ככה ולא יכולים להיות כמו כל אנשים רגילים,להיות עם חיים טובים יותר מהבעיות האלה..כי אין מה לעשות!ככה ה' ברא אותם!אף אחד לא יודע למה.אפשר לבוא ולהגיד:זה התיקון שלהם.אפשר לבוא ולהגיד:ה' רצה עוד מיוחדות יותר מיוחדת מכולם.אבל אסור לרחם!אני באמת מעריצה אותם!לא מרחמת עליהם,מעריצה אותם.מעריצה את המדהימות שבהם,את היכולות הענקיות שלהם שהם באמת מתמודדים עם כל הניסיונות המטורפים האלה שאני לא בטוחה שהייתי עוברת אותם..מקווה ששיניתי לך משהו מהמשפט השני..
ועל המתוקים-אני מצטערת,הם פשוט מתוקים!הם פשוט מתוקים יותר ממני,טובים יותר ממני,שמחים יותר ממני.מצטערת אם זה פוגע בך,אבל זה פשוט ככה!הנשמות שלהן מדהימות יותר משלי,הם טובים יותר ממני.הם הכל יותר ממני!והם פשוט מתוקים.הם פשוט נשמות מתוקות,נשמות שבחיים לא הייתי מכירה אצל אחרים.פשוט מיוחדות עצומה ומדהימה!הם באמת מתוקים.אבל לא מתוקים של החנפנות,מתוקים במלוא המשמעות.מתוקים,ממתקים לי את החיים,משמחים אותי עצם זה שהם בכלל מתקשרים איתי!בקצרה עכשיו(אל תדאגי משפטים אחרונים)יש המון נכונות וצדק במה שאת אומרת,באמת זה קצת מאכזב.אבל כל אחד חושב משהו אחר,ואסור לנו לשפוט אחרים על מה שהם אומרים.עובדה שתראי כמה גילית עכשיו אם קראת את מה שכתבתי,כמה גילית על מה שאני חושבת על חלק מהמשפטים..קיצר אל תתייחסי אל האימרות האלו יותר מדי,אולי האנשים שאומרים את זה פשוט לא מבינים את היופי שבאנשים המיוחדים האלה!