ובמיחוד לא מתי שמבקשים ממך עזרה.
ב"ה זכיתי להיות חלק מהפורום המקסים הזה, ב"ה זכיתי לפגוש אנשים מדהימים ממש ממש ומודה על הרגע שנפגשתי אותם.
ב"ה האנשים כאן תמיד נתרמים לעזור,לענות,לייעץ.......
אתם מקסימים,אשרינו שאלו ילדיו של הקב"ה.
אך עם כל זה שאתם מדהימים אפחד מאיתנו לא מושלם ועל כך יש לי הערה קטנה שתוסיף אהבת חינם ותקרב את הגאולה בעז"ה .
זה נכתב בעקבות דברים לא נעימים שקראתי כאן וחרה לי ממש ובכללי קחו לחיים.
פורום נוג"ה נועד בשביל נערים ונערות מתבגרים אשר יוכלו לכתוב,לפרוק,לשאול כל העולה בדעתם(כמובן,כמובן,עם הכללים והגבולות המוסכמים.)לאחרונה ייצא לי לקרוא לא מעט תגובות מהסוג הזה:"תפסיקי לשאול שאלות כאלה.נושא לעוס,תדפדפ\י בכל העמודים בטוח שתמצאי תשובה" "יואו,איזה חפירות,הוצאתם לי את זה מכל החורים"...ועוד מיני תגובות מהסוג הזה.
בתור אחת שפתחה שירשור וציפתה לקבל תשובות מועילות ולא כנ"ל למעלה קצת יכזאבתם,ב"ה זה לא עולה על התגובות המועילות והכיפיות אבל.....
נכון הנושא של בינו ובינה\חור שני באוזן\...חפור,לעוס אבל,לדוג:בא אליך אורח ושואל אותך שאלה שמלא אנשים שאלו אותך את זה וכבר אינלך כוח לענות על השאלה הזאת.אז תגיד לו אמ...עניתי פעם למוישה על השאלה הזאת נו..גיסי-אח של אישתי.... אז בוא קח תתקשר אליו הוא כבר יענה לך.."נכון שאפחד לא היה עושה את זה???(אם אני טועה תגידו לי!)אז כנ"ל פה!וגם אם זה לא אורחים,זה נער\ה שאתם מכירים מליון שנה.ילדים שואלים פה שאלות,בד"כ זה לא שאלות טיפשיות,זה שאלות מאוד חשובות שנוגעות ללב, והם גם לפעמים במצוקה,ואין להם כוח להתחיל לדפדף בכל השנים האחרונות של הפורום ועד שהם ימצאו בדיוק תשובה למה שהם חיפשו ייקח להם שבוע.(ואני לא מגזימה.ס תם שתדעו החיפוש כאן ממש לא נוח!!)
אז..חמוד\ה,אין לך כוח לכתוב\נראה לך שהנושא הזה לעוס\אל תגיבי בכלל,הרי מה יתרום שתגיבי סתם פותח\ת השרשור תעלב\תכעס\תבין שהפורום לא משהו\.......ואם בכ"ז את רוצה להגיב אבל אינלך כוח פשוט תעתיקי את מה שכתבת עלזה לפני 5 שנים...
ובוא נעזוב את הפורומים בוא ניקח אתזה לחיי היומיום הפרטיים שלנו,כמה פעמים אנחנו חסרי סבלנות לאח הקטן שלנו?!כמה פעמים אנחנו משדרים הרגשה שפשוט מי שמדבר איתנו מתרחק?!(לאיודעת מה איתכם אני לא מושלמת ב"ה וזה קורה!)
אני יגיד ת,אמת?! בתור אחת שמכירה כמה כאלה וגם קצת אחת כזאת...לא כיפ לקבל תגובות כאלה!גם ואח"כ מפחדים לכתוב דברים אחרים שמה: יגידו עלי ,יחשבו עלי, שאלו על זה פעם ופאדיחות...........
קיצר,לא יזיק שכל אחד מאיתנו יעבוד על עצמו ויוסיף לעצמו עוד מעט סבלנות,נחת,וייתן הרגשה חמה,אוהבת,טובה...
(ולא סתם הגננת אומרת:"סבלנות לא קונים בשום חנות!"היא צודקת,זו מידה חשובה שאנו צכים לעבוד עליה.ולא יעזור כלום כי א"א לקנות אותה בשומ חנות!)
אני ממש לא באה להטיף מוסר.אני רק רוצה שיהיה במודעות של כולנו ושכולנו נזכה להיות הכי ראויים שאנחנו יכולים להיות.
ואני אשמח שמי שקרא יגיב\אכתוב "קראתי
"(לא חייב עם הסמיילי
וואו,יצא לי ארוך וקצת חפור,אז יישר כוח למי שקרא עד פה!סורי שייצא ככה....
בתקווה שרק ניצמח ונעלה מעלה מעלה,בעז"ה.
תודה רבה רבה!מקווה שהובנתי........
מחזקת את דברייך!
אשרייך צדיקה!! שימחת את ה' ית!!