הוא מת. היא חולה. הוא נרצח. שתיים נפצעו.
דייייייייי
מה כבר אני יכולה לעשות???
ככ הרבה רע
אני לא עומדת בזה יותר
הוא מת. היא חולה. הוא נרצח. שתיים נפצעו.
דייייייייי
מה כבר אני יכולה לעשות???
ככ הרבה רע
אני לא עומדת בזה יותר
תתפללי על כל הערבים
ואם זה הרבה מידי אז רק על נסראלה
זה לא קשור לזה שהתפללת כמובן..התפילה למענו יכולה רק להועיל לו,אך אם ה' החליט אחרת,זה משהו אחר.
וכמובן לזכור שתשובה תפילה וצדקה-מעבירים את רוע הגזירה.
את לא היחידה שזה קורה לה. מחלות, מוות, עוד שטחים שנהרסים, עוד ישוב בסכנת פינוי, אנשים נעדרים, נחטפים, נכלאים, פיגועים, טילים, מלחמות (ל"ע) אבל למרות המציאות הקשה צריך לזכור שתמיד ללמעלה יש את ה' שהוא בסופו של דבר מחליט מה יקרה, הוא אוהב אותנו ורוצה בטובתנו. אפשר להפחית את האסונות במעשים טובים. כל אחד יכול לנסות להתחזק לפחות במשהו אחד קטן... אפשר גם לארגן קב' שכל יום יגמרו את כל ספר התהילים ( לכל אחד יהיה 2-3 פרקים ביום וביחד נגמור פרק שלם..)[
קחי-
ועידוד ![]()
להוסיף אהבת חינם. זאת לא סיסמא. להקפיד יותר על הדיבור.
צריך להתחזק בזה.
יו חג'דומט, איך שקראתי את התג' שלך חשבתי על הרב חנן פורת ואז ראיתי ששינית את החתימה...
(אני קוראת עכשיו את הספר...)
באמת בן אדם גדול שיש המון מה ללמוד ממנו... שילוב של איש חזון ואיש עשייה והכל בדרך התורה... מדהים!
התפללנו עליו רבה! ממש כל העיר שלנו! תהילים תפילות כל מה שאפשר לחשב עשינו!
ו... זה לא עזר הוא נפר לפני כמעט שבוע
יום לפני הוא שלח sms לכל הקהילה שלו וכתב משהו שאצלינו נשאר בתור צוואה
"תודה על כל התפילות סחוטות דמעות ששפכתם עלי על התהילים על התפילות בראש השנה על התפילות ביום כפור...
אף דמעה לא שבה ריקם!..."
ברוך דיין האמת..
See the painזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים