[שרשור זה פוצל בעקבות נצילו"שו מייעדו המקורי והודעה זאת באה בתגובה להודעה הזאת ]
תוך אמירת דברי שקר והבאת חצאי אמיתות אז מרדכי המנהל כמובן יעשה זאת! [אפילו יצא לי חרוז!]
"זה התחיל כבר בעיצומם של מערכת הבחירות כבש"ס וביהדות התורה תקפו את הבית היהודי בשלל כינויים ואלה לא נותרו חייבים והחזירו"
ש"ס תקפו את הבית היהודי בכינויים שלא מביישים את אחרוני מושבי הליצנים [לא זכורה לי אמרה בוטה של יהדות התורה כנגד הבית היהודי] אבל הבית היהודי לא החזירו כמובן שמנהלנו היקר אינו בוחל בשום אמצעי כדי להוציא את הבית היהודי לא פחות גרוע מש"ס... וראו איזה פלא! המילה "עוצמה לישראל" אינה מופיעה בסיכום שנה אז ארשה לי להוסיף אותה: מפלגת עוצמה לישראל בראשות אריה אלדד ומה שמו בן ארי לא עברה את אחוז החסימה וקיבלה רק 60,000 קולות רוב העם בישראל החליט שקיצוניים כאלה לא רוצים לראות בכנסת, אבל שיין אולי התפלק לך הדבר הזה אבל אולי תזכיר את העובדה שלא מעט מהקמפיין של עוצמה לישראל [המפלגה שלא עברה את % החסימה מהסיבות שציינתי לעיל] תקף את הבית היהודי בעוד שהאחרונים תוך מנהיגות יוצאת דופן ובלי לרדת לרמה כ"כ נמוכה כמו עוצמה לישראל [לעניות דעתי, מילת הקסם שאיתה אפשר להגיד כל דבר] לא תקפו אותם חזרה...

]