בלי אאוטינג
פתחתי במיוחד בשביל להגיב!!!
היה פוול צחוקים.
*להגיע לשים תתיקים לרוץ עם אחי ללמעלה לחזור לפרוט לו 2 שקל לקחת מה שאני צכה "פווו אפשר לנשום"
*לארגן לתיקים שלי טרמפ, להתלבט אם ליסוע גם בטרמפ עם 4 בנים (נהג +3) להחליט שלא, אולי כן, למה לא? פאדיחה. להיות מושפעת מכולם ללא. ובסוף כשחזרזיר באה לפגוש אותנו אז להצטער שלא החלטתי כן ואני מבזבזת כסף בגללן ולראות אותו נוסע אין לי זמן להצטער
*להשתלט על שורי

*הביאו במיוחד בשבילי ארבעת המינים ובסוף לא נטלתי

והביאו לי גם ערבות ולא חבטתי. זה מרגיש לי שיא השל גברים המצוות האלה
סורי אלעד...
תודה בכ"מ. היה לי מה להריח
*לצחווק שעווווווווות על זה שדוד שלי השרוט הוא הרב של הגרעין
תקשיבו זה באמת משעשע!!
*לסנג'ר את כל העולם לעשות לי טובות. (החל מטרמפ לתיקים שלי וכלה בלהביא טישו מהשירותים שבעזרת גברים
)
*"אני רוצה אבל ללכת לבית משפט הרע!!!" יואוו רבקה הזאת ילדה מתוווקקההה!!
*ללכת לשים תאוכל על הפלטה אצל איך שלא קוראים להם, אשכנזים בקיצור ואז לא למצוא את כולם, ללכת לוזרח השמש ולגלות שצדקתי ובסוף כולם פתאום הגיעו לשם ומצאנו אותם
*להתווכח עם 2 אנשות איך הכי קצר ללכת לעטרת שלום. הם עשו לעצמם דרך כפולה!!!! זה מה שקורה למי שלא סומכת על הזיכרון שלי והחוש כיוון שלי
ועוד זה עליה שמה...
*ללכת לישון בחדר, להתעצבן שיש צרחות מלמטה לרדת ולדפוק צרחה הסטרית לא מן העולם!!! יואוו זה מזה הוציא לי עצבים שתדעו זה היה טוב לפחות מהבחינה הזאת.... זה פשוט היה משחרר!!!
*הקטע הכי מצחיק היה שרבקה נבאה גם לי חתן, הייתי כל הזמן בצד ואז באתי ללכת אז היא כזה "היי אני צכה להגיד לך מי הבעל שלך" ואז היא אמרה לי שהוא יהיה חתיך, עם פאות יפות (איפה אוריק?
), ויהיה לו לב עננקק והוא יאהב אותי המוון המווון (עם תנועות כאלה של מכל הלב) ויקראו לו איך שאני בחרתי (סתמו!!!)
*לעזאזל למה כולם מפחדות מזה שאני אעיר אותם בבוקר? מישהי סבלה מזה שהערתי אותה?
*להראות לדודים שלי את הפתק שהכינו לי איך מגיעים אליהם הביתה וכולם קוראים אותו בעיון ומתחילים לחשב אם זה נכון, ובנות דודות שלי ניסו ללכת עם זה
זה היה משעשע ביותר!!! אבל תכל'ס היא הייתה מסכנה היא ישבה לכתוב את זה סתם... את שלי ספציפית כאילו. עודדתי אותה אמרתי לה שיהיה לי בחזור ולא הייתי צכה את זה (זיכרון) וגם בנות דודות ליוו אותי הם החליטו שיש טיפוסים בלילה

*אני מכירה כבר את כל בית שמש נראלי!!! תקשיבו באמת חברתי הכל בראש!!! וזה לא באמת מסובך זה בנוי בצורה שיטתית של קשתות כאלה שמתחברות אחת לשניה באמצע או כל מיני בקיצור עשיתי תרשים בראש
*ליסוע עם אלעד ברכב זה פשוט אחד המשעשעים!! ולא גמרת תד"ת!!! זה שידיד ירד לא אמר שאנחנו צכות להפסיד
(האמת רחפתי ורק באמצע הד"ת קלטתי שאתה אומר ד"ת ורק אז התחלתי להקשיב
)
ליסוע לחזור לנסות לקחת סידור, ואז לשרה נאבד הפלאפון (כי אני ורננה גנבנו לה והחבאנו בינינו כן? ואז אלעד אמר לרננה לקום והפלאפון נמצא לצערנו
)
ואז להקפיץ את ידיד לבית ולהתקע בגלל זה שעווות בבלאגן שמה!!! יואווו פעם אחרונה שמכניסים אותך פנימה במצב הזה! אמנם גם אותי הקפיצו אבל לא היה שם בלאגן... 
ואז ליסוע למגרש הרוסים ולהעלות חרדי טרמפ כדי שיראה לנו תדרך (יואו תכל'ס שיחה מעניינת!!!) ואז אחרי זה הוא העלה עוד חרדי לגב"ש!!! 
*להכנס לבית של סבתא ב2 וחצי בלילה ולראות פתק על הדלת שכתבו לי לא לנעול כי דוד שלי אמור להגיע אחרי, להתלבט שעותת אם הפתק הזה עדיין עדכני כי אמרתי שאני אגיע ב12 ועכשיו 2 וחצי להחליט להשאיר פתוח ליתר ביטחון ואז סבתא התעוררה ואמרה להשאיר פתוח (זה היה פאדיחה שהיא התעוררה)
*לדבר עם ההורים של פנינה ולספר להם כמה הבת שלהם שפיצית!!

וואי הם חמודים

וחסר למי שעושה בשרשור הזה אאוטינג!