אנשים תקשיבו...אנונימי (פותח)

מי שמזהה אותי, לא לגלות מי אני....!

טוב... אז קודם כל.... אני בן... והייתה לי חברה לפני כמה זמן... אם יש בעיה אל תגיבו אבל בלי חפירות שחברה זה לא טוב... כבר תבינו מה זה לא משנה...

הייתה לי חברה והיינו ביחד חודש... עכשיו, אני החלטתי שאני נפרד ממנה כי אחרי הרבה התלבטויות תפסתי את עצמי וקלטתי שזה שטויות שאני א"כ אתחרט עליהם... עכשיו, סיימנו יחסית יפה... והיא אמרה שהיא גם התחזקה בגלל זה ומעכשיו היא לא מדברת עם בנים...(כל זה היה לפני שבוע) והיא מחוברת עכשיו באיי סי... ואני רוצה לדבר איתה... שלפחות נהיה ידידים אבל אני שיא המתפדח...גם כי היא אולי כועסת עלי... אני לא יודע מה לעשות... מה לעשות???

אם כבר הפסקת...AG
אם כבר הפסקת זה היה מטומטם להתחיל מחדש, גם ידידות, כי אתה בסוף תמצא ת'עצמך באותה סיטואציה כמו שבוע שעבר ...(לא תמצאו ת'גבול הדק בין ידידות לחברות------>תהיו חברים-------->תראה שזה מטומטם-------------> ותפרדו שוב...)

זה עניות דעתי הכנה שאתה יכול לחלוק עליה...
"תפסתי את עצמי וקלטתי שזה שטויות שאח"כתפוזה 1
בס"ד

אתחרט עליהם".
נו, אז מה נשתנה פתאום??
ההשקפה שלך השתנתה -לא. סתם בגלל שראית שהיא מחוברת התעורר בך שוב הרצון לדבר איתה. תדחיק אותו. תקשיב שוב לאותו טיעון שבגללו החלטת להפרד ממנה. "שלפחות נהיה ידידים"- זה בריחה. באמת.
היא אמרה שהיא מתחזקת והיא לא מדברת עם בנים, נו מעולה! למה להציב לה מכשול בהשתדלות שלה?
אני רק רוצה לדבר איתהאנונימי (פותח)
אני לא רוצה לחזור להיות חבר שלה... ונראלי שזה לא יחזור על עצמו... אבל קשה פשוט לנתק קשר עם מישו שהיית כ"כ קרוב אליו..
ומה זה ייתן לךתפוזה 1
בס"ד

שרק תדבר איתה? -באמת כלום.
מאיפה אתה יכול להבטיח לעצמך שזה לא יחזור על עצמו? דווקא מאד קל שזה יחזור על עצמו, נגררים, וקשה להפסיק.
עד שהתעלית על עצמך והפסקת את זה, לא חבל שוב?
קשה- נכון.. אבל עדיין לא מצדיק לענ"ד.
בכל אופן שיהיה ב"הצלחה..
וחוצמיזה-מיטל
חברים חודש זה באמת לא משו כזה איי איי איי

נראלי זה לא יהיה כזה קשה לנתק ת'קשר לגמרי... ובאמת- אם היא לא רוצה קשר עם בנים אז חבל...

גם זה תלוי בני כמה אתם.. בן כמה אתה?
שני דברים.סבא גפטו
אם היית איתה חודש, אין מצב שהיית "כ"כ קרוב אליה" ברמה שיש לך קשר נפשי חזק איתה. זה רק המחשבה שלך.
העניין השני הוא הסיפא של החלק הראשון: ההחלטה היא בידך. כמובן שגם עם החלטה ברורה מצידך, יש רגעי משבר. פשוט תזכיר לעצמך בכל נקודת שבירה - 'מה ייצא לי מהקשר הזה? כמה הוא תועלתי בשבילי?' ואני מאמין שהוא לא.
בקיצור נמרץ בלי קשר לבעיות הלכתיות שיכולות לנבוע מקשר רומנטי בגיל צעיר, אני בדעה שקשר כזה מגביל מאוד את התתפחות של שני הילדים. הבן והבת.

ב"הצלחה בכ"מ
ותזכור שתמיד יש אחד למעלה שיקשיב לתפילות שלך. - מניסיון.
אני לא יכול להאריך, בקצרה- זו עצת היצר. זה ברורעמישב
לכל מי שמסתכל בעין אוביקטיבית. אני יודע שזה לא כיף לשמוע את זה, אך תנסה לחשוב ישר ועם השכל לבד. ותבין למה אני אומר את זה. בהצלחה אחי!!
הפסקת הפסקת!! בעיה שלך..אנונימי (פותח)
והאמת זה רק יסתבך יותר ויותר עדיף שתשאיר את זה ככה...
מסכימה עם כולםננסי
הצעד הכי קשה הוא לנתק. אני בטוחה שעם כל הקושי, אתה (וגם היא) מרגיש שעשית את הדבר הנכון. עכשיו תנסה להתעסק בדברים אחרים כדי להסיח את הדעת.
זה מתחיל שוב..נצח לנצח!!!
בדיבור באיסי..שזה נשמע הכי "לא נורא"
אבל גם שם זה יכול לחזור מהתחלה......
והרי אתה לא שואף לזה ..(גם היא..)
אז למה שוב?
גם אם יש את הרצון הכי חזק שלך רק לומר שלום....
תזכור שזה (כמעט) בטוח.. שזה לא יגמר בזה..
ותמשיכו לדבר שוב..
אז.... עכשיו תחשוב באמת מה אתה רוצה מעצמך..
וגם אני חושבת שבזה שהקשר היפסיק גם מהצד שלה...
זה מאוד עוזר לך... פשוט לא להחיל אותו שוב..
יאללה בה"צלחות...
טוב שנפרדתם ואל תחזרו...מה זה משנה...
זה סתם מפגר ואם אתה ממש רוצה אז אתה יכול עוד כמה שנים ושימשיך לכל החיים...
הצעד הכי קשה הוא לא לנתק.פגזניקית גאה!
הצעד הכי קשה הוא הגעגועים שטורפים ת'נפש אח"כ..
מה זה בעיה שלךךך????א-ב-ג-ד
נשמה יש פה רגשותתתתתתתתת!!!!!!
למרות שגם אני מציאה לא לחזור לקשררר.....
כי בטח שוב תהיו חברים וכל זהה....
ואני מכירה אנשים שנפרדים וקובעים לחזור לקשר בשנים יותר מאוחרותתת.......
קיצורררר..... שיהיה בהצלחההה!!!!!
מציעה**א-ב-ג-ד
לא לדבר שוב..טלי'ה.
תראה.
אם החלטתם להיפרד ובמיוחד שאתה מבין שזה לא טוב וגם היא התחזקה בעקבות זה אז לא לדבר. גם לא כתור 'ידידים'.
דיבור יוצר קשר בין אנשים. גם באיי סיי. ואם תדברו ואתם מכירים אחד תשני, אין מה לעשות - זה יעמיק את הקשר בינכם ואז יש מצב שתחזרו להיות חברים. גם אם זה לא נראה כ"כ מציאותי. זה לא דבר שאפשר לחזות מראש.
ברור שזה קשה. לא לדבר. אבל אפשר להתגבר וזה גם עניין של זמן.
זה מה שאני חושבת. בהצלחה.

ואי, איזה קשה זה!!ישה"ז=]
ברור שעדיף לא "להתחיל" שוב, אפילו לא ידידות בגלל שהיה בניכם קטע, וזה יכול [ח"ו] להגרר שוב....
ואם אתה באמת מקבל עליך לא להתחיל שוב, אז המלצה: תמחק את המספר שלה.. בשביל שלא תראה מתי היא מחוברת.. ולא תחשוב על זה הרבה....

המונמון בהצלחה!!!
ויישר כח על שנפרדת ממנה והבנת כמה זה לא טוב...
..יושי=]
אל תתפדח..כאילו לך תדע אם היא כועסת או משו..
תנסה..מה כבר יכול לקרות?!
ועדיף שתדברו פעע ושם ולא כל פעם שתיראה אותה מחוברת באיסי תתחיל לחשוב אולי עשית טעות או משו..
וברור שעדיף להיות ידידים מאשר להתעלם אחד מהשני..
ולא תמיד חוזרים..
למשל לי היה חבר לפני שנה והיינו כמעט חודש ונפרדנו כי זה פשוט לא הלך..
אבל עכשיו-אנחנו ידידים ממש טובים..כאילו אם קורה משו-ואינלי כוח לדבר עם חברות על זה אני מתקשרת אליו..או אם יש איזה משו שקורה בחיים שלי אני אומרת לו-וכאילו יאללה היינו חברים ועבר..לא מדברים על מה שהיה..ומצד שני לא משנה כמה נהיה ידידים טובים-אנחנו לא נחזור להיות יחד..
זה תלוי בך-
אם אתה יודע שיאללה לא נחזור אבל אתה פשוט צריך אותה בשביל שתדע שמישו יהיה שם בשבילך וסתם ידידה-אין בעיה שתדבר איתה או תהיה ידיד שלה..
אבל אם אתה יודע שיש סיכוי קטן שתחזרו-תתחיל שיחה-אבל תנסה שהקשר שלכם יהיה היי ביי
לא לשלוח לך הודעה ברורור!!יקירהאחרונה
תעזוב אותה..עכשיו זה טוב לשתכים!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך