שלום לכולם,
אני קצת פולשת פה, עדיין בסטטוס רווקה אבל חושבת שזה הפורום המתאים לייעוץ שאני צריכה אז מקווה שתסלחו על הפלישה 
אני נפגשת עם בחור חודש וקצת וב"ה מאד טוב לנו ביחד.
העניין הוא הרגש.
בחודש הראשון היה חשוב לי לברר את הדברים בצורה שכלית אז די חסמתי את הרגש מלהיכנס. אחרי חודש, ראיתי שבאמת יש הרבה התאמה, וטוב וכיף ביחד אז התחלתי לתת לרגש להשתחרר במחשבה שזה יבוא לאט לאט.
אבל, פתאום אני מוצאת את עצמי עמוק בתוך הקטע הרגשי (היינו יום שלם ביחד והיה מושלם, יצאנו באורות גבוהים) וזה מפחיד אותי.
למה זה מפחיד אותי? דבר ראשון, אני מפחדת שזה יפריע לשיפוט שלי את הדברים, למרות שעשיתי בירור שכלי עדיין כמובן יש מה לברר..
דבר שני, קשה לי עם המחשבה שיש משהו שלא בשליטתי. רגש זה דבר שיכול לגרום לכוחות גדולים, אז כמובן שיש בו צד טוב וחייבים אותו כדי להמשיך בקשר, ובכלל לחיות עם מישהו, אבל אני מפחדת שהוא ישתלט עלי.
מניתוח עצמי הגעתי למסקנה שהפחד הזה בא ממצבים של תלות רגשית שהיו לי בעבר ופשוט למדתי לשנוא מצבים שהרגש משתלט עלי. זה עשה לי רע כ"כ שעבדתי המון להשליט את השכל על הרגש וקצת מעכתי אותו.
עכשיו, פה אני צריכה אותכם-
מצד אחד אני רוצה להרגיש, ברור לי גם שזה מה שצריך, אבל אני רוצה גם לשמוח בזה. לא להילחץ מזה. שזה יהיה בכיף וברוגע.
מצד שני, כל פעם שאני מרגישה ב'היי' אני מתחילה להילחץ שזה משתלט עלי ואני צריכה תמיד להיות בשליטה..
איך למצוא את האיזון?
תודה רבה!! 

תגובה נפלאה