והנה יגיע גם הנאום שלי!! אל תתעלמו ממנו הוא למטה...בהמשך![]()
משפט נחמד, לא?!
אבל הוא קשור גם אלינו.
לפעמים, או יותר נכון, בד"כ מתפתחים כאן ויכוחים ודיונים שונים (ולעיתים גם משונים אני חייבת להוסיף) על נושאים כאלה ואחרים.
זה מדהים לראות את הדעות השונות, את העמדות המגוונות, המפוצלות והמאוחדות. כל אחד מביע את זו שלו, ולשם כך הוא מתבטא (מנסה לפחות) במיטב השפה העברית על שנינויותיה.
,But (וזה האבל לו חיכיתם כל כך יפה...)
שימו לב שלא ניקח את הכל צעד אחד קדימה מידי, כי שנינות באיזשהו מקום היא פוגעת ומכאיבה (חדות זו חדות וכך היא תישאר- אין מה לעשות), אבל זה יכול להיות כאב של- אוי, נפל עלי ספרון של תהילים מחולק קטנטן שצוחקים עליו (על הכאב, כמובן..) וזה יכול להיות נפל לי על הראש מילון אבן שושן שלושה חלקים בכרך אחד!
מבינים? אני לא אומרת שאנחנו צריכים להפוך לחבורה של אדישים ומאופקים המפחדים להביע את דעותיהם השונות כי אז לא יהיה עניין בכל המקום הזה ונאלץ לומר לאט לאט שלום אחד לשני ונפרד כידידים. בכלל, אני לא חושבת ששנינות והומור זה דבר רע, אני חייה על הומור!.
אבל שימו לב מתי ואיפה עוברים הקווים האדומים. לא נמאס לכם שאמצע דיון או התחבטות עמדתית נאלצים לנעול כאן שירשור בגלל התבטאויות לא מכבדות???
ובהזדמנות זו, אודה לרסיסטה בעל הדעות ה...(המממ. איך נגדיר אותן? נסגור על מיוחדות??) בעל הדעות המיוחדות שבלעדיו לכל אוהבי הוויכוחים והעימותים לא היה איפה ולמה לתת דרור למוצא פיהם. אודה גם לכל שאר המתעמתים והמתנגדים השונים באשר הם, המוסיפים קצת פלפל לתבשיל האשכנזי שלפעמים מתבשל פה...
(ולא! אל תשפטו אותי על הגזענות הנ"ל). תודה!
....
אז מה אתם אומרים על זה??
טענות, מענות, הערות, הארות, תגובות, דיווחים או הקדשות למס' 05*******
לא! פשוט תגיבו פה..
המשך יום טוב וחג שמח!!!