בס"ד
צדיקה, ב"ה אני גם הרגשתי כמוך תקופה של כמה שנים, היום ב"ה אני נשואה, לצערי עדיין נאבקת לא לראות טלויזי'ה ולא להתחבר אלי'ה בשום צורה! וגם נאבקת בכל הדברים שראיתי בתקווה שבדרך כלשהי ימחקו מראשי. אהבתי טלויזי'ה, לא ראיתי דברים לא צנועים כי זה מעניין, ראיתי כי התמכרתי לסדרות, גם הן היו 'נקיות', אבל מהר מאוד המשכתי הלאה לסדרות רגילות שמלאות בתוכן פרוץ, בלשון המעטה. אגב, אפילו לא חסמו אותי. ראיתי כל מה שרציתי.
אני רק יכולה לומר לך שמה שרואים לא כ"כ מהר מוחקים מהראש. ומי שהי'ה מכור לדבר מסויים לפני שנים גם אם נגמל יאבק המון על הרצון לחזור.
אני גם רוצה לשאול אותך שאלה...
כשתזכי בקלות (בע"ה) להתחתן ותגלי שגם בעלך ראה סרטים, לצערי אצל גברים, לרב, עניין הצניעות הוא יותר בעייתי ברמות רציניות ולא אפרט. לא תחשבי על כך שהלוואי שלא הי'ה רואה את זה? לא היית רוצה שיצליח לעמוד מול היצר הזה גם אם הוא נורא חזק?
טיפ להמשך הדרך, כשנלחמים לא מצהירים על כוונות מול היצר, פשוט מתעסקים בדברים שמסיחים את הדעת.
כשאת רואה משהו ממש עצוב ולא תרצי להיות עצובה- מה תעשי?
תאמרי לעצמך 'אני לא עצובה! אני לא עצובה!'
או שפשוט תתחילי לחשוב על דברים אחרים, שלא קשורים לסיטואצי'ה. על אירוע מתקרב או כל דבר אחר...?
דניאלה .יע. רושמת לך פה דברים מדהימים! אל תתעלמי.
שתדעי שמלחמות זה דבר תמידי.
תתחילי בתודה להורים שלך שמזכים אותך לגדול בנקיות שכזו. תקראי מה שרושמים בעולם קטן מאחור על ילדים שמתחננים שלא י'הי'ה להם אינטרנט בבית. את פשוט לא מבינה עד כמה זה ממכר.
תשתפי חברה 'דוסית' ותבקשי ממנה עצה. חברות זו מתנה, במיוחד כשהן בכיוון הנכון....
ו..סליחה על אורך המכתב....
דבר אחרון וחשוב לא פחות- מה זה את לא יכולה?!
את הרי משתפת כי את מרגישה שזה לא נכון!!
זה כבר מראה לך שיש לך לפחות נקודת כח התחלתית.
אל תדאגי את השאר הקב"ה יגלה לך...
יישר כח גדול!!