אמאלהה! אני חולת מחשבות...=[[[shir shir

יש לי בראש דמות מאיזה סדרה שאני אוהבת וכ-ל  ה-ז-מ-ן חושבת עליה בלי להפסיק!! שאני מדברת על הדמות הזו [היא בןן!!]  אני נחנקת מרוב ריגוש.. בתפילה אני לא מתרכזת- רק חושבת על זה...

אני מנסה לחקות את סיגנון הדיבור שלו [בלי הצלחה.. חח], את התנועות שלו..[חח בהפסקה עם חברות אנחנו עושות את זה ביחד..]

בקיצור, יש לי אובססיה לגביו ואני מתתהה עליו, אבל זה ממש חד צדדי כי הוא אפילו לא יודע שאני קיימת! זה מבאס אשש..!! ומתסכל! ועדיין אני אוהבת אותו!

אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו, לדבר עליו, הסיסמה שלי באימייל זה השם שלו,... טירוףף!!!עצבני

מממממ...באמת טירוף-המתיקות שבשכחה
אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מ- זה יעבור! תהי בטוחה...
עכשיו הבחירה היא שלך- האם להמשיך עם הקראש הזה, או להתקדם הלאה כבר עכשיו -כדי לקצר תהליכים שבטוח יקרו בסופו של דבר....-
להתנתק מזה.וזה יעבור.בחורצ'יק
קשה להתנתק...shir shir

קשה עד בילתי אפשרי

זהרק נראה ככההמתיקות שבשכחה
בעתיד, אחרי שזה כבר יעבור לך בדרך זו או אחרת..כל העניין הזה יראה לך מצחיק וטיפשי, אבל יותר מצחיק.
ואז תוכלי לצחוק על הזמנים האלו ו....לצחוק זה בריא!!
חח אני מקווה...shir shir
את מבינה מה את אומרת??asaf300

את לא באמת מכירה אותו! את רק יודעת איך הוא משחק בסרט. איך הוא נראה בסרט. איך הוא מתנהג בסרט. הכל זה בתוך הסרט , אני אגלה לך סוד שבסרט אנשים לא משחקים את מה שהם באמת , בד"כ.. זאת אומרת שאת לא אוהבת אותו.. אלא את איך שהוא משחק בסרט.. אבל אין באמת דמות כזאת. כי הוא רק משחק אותה זאת אומרת שזה אפילו לא הוא.. לכן את לא אוהבת אף אחד. כי זה לא דבר שקיים. אם הבנת למה אני מתכוון. וגם ונגיד קיים דמות כזאת, את לא אוהבת אותו את אוהבת את איך שהוא נראה. כי את לא באמת מכירה אותו. ונראה לי שגם לא תכירי.. אז תקשיבי. כדאי לך לשכוח ממנו. אני יודע שזה קשה. אבל זה אפשרי.. שתדעי שאת שולטת במחשבות שלך, לא אף אחד אחר. מכאן שאת יכולה לא לחשוב עליו. זה קשה, אבל אפשרי.. שיהיה בהצלחה רבה!!

ככל שהזמן יעבור יהיה יותר קל..בחורצ'יק
זה קורה להרבה אנשים ו...שונמית

יש בזה משהו קצת מנחם. נשיקה 

את בעצם דלוקה על בחור שלא קיים- הוא מעוצב בצורה מושלמת חיצונית ופנימית בשביל הסרט, ובעולם האמיתי לכי תדעי מה הוא עושה. וכן, כולנו מחפשים את השלמות בהמון תחומים, וסיפור כזה שיש לו סוף טוב שבו כולם אוהבים ומאוהבים ויפים ומלאי חברים (הוליווד מת) מעורר בך רצון להיות קשור למושלמות הזאת, להכניס אותה לחיים ה"משעממים" שלך. 

אבל במידה רבה זו אשלייה. כי זה עולם שלא קיים, זה דמויות שלא קיימות, ובמציאות הבחור הבלונדיני עם השיניים הישרות והאולסטאר המהממות ששובר לך את הלב, יש סיכוי של איזה 90% שהוא יתגרש בעתיד לפחות פעם אחת, כי ככה זה בהוליווד.

רק שתדעי שאת בסדר לגמרי, אחרי שתרגעי, פשוט תנסי להכניס לך את זה לראש שזה לא אמיתי ושהחיים שלך והדמויות סביבך שוות פי כמה. תנסי להעסיק את עצמך במשהו כיפי, מספק, מעניין או מרגש. פשוט תעיפי לך מהראש את היצור הזה, שלהיות דלוק עליו זה כמו להיות דלוק על פו הדוב במשמעות.

מקווה שעזרתי.

העיקר להיות בשמחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מנסה לשמח תמידאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך