זאת הבעיה איתם-נענע בחסה

שהם נראים תמימים ולא מזיקים..
"מוטי טוען כי הרוצח מעולם לא עורר חשד אצל חבריו לעבודה. "נידאל לא הצטייר בעיניי כאדם מסוכן, ההפך הוא הנכון. הוא היה עובד מסור, חרוץ ומנומס. העברית שלו היתה רהוטה והלקוחות אהבו אותו. הוא תמיד הגיע ראשון לעבודה ויצא אחרון. בכל פנייה ללקוחות תמיד שמעתי אותו אומר את המילים 'בבקשה', 'נשמה', 'תודה רבה'. הוא היה עובד מושלם ולא היה לנו שמץ של רמז על מה שמתחולל במוחו. כנראה בני משפחתו השפיעו עליו"." (מתוך כתבה בערוץ)

כן,הרי ברור שכל פלשתיני הוא רוצח צמא דם שרקאחד עם כיפה(?)

שואף לרצוח כל יהודי שהוא רואה ברחוב!

תקלטו!!!

הם אנשים בדיור כמוכם!

עם משפחות,אישה וילדים שהם צריכים לפרנס

לא רק שאנחנו כובשים אותם יוםא אחרי יום אנחנו לקחנו לו את אחיו והכנסנו אותו לכלא!

ושהוא מתקומם על כך עוד יש לנו טענות...

אם צה"ל היה פועל בשכל ומסתלק מחברון במקום לשמור על קומץ פאנטים הזווים

שום חייל לא היה צריך לקפח את חייו בגללכם! הדם של אותו חייל ושכל האחרים שמתו הוא על היידים שלכם

כל פעם שמתחילים הסכמי שלום אתם ישר קופצים ומתחילים לעורר פרובקציות!

והעיקר אתם אחר כך טוענים שאתם רוצים "שלום" (אעלק!)

פפפפחחחחחחחחחחחחחסתם אחת
לא רוצים שום שלום עם הערבים!!בין הצלילים

בס"ד

רוצים שיעופו מהארץ שלנו!

וכמה שיותר מהר- יותר טוב!

תקשיב אחי,חג'דומט

המלחמה כאן היא לא על טריטוריה.

היא על אידאלוגיה.

היא על האם יש מקום למדינה יהודית. (בעצם זה וויכוח האם היהדות היא דת או לאום,אבל לומשנה)

האמת היא,שאין לנו שום הצדקה להיות כאן,חוץ מתוקף התורה.

ואם לא נהיה במקומות כמו חברון,וננתק את הזיקה של ההצדקה שלנו להיות כאן מהמסורת,נפגין לעיניי העולם,ובעיקר לעיניי עצמנו,שאין לנו שום הצדקה להיות כאן,ואנחנו בעצם רק מדכאים את הערבים,וכובשים אותם.

אבל אם מבינים למה אנחנו כאן,אז כמו שאמר נפתלי בנט בערוץ 10 פעם "אין עם כובש בארצו."

זאת הארץ שלנו, נקודה.

מעבר לכך,גם לשלום אין פרטנר.

הערבים לא באמת רוצים מדינה או שלום,אם הם היו רוצים הם היו מקבלים מזמן. הם רוצים שלא נהיה פה,נאמר בצורה עדינה.

זאת מלחמת דת. לא מלחמת טריטוריה.

נ.ב: לפי החוק הבינ"ל יו"ש לא כובשים,הם שטחים במחלוקת,כי הם נכבשו במלחמת מגן ולא היה להם אף בעלים חוקי.

חוץ מהקטע עם אחיו, הסכמתי Resiste
כל הטענות שכתבת התפוגגו מיידית ברגע שכתבתשואף לאור
עבר עריכה על ידי שואף לאור בתאריך י"ט בתשרי תשע"ד 16:42

ברגע שכתבת ש"לקחנו לו את אחיו". מחבל מטעם ה"תנזים",כך אתה מגדיר כליאה של מחבל ? אם כך אף אחד מהם כמובן לא רוצח ופושע אם אפילו מחבל הוא "בסה"כ" מסכן שנלקח מחיק משפחתו.

תפיסת המציאות שאתה מתאר לא מתאימה למציאות בשטח,נתונים עובדתיים מראים שזהו עם מלא שנאה ועויינות מסוכנת כלפי ישראל,כזאת שהתבטאה פעמים רבות בפיגועים למיניהם וירי אין ספור טילים על ישראל,דברים שאליהם לא התייחסת כלל בהודעתך ! אלא בחרת להציג איזה שהיא סמפטיה כביכול על "טרגדיה" משפחתית של מחבל וטיעונים לא נכונים כלפי המסכנות של הצד השני,למה ?.

כל הדברים האלו נעשים תוך תמיכה מקיפה של העם שלהם,וריקודי צהלות ושמחה לרקע רצח של יהודים ולכן אלו בהחלט אנשים צמאי דם באופן כללי,וזאת מבחינה עובדתית.

התמיכה בטרור די הבהירה שמדובר בטרול. אל תתאמץ Resiste

טרול דביל שלא שווה התייחסות.ט!הר
מה זה אומר טרול?מתנחלת איפשהוא
לא קראת הארי פוטר?!די"מ
ןמצקצקתן לא קראתי....ראיתי!המתיקות שבשכחה
מתי היה בכלל טרול בהאי פוטר?
בראשון!!סתם אחת

כשהם מעליבים את הרמיוני ואז היא בורחת לשירותים ופרופסור קווירל מכניס לשם טרול!! 

ואז הם נלחמים בו והארי תוקע לו את השרביט שלו בתוך האף והוא יוצא עם מלא נזלת!! איזה בורות..

איכס,..אני חושבת שהדחקתי את הקטע הזה. המתיקות שבשכחה
או שבגלל שראיתי את האחרון ראשון ואז המשכתי בקצב הפוך...עזבו, אני לא משהו בהארי פוטר.
בסרט הראשון...בין הצלילים

בס"ד

הארי ורון נלחמים בו כדי להציל את הרמיוני, בעקבות זה הם הופכים להיות חברים טובים...

אוי לא! הארי פוטר פאן גירלס Resiste
Just freaking google itResiste

טרול ("טרוליזם") הוא מונח בסלנג האינטרנט המתאר גולש אשר מפיק הנאה מפעולות שלהוב (Flaming), והתחזות לגולשים אחרים ברשת. לעתים חלק מעיסוקם של הטרולים הוא ב"ספאמריות", שליחת הודעות שמפרסמות אתרים שונים.

רואים, לפי הדעות שלו תודהמתנחלת איפשהוא
פחחח..לגמרי..דוסית גאה!

חי בסרט...

אוי נו, היית חייבת לדחוף את הנושא של השואה?Resiste

לא, יהודים לא עזרו לנאצים בשמחה. כפו עליהם.

אמנם חלק לקחו את זה צעד קדימה וניצלו זאת, אבל את לא היית שם. את לא בנעליים שלהם, ומכאן את לא יכולה לשפוט אותם כקבוצה "בוגדת".

ממליץ לך בחום למחוק את השורה השנייה, כי ההשוואה היא הזויה ובכלל הנושא הוא הרבה יותר מורכב ממה שאת חושבת.

במידה ודיברת על השמאל, את מדברת מבורות גם כאן.

אגב, בת"ז לא כתוב בכלל יהודי.

מה שתקלידאש קודש.

בגידה היא בגידה לא משנה מה הסיבה

אדם שמוסר את אחיו להריגה הוא בוגד ורוצח

בתורה זה אחת מהעבירות שעליהם כתוב ייהרג ובל יעבור

ומי שעזר לנאצים הוא חלאה בדיוק כמוהם

והשמאל הקיצוני הם בוגדים

הם מוסרים את חיילי צה"ל ומלשינים עליהם ומסכנים את חייהם ועוזרים לאוייב

אז כך את המוסר המעוות שלך ותלך איתו לעזאזל שמאלני דפקט.

סוף סוף בנאדם שמדבר כמו שצריך..סתם אחת

זה היה אמור להיות שנינות ה-'מה שתקליד'?? ותכנס-המתיקות שבשכחה

שני דברים-

הראשון- אל תכניס לעולם, אבל לעולם  את עניין השואה בלי קשר ובלי ידע אמיתי...ברור????

פשוט אל תעשה את זה ואני מוכנה להתעמת מולך בעניין הזה

השני- אני לא מגינה על 'אחד עם כיפה' ובטח ובטח שאני לא חושבת שמה שהוא רשם אמיתי ונכון... אני מתנגדת לזה בדיוק כמוך ואולי אפילו יותר.

But- יש דרך ויש צורה לדברים ולא בא לי להחריף כרגע בדברים נגדך, אני אסתפק בזה שצורת הדיבור שלך ממש לא מכבדת ולא צריכה להאמר- לאף אחד!

והבור נהיה יותר עמוק...Resiste

לא, לא הכל שחור לבן. עובדה שקסטנר שנים היה "בוגד לא בוגד" והיום טוהר שמו.

עדיין נוכל להתווכח, אבל אי אפשר לומר שהוא בוגד.

זו לא עזרה לנאצים, תגידי את בכיתה ז'? תלמדי את הנושא, ואז אולי נדבר.

כמה שטויות את אומרת, לא מדובר באיזה שמאלני אלא במציאות שונה לגמרי.

במציאות לא אנושית, קשה להשאר אנושי. יצר ההישרדות גובר.

(אני לא מצדיק ולא תומך, רק אומר שהתמונה הרבה יותר גדולה)

כן, הבעיה היא שכל אחד הוא שמאל קיצוני בעינייך. כנראה.

כל מילה היא לא פחות מבגידה.

גברת נאמנה שכמותך, מי בדיוק מוסר את חיילי צה"ל? איזה שמאל בדיוק מוסר אותם?

ואני די בטוח שאת בעצמך לא תתגייסי. העיקר תטיפי לכל עבר.

אם יש על מה להלשין, כנראה שהחיילים עשו משהו לא בסדר. ואותו יש לגנות. או שלא? פשיסטית את גם?

וקח*... ואין צורך להיות כה אמוציונלית, עם כמה שזה מחמיא לי.

היו יהודים שכדי לענות אותם הכריחו אותםבין הצלילים

בס"ד

לעשות כל מיני דברים... גם הם בוגדים נכון???

להכניס את החבר שלך למשרפת אש ולהוציא אחר כך את האפר זה הכי כיף בעולם!!!!!

נו באמת!!!

וחוצמזה, אם יש לך אוכל שיספיק לקיום רק לאדם אחד ויש איתך עוד בנאדם אתה לא חייב לתת לו את האוכל! (זו סתם דוגמא)

אני לא אומרת שמותר להלשין על יהודים לנאצים או לחטוף למישו את האוכל מהיד. אבל אל תדבר על השואה בלי להבין יותר מידי!!

נראה אותך מסתדר שבוע אחד בכפור ובשלג בלי אוכל\מים!

בוגדים זה לא אנשים שהבתלבל להם משו במוח..תן חיוך....=)

בוגדים זה מי שעוזר לאויב, למה במקום לנסות להראות את האמת אתה מאחל איחולים מאוד מאוד "מלבבים"??

וכן, גם אם אתה לא מסוגל לפתוח את הראש שלך ולקבל שיהודי הוא יהודי-אין לך רשות לקלל.

חבל שמסתכלים רק על חלק מהתורה.. כתוב גם "ואהבת לרעך כמוך", ורעך זה כל אדם מישראל. גם אם אתה לא חושב ככה!

מי שמדבר על להסתכל על חלק מהתורהאש קודש.

תפסיקו לסלף את התורה- ואהבת לרעך-שעושה מעשה רעך, לא בוגד!

על רשעים כאלה דוד המלך כותב משנאיך ה' אשנא תכלית שנאה שנאתים. מזה נוח לכם להתעלם

הרב דוב ליאור צודק שהוא קורא לכם ממלוכים אתם מעוותים את התורה ומשתמשים בה לדעות המעוותות שלכם!

מה שאמרת זה הרבה דברים אבל-המתיקות שבשכחה

זה ממש רחוק מלהיות אש קודש

שים לב שלא תאבד את זה...

ותשובה עניינית למה שכתבתי יש?אש קודש.

או שרק להיות יפי נפש אתם יודעים וכשמעמידים לכם עובדות אתם מתחילים עם דמגוגיה?

ודאי! תכנס ותזכה גם לקרוא אותההמתיקות שבשכחה
עבר עריכה על ידי -עדי בתאריך י"ט בתשרי תשע"ד 20:25
קודם כל ואהבת לרעך- הגדרת מרן החפץ חיים: "ואהבת לרעך כמוך", כשם שאוהב אתה את עצמך למרות כל מגרעותיך ומעשיך, ומי כמוך מודע לחסרונותיך, כך תאהב את חברך למרות כל מגרעותיו וחסרונותיו.
גם אחרי נפילות וטעויות יש לאהוב את השני ולכבד אותו!
ומפרש היד רמה על סנהדרין, דף נב:" ד"ה ומקשינן, דכל היכא דכתיב רעך משמע ישראל ואפילו רשע שנתחייב מיתה אתה חייב לחזר אחר זכותו לברור לו מיתה יפה, ויש לפרש ואהבת לרעך לשון רעים שבך שנתחייבו מיתה ברור להם מיתה יפה". היוצא מדבריו שמצות "ואהבת" חלה אפילו על רשעים- אני צריכה להסביר את דבריו או ששכל יש??
לגבי משנאיך ה' אשנא גם לי יש פסוקים משלי-"לא תשנא את אחיך בלבבך" מכיר? ובכלל מי אתה שתגדיר מי הוא אויב ה' ששמסיט אנשים כנגד ה' שכלפיו נאמר "משנאיך ה'...".
אז הוא אמר שטויות, נכון, הדעות שלו שונות בתכלית מאלו שלנו- so what? זה אומר שצריך לשנוא אותו, לקלל אותו ולאחל לו את האיחולים הללו???
ובימנו אומרים שאם יראה אדם בחבירו חטא הוא צריך לפשפש במעשיו שלו ואז ימצא כמה מכשולים ופקפוקים משל עצמו ומתוך כך גם יבין שאסור לשנוא איש כזה שחוטא, כי כמו שלו יש את הטעויות שלו גם לנו יש את שלנו וטעויות או דעות שונות לא אמורים להוביל לשנאת אחים...
מספיק טוב?? אשמח לשמוע מה אתה אומר על זה
הרב ליאור כותב (ארכיון אתר ישיבה שם שם)א"י זה קשה

שהאהבה שלנו לרשעים היא רק למסכנים שנעבך לא זכו לקיים רצון ה' אבל אלה שחוטאים ביד רמה ומנאצי ה' לא עליהם מדובר (אני מביאא את זה ממה שהוא אמר שאין בעיה לשנוא כאלה שביצעו את הגירוש (הוא לא דבר על המבצעים בפועל אלה על המתכננים מפקדים פוליטיקאים וכו') וכן כתב על מה שאומר רב יונתן אייבשיץ שברפאנו לכון על פושעי ישראל שלא ימותו ויפילו עוונותים עלינו והוא אומר שזה ודאי רק בכאלה מסכנים שלא זכו אבל לא בשונאי ה' ותורתוממש לא נוגע והנה המקור " ר' יונתן אייבשיץ כותב

שבברכת 'רפאנו' צריך להתפלל גם על

הרשעים מעם ישראל שיחזרו בתשובה, מפני

שאם ימותו בעוונם, יטו את כף החובה של

כלל ישראל. יש להדגיש שלא מדובר על

הפושעים והמלשינים שנלחמים נגד עם

ישראל, אלא על סתם עבריינים שאינם

מקיימים תורה ומצוות ויש לאפשר גם להם

לחזור בתשובה.

אז לא בטוח שמה שאת כותבת נכון מה גם שבכל מקום של אהבת האח וכו' נזכר לשון רעך או אחיך ובמקורות של אהבה לרע( עם פתח) זה לשונאך ולא לשונא ה'.

כך נראה לענ"ד

. ר' יונתן אייבשיץ כותב
שבברכת 'רפאנו' צריך להתפלל גם על
הרשעים מעם ישראל שיחזרו בתשובה, מפני
שאם ימותו בעוונם, יטו את כף החובה של
כלל ישראל. יש להדגיש שלא מדובר על
הפושעים והמלשינים שנלחמים נגד עם
ישראל, אלא על סתם עבריינים שאינם
מקיימים תורה ומצוות ויש לאפשר גם להם
לחזור בתשובה. 
אגב ליהודי משומד ברמת העיקרון יש דין ש...א"י זה קשה

מותר לדבר עליו לשון הרע לבזות אותו וכו' אבל זה רק אחרי תוכחה ובימינו קשה לומר שיש מי שיודע להוכיח

וקשה לומר שיודעים מי משומד.ענבלאחרונה

בס"ד

רק אני יודעת שמשומד זה מישהו שהמיר את דתו?

מה זה קשור לעניין?

אני האחרונה שתקרא לה ממלכתית, אבל לא על זה נדבר..תן חיוך....=)

שוב, מה ההגדרה שלך לבוגד?

יש יהודים שצריכים לחזור בתשובה (כל יהודי צריך לחזולולית10

ר בתשובה) ואנחנו צריכים להתפלל שיהודים ששונאים יהודים יחזרו בתשובה ולא להגיד עליהם ימ"ש וזכרם ח"ו!!!

כי הם יהודים!

כן! גם להם יש נשמה יהודית קדושה וגבוהה!! גם אם לא 'נראה לנו'...

אסור להגיד על יהודי ימ"ש וזכרו!!!!!!!

בושה! פשוט בושה שזה מה שיהודי אומר על יהודי!

צריך לאהוב כל יהודי!

כן בתוך ליבי אני אוהבת גם יהודים כאלה! ומרחמת עליהם! אני מתעוות את מה שהם חושבים אבל אני יודעת שהם פשוט מחפשים את האמת בחיים... ועוד לא מצאו...! ואני לא ישנא אותם אלא את הדעות שלהם...!

זה קשה לעשות את ההפרדה הזאת.. אבל חובה!!! ואם לא מצליחים לפחות לא לקלל!!!

אתה צודק שיש יהודים רח"ל שמזיקים לנו יותר מאויבים... אבל צריך להתפלל שיחזרו בתשובה ולא שימותו ח"ו...!

זה פשוט נורא נורא צרם לי... סליחה על האורך...

מסכימה איתך לגמרי!!!בין הצלילים

בס"ד

זה לא סתם שאומרים יתמו חטאים ולא חוטאים...

מתפללים שהחטאים ימותו לא החוטאים עצמם. שהמעשים הרעים יעלמו.

עוד פעםהויכוח הזה???י"ל

הרב כהנא אמר ימ"ש על יוסי שריד

דוד המלך אומר בתהילים ימ"ש על הרשעים

אתה רואה את זה ככה, אני רואה את זה ככה:תן חיוך....=)

אתה-ערבי תמים ומסכן שעבד במסעדה..

אני-רוצח שעבד במסעדה..

אתה חושב שכל הערבים האלו הם באמת תתמימים וטובים..
אז בוא ותנסה לראות עוד צד-אפילו אלו שנראים מאוד נחמדים וטובים, ומשרתים אותנו בכל מיני מקומות-הם ר ו צ ח  י ם !

וכל אדם אחראי לעצמו. אז מה שאח שלו בכלא (לא חשוב שזה מוצדק..)? הוא אחראי על עצמו. ואם הוא רצח-הוא עבר על החוק (בעניים שטחיות..). ויותר מזה-הוא רצח יהודי. אמן שיחנק, ישרף וימות בכל דרך סבל אחרת!
(נעזוב את זה שאם אח שלך היה חבר טוב שלו, אולי היית מרגיש את הצער קצת יותר..)
ועניין אחרון-כדאי שתגן על יהודים חפים מפע שמגנים עליך, מאשר להגן על ערבי "חף מפשע"  שמגן על אח שלו ובדרך פוגע ביהודי, בך ובכל העם!
כמה נק' למחשבה.. שנזכה להתעורר!

אני רוצה להבין-לפני 67 היה שלום?צוללן
אתה יודע שאש"ף (=פתח=הרשות הפלסטינית) נוסד ב1964?

במלון בהר הזיתים, אגב.
הטענה שלך מוזרה למדיצוללן
אם הערבים הם כאלה סבבה אז מה הבעיה שחיילים יהיו בחברון?

למה בכלל צריך שהחיילים ישמרו?
אם אתה כל כך אוהב אותם אתה מוזמן לביקורי"ל

בכפר ליד הישוב שלי כל יום ב4 יש מפגש בינינו לבינם משני צידי הגדר אתה מוזמן להצטרף אליהם כדי למנוע את הכיבוש

נ.ב.אני יורש את הפלאפון שלך למה שלי הרוס

אולי תעתיק גם את מה שהיה לפני כן???בין הצלילים

בס"ד

סתם הוצאת את הבנאדם לא טוב...

הבהרה קטנה-נענע בחסה

לא התכוונתי להוציא את המעסיק לא טוב.
התכוונתי להראות את הצד שהערבים נראים כ"כ תמימים ולא מסוכנים..זאב בעור כבש...

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך