בס"ד
אהלן!!
זקוק לעצה/דעה של אנשים בקשר למה שקרה לי...בבקשה לענות ברצינות....
ב"ה אחרי שנים הקב"ה זימן לי להכיר מישהי הכי מושלמת בשבילי, הקשר נמשך והכל היה מושלם, הייתה תקשורת טובה, צחוק ורצינות, שיתוף פעולה מלא, העכרה הדדית, והמון אהבה.
אני יודע שבדרכ במצב כזה מתחתנים, רק אצלנו הייתה שנת אבל וביקשו לחכות עם סגירת החתונה, איך שלא יהיה יצאנו כשישה חודשים כמעט..(אני מקצר..) הגענו לצב שקבענו תאריך לחתונה ובדקנו אולמות...אני והיא ביחד הלכנו לראות אולם ולמחרת היא פתאום אמרה שיש לה ספקות, שהיא לא יודעת...קיצר...היא חתכה את הקשר בטענה שהרגש כבר לא כמו שהיה, היא אמרה אני מאוד מעריכה אותך כאדם אבל אין לי רגש כמו שהיה שאני מחכה לטלפונים וכו'..
ניסיתי לדבר איתה שבונים את זה מחדש וכו'...בסוף הקשר נחתך והייתי מבואס רצח...ממש באדמה...
אחרי חודשיים ניסיתי לחזור אליה, אמרתי שאשאל את הרב דוד אבוחצירא וועוד צדיקים..וכולם אמרו שלא נכון לעזוב את הקשר, שצריך לחזור ולחדש אותו וגם אני מאוד רציתי בזה, למרות כל החששות שהעליתי כולם אמרו אתה חייב לנסות..
קיצר...ניסיתי בהודעה והיא סירבה אחכ הפתעתי אותה עם זר פרחים ממש מושקע למקום שבו היא עובדת עם מכתב ובקשה שתחשוב על זה שוב...היא חשבה להגיד כן אבל בסוף שוב סירבה...
בעיקרון לא חשבתי לוותר על הניסיון לחדש את הקשר(גם בשו"ע מובא שלרצות את חברו זה עד שלוש פעמים..) אבל היא אמרה שהיא לא רוצה שאשלח לה הודעות ואני ממש מכבד ומעריך אותה(עדיין יש לי כלפיה רגשות)..
אממ...הבעיה שעד שחשבתי שאולי אניח לזה לפחות בתקופה הקרובה..ואולי אנסה בעתיד...חלמתי אתמול חלום מפחיד..שראיתי אותי עם המשפחה שלה(לא משנה הסיטואציה) והיא הסכימה לחזור ואז אני אמרתי טוב אבל אני בקשר..ואז הופיע הרב דוד אבוחצירא ואמר לי אתה חייב לנסות שוב עכשיו...אל תוותר...(אני יודע שזה נשמע הזוי...אבל שוב זה משו שכל היום אני חושב עליו)
איך להתייחס לחלום הזה? זאת פעם ראשונה מאז הקשר שחשבתי לוותר לתקופה על חזרה וזה הגיע לי והיה ממש חד כזה במסר..ועוד מצדיק כזה..
אני יודע שיש כאלו שיצחקו מזה אבל בכל זאת..יש משו בזה? מה אתם חושבים?

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם