אהלן!אני בת 16.לפני כשנה הודיעו לי שנכנסתי להדרכה!!וואח זאת הייתה התרגשות לרגע!ואז אמרו לי לאיזה סניף אמרו את נכנסת לסניף עולים שיש בעיר ולכיתות ה'.את האמת התבאסתי מאוד!!כי כל החברות הטובות!מהשבט הן נכנסו לסניף הרגיל. בכיתי המון ממש המון!!על זה דאני בסניף עולים הרגשתי שאני סוג ב' פשוט ככה.עד שהתרגלתי לסניף,לצוות,לחניכים,לשבט שלי,לשכונה ובקיצור להכל לקח קצת זמן בערך שלושה חודשיים.ואז פתאום בחודש אדר החניכות לא התחילו לבוא מ8 באו 4 שזו ירידה משמעותית ממש ואז ירד ל3 ול2 וגם לאחת ובסוף לא באה אף אחת!למרות בכל שבת ובכל פעולה התקשרתי וניסיתי להביא אותן הלכתי לשכונה הלכתי לבית ספר ניסיתי לעשות הכל ממש הכל.והנה הגיע לג' בעומר בסניף בד''כ חניכים מתלהבים מלבוא ללג בעומר בסניף רק לי לא היו חניכות ''כאילו''הראתי לכולם שלא ממש אכפת לי שהן לא פה והן הפסידו אבל בתכלס ממש הפריע הרגשתי מן צביטה בלב למרות כל מה שאני עושה כדי שהן יבואו לסניף וזה הן לא באות.הרגשתי אכזבה עצומה גם מעצמי וגם מהן.אבל אמרתי לעצמי ''אין שום יאוש בעולם כלל'' ובאמת שצריך להיות אם זה בראבק!ניסיתי להביא אותן כרגיל הלכתי לשכונה הלכתי לבתים הלכתי לבתי הספר התקשרתי שלחתי הודעות ומה לא?!אבל פשוט אין כלום כאילו לא עשיתי כלום כל התקופה הזו..והקומונרית במקום לעזור למרות שביקשתי כלום היא לא עושה רק לאיים..הגיע החופש ואלללה בלאגן חופש בסניף פול פעילויות שוות מסע מה לא בקיצור?!גם אז ניסיתי להביא אותן.אבל כלום פשוט כלום.והנה הגיע שבועיים אחרי החופש ובקומונרית אמרה לי שמעי אם הן לא באות תוך חודש את יוצאת מהדרכה.אמרתי לעצמי ולה טוב!!אבל בתכלס ידעתי לעצמי דאין סיכוי שהן יבואו עכשיו ועוד בחופש?!אבל הזכרתי לעצמי מה רבי נחמן אומר..וזהו נגרמה התקופה שלי של להביא אותן והייתה לי שיחה עם הקומונרית ודיברנו ואיך שהגענו למקום שאנו אמורות להפרד היא אומרת לי ''שמעי זה לא אני זאת את אני חושבת שאת לא מתאימה להדרכה ואני חושבת שכרגע עדיף שתצאי מהדרכה'' ואז עפתי לה מהפרצוף לא יכלתי להסתכל עליה ולהקשיב לה עוד פשוט הרגשתי סכין בגב ובלב !! ועבר חודש והנה הפעולת פרידה שלה..לא הייתה מאושרת ממני בפעולה הזו!!שסופסוף הבןאדם הזה הולך ...
ועכשיו אני מחכה לראות מה יהיה איתי?מה לעשות בהמשך.להשאר בסניף?לעבור לסניף אחר למרות שזה ממש קשה לי!!כי התרגלתי התאהבתי בסניף ובחניכים שם ילדים כלכך מתוקים ומקסימים..
ווואו זאת הייתה פריקה!!!מחילה אם חפרתי!!!פשוט הייתי חייבת לכתוב את זה איפשהו!
לילה טוב!ומחילה על האורך!