תעשו טובה, תיכנסו, טוב?@##@?#@#חיוכים

אני יודעת שיש כאן התנדבויות וכאלו כל הזמן ובכל זאת אני צריכה חבר'ה שפיצים שרוצים להתנדב באופן קבוע כל השנה בארגון מהמם ממש שקוראים לו עזר מציון. עזר מציון הוא ארגון התומך במשפחות בהם אחד מבני המשפחה חולה. וסניף ירושלים של הארגון זקוק בדחיפות ממש למתנדבים מגילאי שמינית ומעלה
בגדול, יש 3 אפשרויות:
* מתנדבות (בנות)לחונכות שבועית קבועה לאורך השנה הנותנת מענה ותמיכה רגשית לבני משפחות החולים.
*מדריכות (בנות)במועדונית שבועית קבועה לאורך השנה - פעילות חוויתית ורגשית לבני משפחות החולים המתקיימת בסניף הארגון.
*מתנדבים או מתנדבות (בנים או בנות) למפגשים שבועיים עם חולים מבוגרים.

אז אם באלך לך שנה משמעותית של תרומה במקום שבאמת צריך אותך!
זה המקום
מוזמנים ליצור קשר ולשאול שאלות ופרטים במסר וכאן
או באימייל tamargil42@gmail.com

קפוץחיוכים
אוופ,הייתי ממש רוצה!!אבל אני קטנה..בהצלוחה!!שושנת העמקים
גמני..תמרונת
פוינג!חרותיק
תלכו אנשים!!asaf300

זה ממש חשוב.! אני לא באזור ירושלים. אז אני לא ממש יכול.

אבל אני מתנדב לא בעזר מציון ,אלא בעמותה אחרת באזור המרכז ואני רואה את מה שעזר מציון עושים וזה אדיר..

אני הרבה מתחת ל1/8.. חבל מתנחלת איפשהוא
מממממ......See the pain
ממליצה בתור חונכת בדימוס ובעז"ה בעתיד מרב.
עזר מציון *.*
אשריי כל המתנדבים!! צריכים עוד מלאאאא!!!!חיוכים
סורי, אבל זה חשוב. אז שוב פעם מקפיצה!!חיוכים
זה רק כי אני מאמינה בכםחיוכים
אשמח לעוד פרטים.....*ר*

אולי רלוונטי,

אז אשמח אם תוכלי לפרט לי קצת יותר במה מדובר...

שכוייח ותודה

אוף, רק לי אין זמן להתנדבות?מעפר אני באה

או שזה לא מספיק חשוב לי ולכן אני לא מוצאת זמן?

בשמחה,חיוכים
קצת יותר פרטיםחיוכים

. חונכות אישית לילד או ילדה מבני משפחות החולים, פעם בשבוע לבערך שעתיים פלוס מינוס, תלוי ביכולת שלך. את נפגשת עם הילד בבית שלו, ופשוט נמצאת שם בשבילו. כשיש מישהו חולה בבית הילדים הרבה פעמים נאבדים ולא מקבלים יחס ואהבה כמו שכל ילד רגיל מקבל בדר"כ. ולכן את שם בשבילם כדי להעניק להם את המקום הזה, שנותן יחס, שאוהב בלי תנאי ושנמצא שם רק בשבילו. זה נותן לילד שעתיים של שפיות שמהם הוא שואב כוח לכל השבוע.
2. מדריכה במועדונית פעם בשבוע, בין השעות 16 עד 19, יחד עם עוד חברה. יש בערך 10 ילדים ועושים יחד פעילות, בדר"כ יצירה ואח"כ ארוחת ערב. המועדונית מתקיימת במשרדי הארגון ליד ת"מ ומקבלים תקציב לכל מה שצריך. שוב פעם, כל מה שאמרתי על החונכות מהצד הרגשי של הילד שצריך אתזה כ"כ, הכל רלוונטי גם כאן. בשביל הילדים זה כמו חוג, משהו משחרר, כיף להם לבוא והם אוהבים את המדריכות.
3. אם את לא בקטע של ילדים, יש התנדבות עם חולה מבוגרת. הולכים פעם בשבוע לבערך שעתיים פלוס מינוס לבית של חולה מבוגרת. את מדברת איתה, מקשיבה לה, ונותנת לה הרגשה. שאכפת לך ממנה ושאת שם בשבילה. לפעמים היא צריכה עזרה גם קצת בקניות ובצרכים בסיסיים של תחזוק הבית. ובאמת, בשביל החולה המבוגרת הזאת, השעתיים האלו עושות לה את השבוע. (רלוונטי גם לבנים, עם חולה מבוגר בן)
זהו בערך, בכללי האנשים בארגון ממש טובים, ודואגים שיהיה לך הכי טוב איפה שאת, כל בעיה שיש אפשר להתקשר ולהתייעץ, יש תמיד למי לפנות.. והם ממש צריכים מתנדבים!!
זה מקום שאם אתה לא תהיה שם לא יהיה שם מישו אחר במקומך, ולכן העבודה שלך באמת משמעותית ומספקת בטירוף!

לגבי המבוגרים-mehapeset
1.איזה גילאים זה 'מבוגרים'?
2.זה בכל הארץ?(אני שמיניסטית מבאר שבע)
אני קשורה רק לסניף בירושלים..חיוכיםאחרונה
ויאלה חבר'ה, צריך עוד"!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך