הבעיה- אם שמים יותר מדיי מילוי הוא יוצא כזה מהבצק...
ממש טעים ומומלץ, במיוחד כשזה טרי מהתנור
בס"ד
רוגעלך:
מהמטבח שלavid">: מישי מהשכונה שלנו מס' המנותavid">: כ-50
מצרכיםavid">:
לבצק: 5 כוסות קמח למילוי: 1/2 חבילת מרגרינה
4 כפות סוכר 4 כפות קקאו גדושות מאד
2 כפות שמרים יבשים 1 כוס סוכר
2 ביצים 1 כפית קינמון
קורט מלח לזיגוג: 1 סוכר וניל
כוס שמן 1/2 כוס סוכר
כוס מים פושרים - חמימים 1/2 כוס מים רותחים
אופן ההכנהavid">:
{C}1. avid">לערבב את כל חומרי הבצק ביחד וללוש הרבה הרבה!! (בהתחלה מאד דביק ואח"כ מסתדר).avid">
{C}2.
{C}avid">לשים את הבצק בקירור למשך 1/2 שעה.
{C}3. avid">לחתוך את הבצק לחצי ולרדד לריבוע.avid">
{C}4. avid">להכין חצי מכמות המילוי ולהכניס למיקרו לכ-דקה.
{C}5. avid">למרוח את המילוי על 2/3 מהבצק (לא בשוליים).avid">
{C}6. avid">לקפל 1/3 לא מרוח על החלק המרוח. ולקפל 1/3 מרוח על החלקים המקופלים.avid">
{C}7.
{C}avid">לרדד לצורה של עיגול ולחתוך להרבה משולשים.avid">
{C}8. avid">כל חלק לגלגל מבחוץ פנימה.avid">
{C}9. avid">להתפיח מעט ולאפות בתנור כ-10 דקות ב - avid;
position:relative;top:6.0pt;mso-text-raise:-6.0pt">{C}{C}
{C}{C}avid">180.avid">
{C}10. avid">לחזור על שלבים 3-9 עבור חצי הבצק השני.avid">
{C}11. avid">למרוח על הרוגעלכים את הזיגוג לאחר שהרוגעלכים והזיגוג מתקררים.avid">
avid">
{c
avid">
{c
)
)

