&^%$#@#שמחתורה נוג"ה בבית שמש&^%$#@$&התנדבות נוג"ה!

|שוק|. זה עבר. אעאעאעאעהמום

תקשיבו,

אתם שפיצייייייייים!^

הייתם מדהימים!

זרמתם, עזרתם, רצתם, פעלתם בלי סוף, והכל בכזאת שמחה מדהימה. הדהים אותי איך כל אחד הגדיל ראש ועזר במה שרק צריך.מלך

הרמתם את הצ'כונה, ריגשתם אנשים, הכנסתם אווירת חג שלא הייתה שם אם לא הייתם.

גם איפה שלא רקדנו. |בת| לראות את האור של הנשים בעיניים- זה מדהים.

כל אחד פה עשה דבר וטורף ו-שאפו ענק! מעריצה אותכם.מרחף

עד כאן חפירותי- מכאן, השרשור שלנו ה-מקום לבדיחו"פ. תהנו, תקשקשו, מוזמנים לצחוק, לשתף, לספר, לרגש, וכו'..

הערות והארות- נפתח בע"ה מסר קבוצתי למתנדבים השפיצים, בו נשמח שתשתפו אותנו ב"שפר- שמר" טכניי.מחשב

הלוואי שהשמחה ששמחתם כאן תלווה אתכם כל השנה בע"ה. "אתם תשמחו את שלי, ואני אשמח אתכם.."דוס

אשרייכם.

ישר כוח לכם!!! |מבריזן|מרדכי
אממ..רק אלוקים

אני עייף, אז אני יסכם את זה במשפט אחד:

"איפה זה ביה"ס לווין?" "סע ישר, ספור עשר כיכרות. בכיכר העשירית תעשה סיבוב מלא בשביל למנוע עיין הרע, ואח"כ תפנה ימינה ותספור עוד 4 כיכרות לא כולל"

עיר שעיצבנה אותיי עצבני

אבל סה"כ היה כיף.

מחר אני ירשום קצת יותר (תתכוננות..)

|עייף|

|ישן|

|חורפ|

חחחחח באמת הכל כיכרות...דב גריזלי
ב''ה היה מטורף ממש נהנתי ב''הנחמה בין החוחים =]
האמת שכרגע אין לי ראש לפירוט אז בע''ה בלי נדר אפרט בהזדמנות הקרובה.
היה מקסים!!סתם אחת
עבר עריכה על ידי סתם אחת בתאריך כ"ג בתשרי תשע"ד 02:06

אוי, כמה הלכנו בחג הזה.. הרגליים שלי כואבות... "יש פה מישהי עם רגליים?"

יש לי חברה שקוראים לה רבקה והיא לימדה אותי קצת לדבר אמהרית...

והיא אמרה לי שיהיה לי חתן צדיק, עם פיאות חתיכות, וחתיך, ונסיך, שזוכה בהמון כסף, עם לב של דבש!! יאאאאאאא |מתרגשת|

אההה ואז הוא גם בא לבקר אותנו בדירה במוצאי חג! אעע איזה חתיך! אפילו צילמנו אותו 

היה ב"ה ממש כיף ומספק!

ישר כוח לכל המארגנים השפיצים!! אין דברים כמוכם... 

אה ו.. מצטערת אם הייתי קצת נאחסית חלק מהזמן..

אהה ו..סתם אחת

אני, אני, אני, אני חיתול מסריח מאוד אני ביני לנדאו אני קישוא!!!!! [איך זה לא הצחיק אותן?? מבולבל]

חח והבנות שרבקה אמרה להן שאתו מלכות היהלומים, שתדעו לכם שהיא אמרה לי אחרי זה, שאתן סתם מלכות יהלומים,

אבל אני מלכת היהלומים האמיתית!!

אווווויי איזו בגידה היה מטטטווווורף!!!רנה בנה
שמחים שנהניתם שכוייח!ענבל
ייאא.. היה חיםם.. ישר כח..See the pain
היה מטורף!יהודה פ.
אני הסתפקתי בקינאה וחוויות דרך הטלפון מיריצ'י =)

באמת שאתם חתיכת שפיצים שלמים !!!!

פנינה-את תותחניתתת !!!

ה' יזכה את כולכםםם ...

אממ... אפה התשלום שלי?See the pain
נעלה כמה חוויותיהודה פ.

עולה על אוטובוס בבית יורד בתחנה ומייד מגיע אוטובוס(נס וס"ד)

40-50 דקות בפקקים בב"ב

תפילות רק בבתי כנסת ספרדים(מה עושים האשכנזים?)

חם וחנוק במקלט וזרח השמש

ריקודים מטורפים וכייפים בו(נק' טובה)

אכילה בדומיה אצל אחד מהגרעין(שקט אש שרנו רק "שיר המעלות")

שינה על הרצפה(כפשוטו) וקימה דקה לפני התפילה(קטע מצחיק הגיע אשתו של מי שאכלנו שם בתחילת התפילה והיא רואה אותנו קמים\מתארגנים ובורחת החוצהצוחק)

טוב עד כאן חוויה א'

חוויה ב' מכובד...

|מתכבד|רק אלוקים

|משמיט את הקטע עם ידיד|

מתפללים *במרתף וזרח השמש בערב, אחרי זה אלעד אמר לנו שאנחנו חיים במרתפים בגלל שמלחמת גוג ומגוג צריכה להיות בסוכות..

אח"כ אני וחסה הולכים לחפש את המשפחה שאנחנו צריכים לאכול אצלה , שומעים 20 פעמים את  ההוראות מאיזה מישו  ("ימינה ישר בכיכר ימינה, אחרי הוילות מימין יש בניינים מימין אז בבניין הקרוב") ולא! לא היה לא ווילות מימין ולא כיכר עצבני ולא בניין...

אח"כ ההוא אמר שהוא ממש דאג לנו והבית שלו בכלל לפני הוילות..

אז חזרנו למקלט שלנו וחסה הלך לישון, ואני השתעממתי.. הלכתי עם בנ"ע שבמקרה עברו שם לרקוד, והיה מזה כיףף!

אח"כ קמנו ב7 כל הגוף משמיע קראנצ'ים (באסה לישון על שק"ש, חוץ מאלעד שהביא מזרוןן) וישר תפילה מהירה, הקפות בחמש דקות בערך ומסתובבים בבתי כנסת..

היינו בהתחלה בבית כנסת אתיופי, והקיס (כותבים את זה  ככה?) בירך אותנו באמהרית!

הלכנו לאיזה בית כנסת ספרדי ופגעו לי סוכריה בול במצח וזה כאבב... חבל שאני לא יודע מי זאת היתה...

והכל מתחיל ונגמר כמובן ב-"בונקר וזרח השמש"  עשינו שם עוד הקפות, וחזרנו לאכולל אוכל קר...

עשינו פעולה לאתיופים מופרעים.. (נאש, אני מצטער שלא באתי לעזור..) 

וזהו.. לא הייתי בהקפות שניות כי לא היה לי זמן...

שיוו.. כתבתי הרבה... |מרגיש בת|

היה כייף לצלוף בכם מעזרת נשים טובי =][=

ולא! זאת לא הייתי אני  

והתחנון המקורי של הסוכריה היא בכלל הראש של משהוא אחר. 

יא!!!!!!! היה מטורף מטורף מטורף. 

- להסביר מי אתה אצל משפחות. "כן, אנחנו קבוצה ממש ממש איכותית - אבל מהאינטרנט". 

- לגלות מי החתן שלך הודות לרבקה החמודה [לשלי קוראים בינימין ע"פ הגדרתה.] 

- ללכת. ללכת. ללכת. ללכת. 

אם מישו צריך עזרה אני מכירה את האיזור הזה בענים עצומות!! 

רק שאלה, למה הרחובות שם כולם מתחברים, וארוכים כאורך הגלות?? 

- הקפות שניות. להיות לא נצרך. אושר!! 

- "וזרח השמש" - בי"כ מתוק מתוק. ממש ממש נהנתי. 

- "אור נעימות הירח, הכוכבים השלום העטרת" השמות של הבתי כנסת קשים  

אור נוגה!!!!!

לחוות חוויה של גרעין. עשה לי חשק. [מי יודע. אולי נחזור לשם לש"ל] 

והגרעין שם מ ה מ מ מ מ מ ם!

אהה, ומשפחת גאולי - אם אתם באמת קוראים את זה. המרק היה טעים חושף שיניים

כן היה כדאייהודה פ.

ללכת עם הסברים איך אנחנו קשורים אחד לשני

"אהה אינטרנט אוקי. מה אתם מכירים מפורומים"ומתפוצץ מצחוק

"מכיר פורומים כיפה? כמו זה"

"אתם מכירים בחיים אחד את השני?"

"למה נגה? אין שם טוב יותר?"

"לא, זה ר"ת נוג"ה..."

אהבלים האנשים!

אה.. גיל ההתבגרות |קול מוזר|רק אלוקים
נוג"ה - ראשי תבות נוער מתנדב. טובי =][=

לא. זה גם לא גאמטריה. [שנחליף באמת לנע"ם?] 

ובאמת לשנה הבאה דף הסברה!! <ר> 

מהגזרה הנשית היו כמה בנות שידעו ליחצן אותנו מצוין. נשמח אם הן יכולו לשתף את כולם. 

וה-פאדיחה. בהקפות שניות מודים לתנועת אריאל, עזרא, בנ"ע ונוג"ה- נוער וגיל ההתבגרות שבאו מכל רחבי הארץ. לשון אדומה

זהו. עלו עלינו סופית. לא מתנדב ולא בטיח. מת

נוג"ה ונוע"ם!!!!!בין הצלילים

בס"ד

היה פשוט אחד המצחיקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולקחתי את הטרמפ הראשון בחיים שלי!!!!! (מוזמנות להתגאות בי....)

וכל הדרך לתחנת אוטובוס: מתי מגיעים? עוד חצי דקה. עוברות 10 דקות(!) ושוב פעם: מתי מגיעים? עוד חצי דקה...

אבל בסוף הגענו!!(לתחנה הלא נכונה... ואז העברתי אותכם לצד השני.... ועליתם על אוטובוס זבל!!!!!!!!! ואני זכיתי ליסוע באוטו נורמלי של מישו מהשכונה....)

והגרעין פשוט היו פצצות!!!!!!!!! איך הם רקדו והרימו ונתנו ושימחו ואירחו והאכילו...וסחבו את התיקים בהקפות שניות!!!!!! אין עליהם!!!!!!!!!!!!!נבוא לבקר שוב בעז"ה!!

טרמפ, מאיפה? מהתחנה?טובי =][=
כןבין הצלילים

בס"ד

האוטובוס לא הגיע אז החלטתי פעם ראשונה לקחת טרמפ....

שום דף הסברה!!סתם אחת
אמרתי לכן! פשוט ממציאים שם של יישוב ואנחנו משם... מצידי גבעה 7
7up !!!!!!!!בין הצלילים

בס"ד

איך התלהבתן מזה!!!!!!

אור בהירות הדרך!!! חחחסתם אחת
לכל הדואגות וגם לאלה שלא, ברכה נמצאה בתיק שלי!! ישתבח שמו..
ויוסף, ניסיתי לצלוף בך מלא! וכל פעם כמעט פגעתי.. לא שמת לב שסוכריות איכשהו מגיעות רק אליך?
לא, הייתי ממש עיוורהמצב חסה
היית עסוק בלרקוד...רק אלוקים
גםהמצב חסה

אבל ממש לא שמתי לה אחרי פגיעה ישירה במצח

וואו!!! חג מטורף!!!! היה אחד השווים עם לא ה- !!!!!בין הצלילים
עבר עריכה על ידי שרה ברדיו בתאריך כ"ג בתשרי תשע"ד 11:55

בס"ד

כמה הלכנו??????????

בהתחלה הלכנו 5 בנות ל וזרח השמש...(לנו היו מאווררים ומזגן) ואזנ אכלנו אצל משפחה מהגרעין שגרה שניה מהבונקר...

לדבקר וללכת ולדבר ולדבר ולדבר וללכת וללכת ולדבר וללכת וללכת וללכת ו-לדבר... הגענו לדירה ודיברנו עם הבנות שירות.... ואז דיברנו פוווול לפני שהלכנו לישון... נרדמנו בסבביבות 3 אם לא יותר מאוחר....

קמנו ודיברנו ודיברנו התלבשנו ודיברנו ודיברנו ובסוף גם יצאנו לבית הגרעין... איחרנו(אני ועוד שתיים) כי לא ידענו את הדרך....(וכי התפללנו,צדיקות שכמונו! {עאלק}) ואלעד היה צריך לפתוח לנו ולעשות לנו קידוש....אחרי זה הקפות בנרקיס בשלושה בתי כנסת, הלכתי לשתות מים אצל חברה, ורקדנו על ריצפה משומנת בקוגל....אחר כך ב1 וקצת התחלנו לחזור לדירה והלכנו ודיברנו ודיברנו ודיברנו והלכנו והלכנו והלכנו(ספרנו 20 כיכרות) והלכנו להביא את האוכל ואני הייתי הפותחת והסוגרת של הדלתותת!!  |משוויץ|

מבצע מצא את הכיסאות. השגנו מספיק כיסאות והתחלנו לאכול, ואז הבנות שירות היו צריכות את הכיסאות "שלנו".

שנ"צ ל20 דקות ויוצאים לעשות פעולה בנרקיס...

היינו 8 בנות על 3 חניכות.....(אצל הבנים היה ההפך....)

בסוף התעייפנו ורבקה (המהממת) תיארה לנו את הבעלים שלנו....(אבי, עיני דבש, בלונדיני...ויאהב אותי....אשרי שזכיתי בו... |מאושר| )

להסתכל על הבנים משחקים מחץ את הדוס, ו*** ************....

תפילת מנחה בבונקר.... ואז לעלות הכל לעטרת שלום...(10 כיכרות למתקשים בעלייה בלתי נגמרת) הבנים היו חצי מטר מאחורינו ואני הייתי צריכה לסחוב אתכן!!!!!! מרגיזות!! (אחרי זה התנקמתן בי....מת)

ריקודים ריקודים ריקודים בלי הפסקה... שלום ל**** והולכים לדירה... הלכתי לדודים שלי להבדלה... ואז רצתי לדירה כי פחדתי שיברחו לי... הגעתי והן עדיין היו שם...|נושם לרווחה|

ואז- הקפות שניות.....!!!!!!!

ההקפות שניות בכמה מילים:

מים, מים, מים כוסות כחולות, מים, מים, תיק שנרטב, מים, מייבש שיער, מים, מים, מים, ציצית, מים, מים, ואיך לא- מים!!!

המרק המרוכז היה שיא הטעים!!!!!!

המים בחינם? -לאא.. זה בתשלום..See the pain
ברור!! שקל לחצי כוס!!!בין הצלילים
"את בקשר"? אפשר לעשות מהם צחווק.See the pain
עבר עריכה על ידי ~הודיה~ בתאריך כ"ג בתשרי תשע"ד 12:41

איזה אנשים. יייאאאאא

שמחתורה - מי שלא היה - גרב!!המצב חסה

נס בערב, ריקודים [אסכם את וזרח השמש ב4 מילים: באתי לחזק יצאתי מחוזק.], עייף וצמא, קידוש, לשתות ולישון

כמה מדהים היה לראות אתיופים, שבאמת אוהבים את הקב"ה אהבה כזאת שלא ראיתי באף מקום.!

די לראשונה שאני הופך אדם ממלכתי לקוצון..

האוכל היה מפנק! תפסיקו להתבכיין חבורה של בנים מפונקים!!!                                                [IגבעוןI]

"אח שלי תקוע בפנים!"

-"גם שלי"

"לא נכון, אח שלך בכלל לא פה"

-"כמו שאח שלך תקוע בפנים, גם אח שלי"

אני חייב להודות: אם עד עכשיו סתם אהבתי אותם, היום אני מקנא בהם, כמה שהם קרובים באמת לקב"ה.

כמה הייתי רוצה להיות גם כזה.

מי שלא ראה אותי רוקד בערב, אחרי 40 שעות שהייתי ער רצוף, לא יודע מה זה נס. 

מעין עולם הבא, עם ישראל, שאו שערים ראשיכם והינשאו פתחי עולם ויבוא מלך הכבוד!!

אני ב"נ שנה הבאה מגיע גם

ולסיום: "בן כמה אתה?"

-"עוד לא 16"

"מה?!?!?!?!?!?!?!?!?!"

יהודי טוב, אני אוהב אותו

פנינה ושרה וטובי הצדיקות!!שִׁירָה

אשרייכן!!

ותודה גם..

אם היתי כל החג היתי נהנת פי תשעים.See the pain
שמחתורה מטורפת!שונמית

התחלה מושלמת לגמרי (עצבני)- ליסוע לשם במונית ב25 שקל כי עוד פחות משעה שבת, ואז לעשות את כלללללל רחוב רש"י, רק בכיוון ההפוך... וטובי הצדקת עושה צעדה כדי לחפש אותי, ללא הצלחה...

ואז, עולה את כל הרחוב חזרה, ואיכשהו, לא ברור איך, מגיעה.

ולראות חמש עשרה בנות בל"עה לא מוכרות כשאני מיוזעת מהליכה מהירה מטורפת ועם פלאפון ביד (כבר שבת). דווקא אתן לא כ"כ נוראיות....

ואז-

# הליכות מטורפות (עם אנשים נטולי רגליים מרוב הליכה )

# בתי כנסת שקצת הסתכלו עלינו הפוך

# סעודה טעימה אצל משפחה מהגרעין, עדינה ואליהו- תודה רבה!!

#פרופלור, "מעופף" מוציא לשון

# אני וטובי גמוררררות מעייפות 

# כי *** ואני דיברנו עד 3 בלילה D:

# רבקה השחקנית הזאת מחלקת בעלים (אם אנ'לא טועה מישהו מהבנים זכה ל-2 נשים מאצלנו. נמרחתי מצחוק מהפרצוף שהן דפקו...)

# התופסת הכי כיפית בחיים שלי (רנה, יא מפלצת)

# מיליון הקפות

# והקפות שניות פשוט כיפיות! מוזיקה בווליום אדיר וקורע אוזניים, והמון שמחה וריקודים. כ"כ נהנתי!

# אוטובוס עירוני לי-ם (?!?!?!), מסריח ומעיף...

# ריצה של חיי מבנייני האומה כדי להספיק את האוטובוס האחרון הביתה!

היה כיף מאוד ברוך ה'. תודה למארגנים/ות... 

היה אחד ה-אדירים*בננית*

דבר ראשון - אתן פשוט שפיציוווות! אחת אחת!!

נהנתי כ"כ!! אין, פשוט אין עליכן!!!

-ילדים קטנים זה אהבה

-טובי - חברנו הטוב ב"וזרח השמש".. אבל למה הוא עבד כ"כ חלש??מבולבל

-הליכות שגורמות לרגליים לקרוס. למישהו יש להחלפה?

-'אני'.. |מתפוצץ מצחוק| 'אני נפתול' (נעזוב ת'קטע המפדח.. למרות שהוא היה הכי מצחיק)

-תופסת. כולם עליי. מאוד בוגר מצידכן. |מתייאש מראש|

-גיליתי שאני ורנה מלכות. לא סתם מלכות - של יהלומיםמלך

-כפרע על רבקה המהממתאוהב ("רבקה, רבקה, רבקה" "למה אתם עושים לי 'רבקה רבקה'??" חחח מורחתת)

-נתן המעופף

-"ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד.."שורק

-הקפות שניות מחרישות אוזניים.

היה כיף ביותרר!! עם טעם של עוד..קורץ

אני כוכביות!!! כוכביות!***

בלי אאוטינג

פתחתי במיוחד בשביל להגיב!!!

היה פוול צחוקים.

*להגיע לשים תתיקים לרוץ עם אחי ללמעלה לחזור לפרוט לו 2 שקל לקחת מה שאני צכה "פווו אפשר לנשום"

*לארגן לתיקים שלי טרמפ, להתלבט אם ליסוע גם בטרמפ עם 4 בנים (נהג +3) להחליט שלא, אולי כן, למה לא? פאדיחה. להיות מושפעת מכולם ללא. ובסוף כשחזרזיר באה לפגוש אותנו אז להצטער שלא החלטתי כן ואני מבזבזת כסף בגללן ולראות אותו נוסע אין לי זמן להצטער

*להשתלט על שורי

*הביאו במיוחד בשבילי ארבעת המינים ובסוף לא נטלתי והביאו לי גם ערבות ולא חבטתי. זה מרגיש לי שיא השל גברים המצוות האלה סורי אלעד... תודה בכ"מ. היה לי מה להריח

*לצחווק שעווווווווות על זה שדוד שלי השרוט הוא הרב של הגרעין תקשיבו זה באמת משעשע!!

*לסנג'ר את כל העולם לעשות לי טובות. (החל מטרמפ לתיקים שלי וכלה בלהביא טישו מהשירותים שבעזרת גברים)

*"אני רוצה אבל ללכת לבית משפט הרע!!!" יואוו רבקה הזאת ילדה מתוווקקההה!!

*ללכת לשים תאוכל על הפלטה אצל איך שלא קוראים להם, אשכנזים בקיצור ואז לא למצוא את כולם, ללכת לוזרח השמש ולגלות שצדקתי ובסוף כולם פתאום הגיעו לשם ומצאנו אותם

*להתווכח עם 2 אנשות איך הכי קצר ללכת לעטרת שלום. הם עשו לעצמם דרך כפולה!!!! זה מה שקורה למי שלא סומכת על הזיכרון שלי והחוש כיוון שלי ועוד זה עליה שמה...

*ללכת לישון בחדר, להתעצבן שיש צרחות מלמטה לרדת ולדפוק צרחה הסטרית לא מן העולם!!! יואוו זה מזה הוציא לי עצבים שתדעו זה היה טוב לפחות מהבחינה הזאת.... זה פשוט היה משחרר!!! 

*הקטע הכי מצחיק היה שרבקה נבאה גם לי חתן, הייתי כל הזמן בצד ואז באתי ללכת אז היא כזה "היי אני צכה להגיד לך מי הבעל שלך" ואז היא אמרה לי שהוא יהיה חתיך, עם פאות יפות (איפה אוריק?), ויהיה לו לב עננקק והוא יאהב אותי המוון המווון (עם תנועות כאלה של מכל הלב) ויקראו לו איך שאני בחרתי (סתמו!!!)

*לעזאזל למה כולם מפחדות מזה שאני אעיר אותם בבוקר? מישהי סבלה מזה שהערתי אותה? 

*להראות לדודים שלי את הפתק שהכינו לי איך מגיעים אליהם הביתה וכולם קוראים אותו בעיון ומתחילים לחשב אם זה נכון, ובנות דודות שלי ניסו ללכת עם זה זה היה משעשע ביותר!!! אבל תכל'ס היא הייתה מסכנה היא ישבה לכתוב את זה סתם... את שלי ספציפית כאילו. עודדתי אותה אמרתי לה שיהיה לי בחזור ולא הייתי צכה את זה (זיכרון) וגם בנות דודות ליוו אותי הם החליטו שיש טיפוסים בלילה

*אני מכירה כבר את כל בית שמש נראלי!!! תקשיבו באמת חברתי הכל בראש!!! וזה לא באמת מסובך זה בנוי בצורה שיטתית של קשתות כאלה שמתחברות אחת לשניה באמצע או כל מיני בקיצור עשיתי תרשים בראש

*ליסוע עם אלעד ברכב זה פשוט אחד המשעשעים!! ולא גמרת תד"ת!!! זה שידיד ירד לא אמר שאנחנו צכות להפסיד (האמת רחפתי ורק באמצע הד"ת קלטתי שאתה אומר ד"ת ורק אז התחלתי להקשיב)

ליסוע לחזור לנסות לקחת סידור, ואז לשרה נאבד הפלאפון (כי אני ורננה גנבנו לה והחבאנו בינינו כן? ואז אלעד אמר לרננה לקום והפלאפון נמצא לצערנו)

ואז להקפיץ את ידיד לבית ולהתקע בגלל זה שעווות בבלאגן שמה!!! יואווו פעם אחרונה שמכניסים אותך פנימה במצב הזה! אמנם גם אותי הקפיצו אבל לא היה שם בלאגן...

ואז ליסוע למגרש הרוסים ולהעלות חרדי טרמפ כדי שיראה לנו תדרך (יואו תכל'ס שיחה מעניינת!!!) ואז אחרי זה הוא העלה עוד חרדי לגב"ש!!!

*להכנס לבית של סבתא ב2 וחצי בלילה ולראות פתק על הדלת שכתבו לי לא לנעול כי דוד שלי אמור להגיע אחרי, להתלבט שעותת אם הפתק הזה עדיין עדכני כי אמרתי שאני אגיע ב12 ועכשיו 2 וחצי להחליט להשאיר פתוח ליתר ביטחון ואז סבתא התעוררה ואמרה להשאיר פתוח (זה היה פאדיחה שהיא התעוררה)

*לדבר עם ההורים של פנינה ולספר להם כמה הבת שלהם שפיצית!! וואי הם חמודים

וחסר למי שעושה בשרשור הזה אאוטינג!עצבניפטיש

שמחה שזה שחרר אותך.. לנו זה לא עשה הרבה רנה בנה

ותם על האאוטינג הזה.. את באמת חושבת שלא יודעים מי את???

וכן.. השיחה עם הגורניק היתה באמת מענינת!!!

היתי נשארת רק אם "היה מטוווורף" אבל כולם פירטו....רנה בנה

היה מטווורף!!!!

להצליח בערב לרקוד אם מישי שאני לא מכירה  

ללכת למשפחה ולמשש דלתות כדי למצוא את מס' 15 ואז כשהגענו לקומה לנסות למשש את השלט ולדמין שמישהו עוד רגע פותח עלינו ואז כשסוף סוף פענחנו, לגלות שהם עדין לא בבית ולחכות להם בחוץ... ואז.. כשאנחנו יושבות לנו בחוץ, מישהי נכנבת, ומדליקה את האור.. למה לא יכולנו להגיע כמה דק' יותר מאוחר???? (בשביל החוויה  ) 

לאכול אצל אנשים ממש חמודים.. רק שאין על מה לדבר.. והיו הרבה שתיקות מביכות.. (כמה כבר אפשר לדבר על הפורום ועל הגרעין כאילו אנחנו מחפשות מקום לגור???)

ואז... בדירה... להרדם ללילה בלי ללכת לישון.. (אחרי ש****** ניסתה לצרוח עלינו.. לא חבל על הגרון?) ולישון בצורה מענינת מה אתן רוצות היה לי ממש נח!!! ותכלס' הכי שווה היה שלא היתי צריכה אחר כך לקפל את השק"ש

להגיע מאוחר לקידוש (אחרי שהלכנו את כללללל רח' רש"י!!!)ולזכות את כולן בקידוש פעם רביעית  

לגמור את האוכל שבעקרון לקחנו לשתים אחרות...  

בהקפות היה ממש נחמד.. (חוץ מהקטע עם היבשניות.. שסתם ישבתן בצד.. אז למה באתן?) לנסות לצרף נשים אחרות למעגל שלנו..

הסעודה.. קצר ולענין ושוב ללכת.. בפעילות בצהרים היה קורע לחזור לילדות ושחק תופסת (כולל אמבושים ) ואז לשמוע בבית משפט/בית ספר (???) מי אנחנו.. להיות יהלומים ומלכות היהלומים (ועכשיו לגלות שזה סתם...  ) לשמוע על הבעל שלנו.. לשלי יקראו מלך המשיח!!! תקנאו להתחיל עשר על ארבע ולסיים שבע על אחת

להתלונן כל הדרך להקפות.. ואז לרקוד עם עוד שלוש בנות כאילו לא חם  

ואז ללכת מוקדם ולהגיע שניה לפני שקיעה ולמצוא עכבר בחדר מדרגות ליצן 

ואז... הצילומים.. היה שופךך..

ו-- הקפות שניות..  לחלק מגנטים.. למחזר כוסות (חכמים האנשים שביקשו כוס מהערימה אח"כ גם זה לא עזר.. גם הערמה היתה עם כוסות ממוחזרות  )להרטב והסתובב עם בוץ בסנדלים בעע

ובסוף להגיע הביתה  

שנזכה להמשיך להפיץ אור ולשמח אנשים!!!!

שבת שלום!

מדברת מי שהתלוננה בחג,כוכביות!***

שהיא לא יודעת מי אני...

יפה יפה כפרה

די זרמנו איתך שזה היה מפחיד.. אבל תכלס' כשחשבתי עלרנה בנה

זה אחר כך זה כאילו היה מבהיל כי ראינו איך את צורחת.. אבל עד שזה הגיע אלינו זה לא היה צרחה... ואולי היה עוד משו כשישנתי

לאמשנה.. היה כיף!!!!!!!!

ללכת וללכת ועוד להמשיך ללכת ורק אחרי שהולכים עודנחמה בין החוחים =]
ועוד מגיעים למקום הרצוי.
ללכת למשפחה בערב שבת ולנסות לנחש כל פניה אם זאת הפניה הנכונה או הבאה אחריה ולחשוב שבטח מחכים רק לנו ולגלות שבכלל הבעל עוד לא הגיע. לנסות לנחש איפה הבניין שצריך להיכנס אליו ואח''כ למשש את הדלתות כדי למצוא את הנכונה.
להגיע ראשונה בערב חג לתחנה המרכזית בירושלים ולחכות לכולן( דווקא היה קצת נחמד לעמוד ולהסתכל על האנשים ולנסות לנחש לאן פניו של כל אחד ואחד).
לנסות לרקוד בבית הכנסת בלי להיתקע במדרגות
טובי, אם את רוצה רגליים להחלפה אני מוכנה להחליף אבל רק אם יש לך רגליים במצב טוב( לא באמת).
לנסות להטיס את המשחק של רבקה ובנוסף לזה שלא הצלחתי גם נחתכתי.
להגיע הביתה במוצאי חג אחרי אחד בלילה בגלל שטות שעשיתי ועוד שיגעתי את אבא שלי. ועוד עליתי על האוטובוס בבית שמש בערך בעשר.

קיצר, היה חג ממש כיף ומשעשע שכוייח למארגנות ולמארגנים.
אוי... איך נקרעתי כשהאתיופיות חשבו שמעלה גרה זהשונמית

יישוב אמיתי...

הגדולות שאלו מאיפה אנחנו, אז סתם הקרצתי שאנחנו ממעלה גירה, לא היה לי כוח שנפרט, זה חופר. 

הקיצור, מישי סיפרה לי שהן דיברו אח"כ כזה- "מאיזה יישובים מוזרים הם באות!-- **, **, מעלה גרה.."

שכוייח!אאלעד

אין צורך להאריך יותר מדי. היה יפה מאוד.

למה השם שלי מופיע פה איזה 5-6 פעמים?

ובאמת הדבר תורה מסובך. לא הייתן אמורות לשמוע אותו [סתם...אין לי בעיה שתשמעו, אבל הוא סבוך. לא צוחק. אור מקיף ואור פנימי ועוד ועוד...]

ראיתם את הילדה שלי?? חמודה. מסכנים כמה ילדים שם...הסברתי להם שאני אמא שלה.["אבל יש לך כיפה!!" |מוריד כיפה| "אבל יש לך זקן!" - "מה אני אעשה? גדל לי!" והכי מצחיק "יש לך חולצה של שבת!" - "אז מה?? גם לבנות יש חולצת שבת!!" "לא נכון!" - "כן נכון!"...]

איזה זקנה אחת: "היא הבת שלך?" אני: "לא". היא "אתה לא נשוי?" אני: "עוד לא". היא "אז בוא אני אמצא לך" אני "נו...מעולה! אני מחכה"....כמה חירטתי אותה שם

הדף של ההסברים לפורום כבר מוכן. הוא מותאם לחילונים-מזרוחניקים-וחרדים.

רק נקודה אחת - שתדעו לכבד את המארגנות.

אתם זוכרים איפה היינו אמורים להיות בהתחלה? אז שתדעו שהמארגנות השפיציות, אחרי שחיזל"שו אותם, לא נחו עד שהן מצאו מקום מתאים בדיוק בשבילנו! תעריכו ממש!

יייאאאאא... היה כייףף. מחכה להתנדבות הבאהSee the pain
הא? היית? סתם אחת
אינמצב שפספסתי מישהי.. או שכן?
היא הייתה רק בהקפות שניות.....בין הצלילים

בס"ד

את לא עד כדי כך סנילית...

האא אוקייסתם אחת
See the painאחרונה
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך