דיי! נמאס לי ששונאים אותי ככה!!!!! סבבה, אני זבל, קשה להם להבין שאני לא מצליחה להשתנות?! שאני תמיד ישאר מגעילה! מה לעשות?! כנראה זה האופי שלי..!!
וזה שהם זורקים לי הערות דוחות עוד יותר מוריד את הביטחון העצמי שכמעט ואינלי ..!!
![]()
![]()
![]()
![]()
דודה שוקודיי! נמאס לי ששונאים אותי ככה!!!!! סבבה, אני זבל, קשה להם להבין שאני לא מצליחה להשתנות?! שאני תמיד ישאר מגעילה! מה לעשות?! כנראה זה האופי שלי..!!
וזה שהם זורקים לי הערות דוחות עוד יותר מוריד את הביטחון העצמי שכמעט ואינלי ..!!
![]()
![]()
![]()
![]()
אפ'.... לדבר כמו שחג'די אמר
נשמה.. אם בא לך.. אני באישי בשבילך..See the painמה שהם אומרות לא צריך להוריד לך את הביטחון..אבל יש מקום להקשיב למה שהם אומרות..
להשתנות..בסופו של דבר זה יהיה טוב גם לך וגם להם..
דודה שוקוהרבה פעמים ניסיתי פשוט לשתוק, לא להתערב להיות מהילדות השקטות. אבל זה לא מצליח לי. כי זו לא אני.
ו.. תוודה לכוולם ! 
תהיי הכי טובה באופי שלך.
תנתבי את התכונות שלך למקומות טובים.
את לא צריכה לנסות להפוך למהשהוא שהוא לא את...ולהיות רועשת זה לא שווה ללהיות מגעילה תאמיני לי |רבוי נסיון|
אתה חוסך לעצמך פאדיחות..
פדיחות זה כלום!
להשתנות בשביל הפדיחות?
את אולי לא ילדה שקטה, מי אמר שזה רע?!
את יכולה להחמיא, לשמח ולהצחיק..
האישיות שלך נפלאה אך לא ממומשת לצד החיובי!
(איך כותבים אתזה- מימוש?!
)
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים