למה תמיד הכל קורה רק לי?!?!אנוכי![=
אהלן!אני בת 16.לפני כשנה הודיעו לי שנכנסתי להדרכה!!וואח זאת הייתה התרגשות לרגע!ואז אמרו לי לאיזה סניף אמרו את נכנסת לסניף עולים שיש בעיר ולכיתות ה'.את האמת התבאסתי מאוד!!כי כל החברות הטובות!מהשבט הן נכנסו לסניף הרגיל. בכיתי המון ממש המון!!על זה דאני בסניף עולים הרגשתי שאני סוג ב' פשוט ככה.עד שהתרגלתי לסניף,לצוות,לחניכים,לשבט שלי,לשכונה ובקיצור להכל לקח קצת זמן בערך שלושה חודשיים.ואז פתאום בחודש אדר החניכות לא התחילו לבוא מ8 באו 4 שזו ירידה משמעותית ממש ואז ירד ל3 ול2 וגם לאחת ובסוף לא באה אף אחת!למרות בכל שבת ובכל פעולה התקשרתי וניסיתי להביא אותן הלכתי לשכונה הלכתי לבית ספר ניסיתי לעשות הכל ממש הכל.והנה הגיע לג' בעומר בסניף בד''כ חניכים מתלהבים מלבוא ללג בעומר בסניף רק לי לא היו חניכות ''כאילו''הראתי לכולם שלא ממש אכפת לי שהן לא פה והן הפסידו אבל בתכלס ממש הפריע הרגשתי מן צביטה בלב למרות כל מה שאני עושה כדי שהן יבואו לסניף וזה הן לא באות.הרגשתי אכזבה עצומה גם מעצמי וגם מהן.אבל אמרתי לעצמי ''אין שום יאוש בעולם כלל'' ובאמת שצריך להיות אם זה בראבק!ניסיתי להביא אותן כרגיל הלכתי לשכונה הלכתי לבתים הלכתי לבתי הספר התקשרתי שלחתי הודעות ומה לא?!אבל פשוט אין כלום כאילו לא עשיתי כלום כל התקופה הזו..והקומונרית במקום לעזור למרות שביקשתי כלום היא לא עושה רק לאיים..הגיע החופש ואלללה בלאגן חופש בסניף פול פעילויות שוות מסע מה לא בקיצור?!גם אז ניסיתי להביא אותן.אבל כלום פשוט כלום.והנה הגיע שבועיים אחרי החופש ובקומונרית אמרה לי שמעי אם הן לא באות תוך חודש את יוצאת מהדרכה.אמרתי לעצמי ולה טוב!!אבל בתכלס ידעתי לעצמי דאין סיכוי שהן יבואו עכשיו ועוד בחופש?!אבל הזכרתי לעצמי מה רבי נחמן אומר..וזהו נגרמה התקופה שלי של להביא אותן והייתה לי שיחה עם הקומונרית ודיברנו ואיך שהגענו למקום שאנו אמורות להפרד היא אומרת לי ''שמעי זה לא אני זאת את אני חושבת שאת לא מתאימה להדרכה ואני חושבת שכרגע עדיף שתצאי מהדרכה'' ואז עפתי לה מהפרצוף לא יכלתי להסתכל עליה ולהקשיב לה עוד פשוט הרגשתי סכין בגב ובלב !! ועבר חודש והנה הפעולת פרידה שלה..לא הייתה מאושרת ממני בפעולה הזו!!שסופסוף הבןאדם הזה הולך ...
ועכשיו אני מחכה לראות מה יהיה איתי?מה לעשות בהמשך.להשאר בסניף?לעבור לסניף אחר למרות שזה ממש קשה לי!!כי התרגלתי התאהבתי בסניף ובחניכים שם ילדים כלכך מתוקים ומקסימים..

ווואו זאת הייתה פריקה!!!מחילה אם חפרתי!!!פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה איפשהו!
לילה טוב!ומחילה על האורך!
לא חפרת בכלל...רק אלוקים

ילדים לא יודעים להעריך את ההשקעה שנותנים בהם, בדיוק כמו שילד לא אומר תודה לאמא שלו על זה שהיא מכינה לו אוכל...

לפי דעתי - פחות תשקיעי בפעילויות עם מסר וכו.. לפחות בינתיים אלא תעשי כל מיני דברים שימשכו בחזרה את החניכות (משחקים שטויות וזה.., זה סה"כ כיתה ה'..).

אממ.. ותעדכני אותנו בבשורות טובות בעז"ה

ערב טוב

וואי וואי בהצלחה צבי-ליזציה

אני ממש מעריך את ההשתדלות שלך ממה שאני קורא, שתדעי. עבדת ממש קשה ואם תצליחי להבין את זה את גם תשמחי ממש . אני בטוח שגם קיבלת מהתקופה הזו הרבה ועכשיו את הרבהי ותר טובה ממה שהיית קודם.

תודה לשניכם!אבל היא הוציאה מהדרכה ולא רוצה שאחזוראנוכי![=
להדרכה.ולקומונרית החדשה אין מה לעשות בנידון.הקומונרית החדשה ממש רוצה שאני אכנס להדרכה אבל אין לה קבוצה בשבילי...
יש מלא מה לתרום גם בלי הדרכהצבי-ליזציהאחרונה
ויכול להיות שיש סניף אחר באזור גם. אני חושב שכדאי לך לחפש התנדבות או משהו כזה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך